Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?
- Konu Sahibi damneh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2015
- 27
- 6
- 38
- 39
Bnm kızımda kistik hiğroma teşhisinden sonra amniyo yapıldı turner sendromu belirlendi bn bebeğimi aldılmadım ve doğdu kardiyak problemleri ile birlikte 24 saat içinde anjio oldu ama tedaviye hiç cevap vermedi meleğim güzel kızım 15 inci gününde bizleri bırakıp cennete gittiBurda bunları yazan arkadaşlar daha sonra neler oldu soylesenizde bizde aydinlansak..tarihler çok geçmiş ama ne olduğunu kimse yazmamis.
inşallah geçmiştir.5.8 ense dendikten sonra 17 hafta da amiyo sentez anne karnında ki sıvıdan alınp bakıldı.temiz dediler.kalpte parlamalar gözüktü çocuk kardoloji damarlarda bir sorun mu var inceledi.seni bana yönlendirmeleri bile gerekmez di dedi.oda temiz şu anda parlamalar gözükmüyor sadece doğduktan sonra bebeği göreyim dedi.bunların hepsini zeynep kamil de yaptırdım.benim bir de yaşım var tabi 39 kendi kendime etken mi diyorum acaba kuranda rahimlerinizin içini allahtan başkası bilemez diyor.inşallah sağlıklı sıhatli dünyaya gelecek.buda bir imtahan allah hepimize kolaylık versin.
Tsk ederim ılgine. .inş geçmiştir bizde 16.haftayı bekliyoruz aminosentez için ins iyi sonuçlar alırız. .bizde ense 4.5 denildi kistik higroma denildi..nifty yapt8rdik amerikayan giden kan onda %99.13 down denildi.ama aminosentez belli etcek herseyi ins iyi olur..allahtan başka kimse bilemez tabiki dualarim bitmiyor bitmeyecekde..bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. .
Cnm bnm tsk ederim çok saol..korkmuyorum bende panik atak biriyimdir..iğneden korkmam kasarsamda sonra her yerim agrir..onlar iyi olsunda biz herşeye razıyız..dualarimiz hiç bitmesin birbirimizle olsun ins..dikkat et kendine bu işlemden sonra dinlenmek önemli bi kaç gün kalkma is güc yapma.