- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Bence de amniyosentez yaptır canım. Çünkü diğer testlerde pozitif sonuç çıkarsa amniyosentez le doğruluyor. O yüzden direkt amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim. ...
Bence de amniyosentez yaptır canım. Çünkü diğer testlerde pozitif sonuç çıkarsa amniyosentez le doğruluyor. O yüzden direkt amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim. ...Amniyosenteze karar verdim. Ama bugün nette baktim ona alternatuf testler varmis.harmony-nifty gibi..
Bunlar hakkinda bilgisi olan varmi?
Yarın bi doktora gidip sormayı dusunuyorum. Fiyatta uygun gelirse,
Canım bu testlerde sonuç negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif çıkarsa dediğim gibi amniyosentez le doğruluyorlar. Benim doktorum cvs yi onerirken özellikle açıkladı durumu. Çünkü bu testler biraz pahalı o yüzden size açıkça söyleyeyim ona göre karar verin demişti. O yüzden ben de cvs yi seçmiştim. Ama inşallah sonuclarimiz iyi çıkar da bebeklerimize sağ saglim kavusuruz. ...Bu yönünü yani illaki amniyosentez yapacaklarını bilmiyordum. Tabi gerek yok ozaman...
Insallah oyle bisey olmaz bi mucize olur cnmBen sali tekrar detayli ulttasona giricem artik gebelik sonlandirma olabilir olmasa da ciddi hastalik var denicektir muhtemelen
Ikimiz icinde allahtan hayirlisi artk.. rabbimin merhameti uzerimizde olsun ve ihtiyaci olan herkezinde.. sonumuz iyi olsum sag salim saglikli bi sekilde bebeklerimize kavusalimInsallah oyle bisey olmaz bi mucize olur cnmbende yarin normal kadin doguma gitcem eski doktoruma ilk kistik higroma diyene bakalim ne diyecek?
Amin cnmIkimiz icinde allahtan hayirlisi artk.. rabbimin merhameti uzerimizde olsun ve ihtiyaci olan herkezinde.. sonumuz iyi olsum sag salim saglikli bi sekilde bebeklerimize kavusalim
Bilemedim ki cnm ya insanin moralini bozuyolarIlla kistik higroma demişti ya tükürdüğünü yalamak istemiyo... sağlıklı olamaz mı ya bebek moral vereceği yerde...anlamıyorum ben bazen bu doktorları.
Ben kistik higroma diye yarın gel gebeliği sonlandıralım diyen doktora gitmem kesinlikle.
Mide genişliği hakkında bilgim yok..çokta takma bence bu tanısıda doğru olmayabilir.
Bana da sadece bi doktor sagolsun gerçekten diger doktorlar gibi kibirli degil bi görüşte anladim dgurabilirsin nolcak ki turner sendromu olsada uzulme suan tek yapman gereken sabirli olmak kendini uzmemek demisti. Bu doktor kistik higroma görmüyorum diyen doktordu o an boynuna sarilmak istemiştim o adaminİnsan doktora gitmeye korkuyor.Hiç ağızlarından güzel bir söz çıkmıyor.3-4 doktora gittim.Sadece biri doğurmaya karar verdiğim için tebrik etti.Diğerleri hep moral bozdu.
Ben de çarşamba günü Kanuni'de kurula girdim.Bana da söyledikleri karnında ölebilr,doğunca ölebilir,ameliyatta ölebilir biliyor musun dediler evet dedim.Aldırmamı tavsiye ettiler hayır dedim.Aldırmıyorum diye imzamı aldılar.İster burda ister başka hastanede takibini yaptırabilirsin,dediler.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Doktorlara aldır demek kolay ama karnında kıpır kıpır olan bir canlıyı öldürmek çok zor bir kararBugün kü gittigim doktorda aldır dedi
Rabbim bizi nasil biseyle siniyor cok zorBen de çarşamba günü Kanuni'de kurula girdim.Bana da söyledikleri karnında ölebilr,doğunca ölebilir,ameliyatta ölebilir biliyor musun dediler evet dedim.Aldırmamı tavsiye ettiler hayır dedim.Aldırmıyorum diye imzamı aldılar.İster burda ister başka hastanede takibini yaptırabilirsin,dediler.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Doktorlara aldır demek kolay ama karnında kıpır kıpır olan bir canlıyı öldürmek çok zor bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?