• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

Insallah guzel sonuclar cikar. Zor zamanlar b i liyorum. Benimde ense kalinligi 6.5 mmdi. Cvs sonucu temiz geldi. Sonraki gittigimde bende ense kalinligi tamamen gecmisti. Ama malesef ense kalinliginim zamanla kalmamasi da yetmiyor. Bizde malesef en agir kalp rahatsizligi var. Bir mucize bekliyorum. Bakalim. Rabbim isterse hersey olur

Kaçıncı haftada çıktı kalp rahatsızlığı,aynen zor bi durum. Siz arrey yaptırdınız mı?

Merhabalar yazinizin uzerinden cok zaman gecmis ama yazmadan edemedim
Bende kistig higroma turner sendromu bir gebeligimi sonlandirmak zorinda kaldim ve pesine de 1 tane bebegimin 9. Haftada kalbi durdu bir daha ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum siz kostig higromadan sonra tekrar saglikli bir gebelil yasadiniz mi cok merak ediyorum🤗

Merhaba bebeğinizin durumu nasıl umarım her şey yolundadır bize de umut olursunuz. Şuna sizinle benzer şeyler yaşıyorum ve korkuyorum

gittigim 2 uzman doktor bebegimde ileri derecede kistik higroma ve kalp anomalisi goruluyo dedi.. suanda 16 haftalik hamileyim ayni teshisi yasayan var mi? Varsa suan ne durumdasiniz bebeginiz saglikli dogdu mu acaba? Ben suanda detayli ultrasonu bekliyorum 19 haftada giricem ama hic iyi degilim.. duydugunuz salglikli doganlar varsa bi umut lutfen bisiyler yazin
Canım çok uzun zaman olmuş. Bebeğin nasıl oldu. Benim bebeğimede aynı teşhis konuldu. Söyleyeceklerine ihtiyacım var

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama yaşayanlar ne yaptı acaba benim bebeğime de yaygın kistik higroma dendi. 1hafta sonra ödem yok olmuş ama risk devam ettiği için bu hafta amniyosenteze gideceğim.

Canım çok uzun zaman olmuş. Bebeğin nasıl oldu. Benim bebeğimede aynı teşhis konuldu. Söyleyeceklerine ihtiyacım var
Benimde bebeğime aynı teşhis konuldu amniyosentez yaptırdım bugün yarın sonucunu bekliyorum. Siz test yaptırdınız mı bebeginizin durumunda değişiklik var mı

Benimde bebeğime aynı teşhis konuldu amniyosentez yaptırdım bugün yarın sonucunu bekliyorum. Siz test yaptırdınız mı bebeginizin durumunda değişiklik var mı
Biz plesentadan parça verdik. Sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Şuan 24 haftalık hamileyim. Organ taraması, detaylı ultrason yaptık. Bebek sağlıklı gözüküyor çok şükür

Biz plesentadan parça verdik. Sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Şuan 24 haftalık hamileyim. Organ taraması, detaylı ultrason yaptık. Bebek sağlıklı gözüküyor çok şükür
Çok şükür bugün sonucumu aldım temiz çıktı herşey. Sebebi neydi bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı sonunda rahat bir nefes alabildik.

Çok şükür bugün sonucumu aldım temiz çıktı herşey. Sebebi neydi bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı sonunda rahat bir nefes alabildik.
Uzun zaman olmuş inşallah mesajımı okuyup cevaplarsınız 12 haftalık gebeyim kistik hidroma tanısı aldım ve yıkıldım lütfen dua edin sizin süreciniz nasıl gelişti bebeğiniz sağlıklı mı? Umarım cevaplandırırsınız teşekkürler

Back
X