- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Banada baska bi hoca kistik higroma goremiyorum ben demisti gecen hafta ve enseyide 3 mm olcmustu. Onceden 5.2 mm idiBugun bi profesore daha gittim. Ense kalinliginda gerileme var dedi. Kistik higroma yok bence dedi.ödem gormedi. Cvs in tekrari yapilmali kabul etmezseniz aminiosentez dedi.
cvs yaprirali 5 gun oldugu icin düşük riskinin fazla oldugunu belirtti.ama bian evvel tanı konmasininda obemli oldugunu söyledi.
Yine kafam karisti ve eve döndüm.
Suan kac haftaliksin canim. Bana kalirsa amniosentezi bekle sonuclarin temiz gelirse zaten her halukarda seni ayrintili icin fetal eko icin bekletceklerNurgul riski alıp ikinci kez cvs yaptirsam mı? Seninde fikrini alayim.
Yaptirmazsam aminiosentezi beklemem gerekicek
Canim sonlandirmasanda kendiliginden olacaksa bisey olmasini beklesen olmazmiymis sana zarari varmiymisDetayli ulatrasona girdim arkadaslar.. zaman yetersizliginden 5 dakika kadar bakildi ama yeterince gordu doktor.. hic iyi dgilmis bebegim cilt alti ve organ etrafi su toplamis durumda fetal hidrop dendi.. ve ismini anlayamadigim bi kalp hastaligi varmis.. sali gunu icin yeniden cagrildim ve yeniden incelencek.. buyuk ihtimalle bebegin tahliyesi tavsiye edilcek... peki ya ben.. bi karincayi bile olduremeyen ben kendi bebegimimin hayatini sonlardirmaya nasi karar vericem.. aglamaktan icim cikti artk
Canım bence amniyosentezi bekle çünkü senin de benim gibi cvs işlemin zaten zor geçmişti. yoksa düşük riskin artabilir ya da yine numune yetersiz diyebilirler. Allah yardımcımız olsun....Bugun bi profesore daha gittim. Ense kalinliginda gerileme var dedi. Kistik higroma yok bence dedi.ödem gormedi. Cvs in tekrari yapilmali kabul etmezseniz aminiosentez dedi.
cvs yaprirali 5 gun oldugu icin düşük riskinin fazla oldugunu belirtti.ama bian evvel tanı konmasininda obemli oldugunu söyledi.
Yine kafam karisti ve eve döndüm.
Detayli ulatrasona girdim arkadaslar.. zaman yetersizliginden 5 dakika kadar bakildi ama yeterince gordu doktor.. hic iyi dgilmis bebegim cilt alti ve organ etrafi su toplamis durumda fetal hidrop dendi.. ve ismini anlayamadigim bi kalp hastaligi varmis.. sali gunu icin yeniden cagrildim ve yeniden incelencek.. buyuk ihtimalle bebegin tahliyesi tavsiye edilcek... peki ya ben.. bi karincayi bile olduremeyen ben kendi bebegimimin hayatini sonlardirmaya nasi karar vericem.. aglamaktan icim cikti artk
[QUOTE="FERAHLIK, post: 39634052, member: Canım bence amniyosentezi bekle çünkü senin de benim gibi cvs işlemin zaten zor geçmişti. yoksa düşük riskin artabilir ya da yine numune yetersiz diyebilirler. Allah yardımcımız olsun....
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Dualarımız seninleDetayli ulatrasona girdim arkadaslar.. zaman yetersizliginden 5 dakika kadar bakildi ama yeterince gordu doktor.. hic iyi dgilmis bebegim cilt alti ve organ etrafi su toplamis durumda fetal hidrop dendi.. ve ismini anlayamadigim bi kalp hastaligi varmis.. sali gunu icin yeniden cagrildim ve yeniden incelencek.. buyuk ihtimalle bebegin tahliyesi tavsiye edilcek... peki ya ben.. bi karincayi bile olduremeyen ben kendi bebegimimin hayatini sonlardirmaya nasi karar vericem.. aglamaktan icim cikti artk
[QUOTE="FERAHLIK, post: 39634052, member: Canım bence amniyosentezi bekle çünkü senin de benim gibi cvs işlemin zaten zor geçmişti. yoksa düşük riskin artabilir ya da yine numune yetersiz diyebilirler. Allah yardımcımız olsun....
Bence de amniyosentez yaptır canım. Çünkü diğer testlerde pozitif sonuç çıkarsa amniyosentez le doğruluyor. O yüzden direkt amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim. ...Amniyosenteze karar verdim. Ama bugün nette baktim ona alternatuf testler varmis.harmony-nifty gibi..
Bunlar hakkinda bilgisi olan varmi?
Yarın bi doktora gidip sormayı dusunuyorum. Fiyatta uygun gelirse,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?