Arkadaşlar gittiğiniz doktorlar hiç ilaç allerji damlası vs. başladımı? benim oğlum 9,5 aylık bende yaklaşık 3 aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Alerji uzmanına gittik ciğerlerinde hırıltı var astıma çevirebilir diyerek alerji baskılayıcı ilaç ve damla başladı yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Ama bu aralar çok sık kusmaya başladı. Birde çoklu besin alerjsi var bizde acaba ilaçlardan mı yoksa alerjsi olan başka bişe daha mı var?
Off ya ne zor bişe. Allah yardımcımız olsun..
kızlar çok geçmişolsun benim bebeklerimin ikisindede var inek sütüne alerji vücudlarında kabarmadık şişmedik yer kalmıyor hemen anladım sütten olduğunu ve keçi sütüne başladım peynirimiz ve yoğurdumuzda keçi sütü ürünlerinden 2. günü geçti şükür
bizim inek sütü alerjisi 6, ayda tespit edildi ,dr. keçi sütü dedi keçi sütünede tepki verdi. Şimdi aklıma takılan kusması. Neden kusuyor anlamıyorum. Aklaım karışıyor her doktor farklı konuşuyor çünkü.
kızlar çok geçmişolsun benim bebeklerimin ikisindede var inek sütüne alerji vücudlarında kabarmadık şişmedik yer kalmıyor hemen anladım sütten olduğunu ve keçi sütüne başladım peynirimiz ve yoğurdumuzda keçi sütü ürünlerinden 2. günü geçti şükür
selam, oğlum 5buçuk aylık. ben doğduğundan beri süt içiyorum. oğlum da doğduğundan beri kusuyor. ama kilosu gelişimi iyi hatta önde. bazen yüzünde tek tük sinek ısırığı gibi kırmızılıklar çıkıyordu. kakası da bazen salyalıydı. neyse 4buçuk aylıkken yoğurt yapmaya başladım inek sütünden 2kaşık verdim ağzı burnu kıpkırmızı oldu. başka birgün sadece yanağına sürdüm yedirmedim yine kıpkırmızı oldu. ayrıca pirinçunu suyla muhallebi denedim milupa mama denedim hepsinde kızardı. bugün keçisütünden yoğurt verdim hafif kızardı. ne bu şimdi yedirmeyip sürsem bile kızarıyor 30ekimde doktor kontrolümüz var. sizce bizde de inek sütü alerjisi var mı? kan veya idrar testiyle mi anlaşılıyor? lütfen cevap verin. teşekkürler
selam, oğlum 5buçuk aylık. ben doğduğundan beri süt içiyorum. oğlum da doğduğundan beri kusuyor. ama kilosu gelişimi iyi hatta önde. bazen yüzünde tek tük sinek ısırığı gibi kırmızılıklar çıkıyordu. kakası da bazen salyalıydı. neyse 4buçuk aylıkken yoğurt yapmaya başladım inek sütünden 2kaşık verdim ağzı burnu kıpkırmızı oldu. başka birgün sadece yanağına sürdüm yedirmedim yine kıpkırmızı oldu. ayrıca pirinçunu suyla muhallebi denedim milupa mama denedim hepsinde kızardı. bugün keçisütünden yoğurt verdim hafif kızardı. ne bu şimdi yedirmeyip sürsem bile kızarıyor 30ekimde doktor kontrolümüz var. sizce bizde de inek sütü alerjisi var mı? kan veya idrar testiyle mi anlaşılıyor? lütfen cevap verin. teşekkürler
benim kızım da da var mama ve süt ürünleri vermiyorum zaten geriye pek bişi kalmıyo yettiği sürece sadece anne sütü vermeyi düşünüyorum su an 8 aylık ve 8,5 kilo
Biz de 10 aylığız. Doktor bize inek sütüne başlattı. Birkaç gündür ishal oldu. Acaba inek sütünden dolayı mıdır? İnek sütünü tolero edemiyor mu acaba?
merhaba canim
benim kizimda 5 aylik.laktoz intoleransi ve inek sutu alerjisi var.daha dogrusu alerjisi oldugu tahmin ediliyor.kanli ve mukuslu kaka yapiyordu.hacettepeye goturdum.laktazim ve sut diyeti verdiler;kaksi biraz duzeldi.kan 15 gundur 1 sefer oldu.sen kime gidiyordun hacettepede.
emi1981 Merhaba
benimde oğlum 5 bucuk aylık aynen laktoz intoleransi ve inek sutu alerjisi var. benimgibi olan anneler ile paylaşımda bulunmak istiyorum.allahım bize ve bebeişlerimize yardım etsin.
kızlar oncelıkle hepımıze gecmıs olsun.bnm de oglum 5.5 aylık. ınek sutu alerjısının tum belırtılerı war fakat yapılan kan testınde sut alerjısı sıfır çıktı.bu nasıl sey anlamadım. butun belırtılerı gosterıyor. ben bıraz sutlu bısey yesem hemen reaksıyon verıyor.yuzu kızarıyor,dıskısı mukuslu ve kanlı oluyor...bunun baska bır ogrenme yolu var mı?cılt testi dedı doktor izmire sevkettı ama bu test acı veren bır test mi cok uzuluyorum bu duruma .. yakın bı zamanda ek gıdaya da baslayacagız..cici bebe bıle yıyemeyecek oğlum ınsallah kalıc bı durum degıldır.. allah bebişlerimizi korusunnnnnnnnnnnn :Saruboceq: