Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

Arkadaşlar amniyo ilk sonucumuz çıktı bebegim turner sendromlu çıktı 20 , haftadan sonra kalp ve böbrek kontrolü var çok üzüldüm ama alışıyorum artık eşimde artık aldıralım demiyo zekası ve bedeninde bişiy olmadığı için bunada şükür allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin cnm. Beterin beteri vardir demek lazım. Turner sendromunu bilmiyorum ama sinlandirilacak bi durum degil anladigim kadariyla... Allah yardimcin olsun.
Bende dun amniyosentez yaptirdim. Haftaya ön sonucu cikacak.
Allah dualarimizi kabul etsin gönlümü zu feraha kavustursun insallahhhh

Bana da turner olabilir demislerdi şükür cikmadi ama turner ise bana sonlandir demislerdi. görüntü olarak farklilar zeka geri normal ileri zeka olarak gorulebiliyo ayriyeten kalp anomalileri eslik edebiliyo ama cok hafif vakalarda var.. kac haftaliktin ilknur.. bu arada turner olduguna göre bebegin kız insallah cok hafiftir rabbim size bagislasin

Amniosentezin nasil gecti? insallah hersey temiz cikacak Allahin izniyle

Şuan 18 haftalıım dr sonlandıralım dedi ama bn istemedim şuan iyi görünüyo ama hafifmi deilmi bilmiyorum bişiy demediler allahtan hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

Şuan 18 haftalıım dr sonlandıralım dedi ama bn istemedim şuan iyi görünüyo ama hafifmi deilmi bilmiyorum bişiy demediler allahtan hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Rabbim kolayliginida versin insallah canim. Belirsizlikten daha iyi en azindan kendinizi hazirlarsiniz

üzüldüm ense kalınlığı kaçtı.şu anki tahlil sonucuna bağlıyım 39 yaşındayım ve bu belirsizlik çok kötü.yazarsan sevinirim.

kusura bakma habire soruyorum array testinden bahsetmişsin bana hiç öyle birşey demediler zeynep kamilde cvs yaptırdım.orada çıkar mı.istemelimiyim array testini aminosentezmi yaptırmalıyım önce cvs yeterli değilse.

Canim benim 11.haftamda doktor enseyi 5 mm olctu kistik higroma dedi. Capaya sevk etti. Capada cvs yapildi sonuclar temiz cikti. Ama ense kalinligi devam ettigi icin noonan sendromu olabilir dediler test yapildi temiz cikti. Sora kalple alakali dediler ayrintilida vs hic bisey cikmadi ama sadece ense kalinligi hep devam etti. Doktorlar muhakkak bi sorunu var bu bebehin dediler. Parali bi test var mikro array kromozomlar onda daha ayrintili inceleniyo. Onu onerdiler. Hemen yaptirdik 20. Haftada. 2 hafta sonra sonucumuz cikti ve 8.kromizomda delesyon saptandi bu da langer giedion sendromu oluyo. 23 haftamdada sonlandirildi. Eger maddi durumunuz iyiyse cvs temiz ciksa dahi array yaptirin yaptirin ki iciniz rahat etsin. Çünkü genetik doktoeumuz bize eğer ense kalinligi devam etmeseydi array yapilmasaydi bu yuzden, ancak dogdugunda anlasilirdi kromozom bozuklugu oldugu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…