• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

merhaba bu ense kalınlığı 11ile 14 hafta arası görüldüğünü söylediler.size ense kalınlığı dediler mi.

Burda bunları yazan arkadaşlar daha sonra neler oldu soylesenizde bizde aydinlansak..tarihler çok geçmiş ama ne olduğunu kimse yazmamis.

Burda bunları yazan arkadaşlar daha sonra neler oldu soylesenizde bizde aydinlansak..tarihler çok geçmiş ama ne olduğunu kimse yazmamis.
Bnm kızımda kistik hiğroma teşhisinden sonra amniyo yapıldı turner sendromu belirlendi bn bebeğimi aldılmadım ve doğdu kardiyak problemleri ile birlikte 24 saat içinde anjio oldu ama tedaviye hiç cevap vermedi meleğim güzel kızım 15 inci gününde bizleri bırakıp cennete gitti

benim bebeğiminde ense kalınlığı 5.8 di şu anda bir problem görülmüyor test sonuçları da tem,z 39 haftaaya girdim.bir daha ki salı kontrolüm var beklemedeyiz.yaşayıp görücem.

Lutfen biraz daha konuyu acar misiniz neler söylendi neler yaşadınız hersey geçmiş ne güzel belki bizlere umut olursunuz

inşallah geçmiştir.5.8 ense dendikten sonra 17 hafta da amiyo sentez anne karnında ki sıvıdan alınp bakıldı.temiz dediler.kalpte parlamalar gözüktü çocuk kardoloji damarlarda bir sorun mu var inceledi.seni bana yönlendirmeleri bile gerekmez di dedi.oda temiz şu anda parlamalar gözükmüyor sadece doğduktan sonra bebeği göreyim dedi.bunların hepsini zeynep kamil de yaptırdım.benim bir de yaşım var tabi 39 kendi kendime etken mi diyorum acaba kuranda rahimlerinizin içini allahtan başkası bilemez diyor.inşallah sağlıklı sıhatli dünyaya gelecek.buda bir imtahan allah hepimize kolaylık versin.

Tsk ederim ılgine. .inş geçmiştir bizde 16.haftayı bekliyoruz aminosentez için ins iyi sonuçlar alırız. .bizde ense 4.5 denildi kistik higroma denildi..nifty yapt8rdik amerikayan giden kan onda %99.13 down denildi.ama aminosentez belli etcek herseyi ins iyi olur..allahtan başka kimse bilemez tabiki dualarim bitmiyor bitmeyecekde..bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. .

Geçmiş olsun canım ayni şeyleri bnde yaşıyorum şuan bnmde bebegimin 12 haftada 4.9mm çıktı önümüzdeki salı amniosentez olcam onu bekliyorum çok zor günler geciriyorum ilk gebeligim çokkorkuyorum rabbime sığındım bana ve benim gibi durumda olanlara yardım etsin

Hepimize çok geçmiş olsun ins.geçecek..benimde ilk bebeğim bende çok korkuyorum..ins hersey gUzel olur güzel haberler alırız..beklemek beni daha kötü yapıyor ama sabır bunda da var bir hayır..Allah yardimcimiz olsun..

Bugün amniosentez oldum kızlar şuanda Dinleniyorum ewde bundan sonraki süreç daha sıkıntili ....ama bebeğimi gordum o birazda olsa yetti bana inş hayırlı haberlerimi yazarım size kötü dusunmek istemiyorum Rabbim yardım cimiz olsun birbirimize dua edelim

Çok gecmis olsun cnm inş güzel haberler alır mutlu oluruz hep beraber..sonuçlar gelince haber ver mutlaka..bende haftaya olucam..Allah dularimizi kabul etsin inş amin. .

Saol canım allah razı olsun Rabbim evlatlarimixi bize bağışlasin sana tavsiyem hiçkorkma kasma kendini inan cçok aacısız bi işlemben cçokkastim kendimi zaten hheyecanlı bi tipimdir ama boşuna stres yapmisim dualarim seninle....

Cnm bnm tsk ederim çok saol..korkmuyorum bende panik atak biriyimdir..iğneden korkmam kasarsamda sonra her yerim agrir..onlar iyi olsunda biz herşeye razıyız..dualarimiz hiç bitmesin birbirimizle olsun ins..dikkat et kendine bu işlemden sonra dinlenmek önemli bi kaç gün kalkma is güc yapma.

aynn canım insan kendi canindan bile gecio annelik böle bisi demekki inan hiç bitmicek canım hep dua edicem bizim durumumuzda olanlar için çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız ....aynen bi kaç gün dinlenmem gerek yaticam artık yatmayida pek sevmem ama :-)

dün 13.45 te bebeğim doğdu çok şükür kalpteki üfürükten başka bir şey yok dedndi oda geçecek miş inşallah.şu anda evdeyiz allah sizlerede sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin.

Back