Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mmmukaddes Allahim yar ve yardimcin olsun.
Cidden cok zor.
Aynen biz istemez miyiz huzurlu uyuyan bebek.
Artik ek gida da benimki toparlamazsa mama vereyim dicem dr a.
Sutumde bisi var galiba bu cocugu bu kadar ne rahatsiz ediyor.diye dusunmekten kafayi yicem

Âmin..tabi yaa.bende mama işine artık sıcak bakmaya başladım napim gelişimi önemli ilk aylarda.ilk altı ay anne sutunu savunanlrdan olarak.diğer kızmada sadece anne sıtu vermiştim su bile vermemiştm. Bende bide kıyas işi oluyor buda beni yoruyor her çoçuk bir değil ama.. arkadaşlar bu alerji şikaytleri ne belli bi kalıbı varmı belirtileri herkesde aynımı olur?laktoz inteloransı ne?şikayetleriniz ne? Bemimkinn emme alerjisi başta olmak üzere (hep uykuda emiyor)kilo alımı az, gaz ishal ,kakada kan geçmeyen kan , uyanık olduğu surece aç gibi yalanma elini ve etrafı emme isteği..

Benimkide artik hic kilo almiyor nasil alsin ki emmiyo kusuyo ishal zavalli kuzucuklar yaa bide milletin baskisi ömrümü yedi vay efendim herseyi yemedigim icin bebek kilo almiyormus zihniyet bu...

Alerjikanne sitesinde guzel faydlai bilgiler var.
Pazartesi ek gida denemesine baslayacagim umarim sikintisiz atlatiriz.
Laktoz.intoleransi bebegin sut ve sut urunlerinde bulunan sut sekerini sindirememesi. Onsutu cok almasi...

Etraf beni deli ediyo zaten diyetten.uykusuzluktan kafam bi milyon bi de onlara alerjiyi anlatmaya calismak yipratiyor. Hele kv anlatamiyorum kac haftadir deli ediyor beni

Al bendende o kadar eccik ucundan yi eccik ucundan diyo esimde kv yaninda bagirdi zorla patlican yemeginin suyunu yedirdiler sonuc cildiran emmek isyemeyen ishal olan karni agriyan bir bebek kaynvalide ariyo nasl diye dedim o patlican mahvetti bizi. Kadinin dedigine bak usuttun bebegi

Gelde üşütme kafayı

Sende hastaydın nasıl oldun?

canım o siteye bi turlu giremedim .galiba onaylanması gerek uyeliğimin.yoksa ordada derdimi sorup foto paylaşacağım. Benimkinde amipin belirtisi olan kusmada yok ateşte.sedece ishal ve huzursuzluk.alerjide snırım kusma,ciltte kızarıklık falan oluyomuş.

Benimkide artik hic kilo almiyor nasil alsin ki emmiyo kusuyo ishal zavalli kuzucuklar yaa bide milletin baskisi ömrümü yedi vay efendim herseyi yemedigim icin bebek kilo almiyormus zihniyet bu...
bi tek o konuda rahatım heralde akrabadan uzak gurbette. Sen istediğin kadar yeme bebek anne sutunden alacağını alır.

Canım grup için sana mj atmış olmaları gerekiyor
Facedeki diğer kutusuna düşüyor o mj. Messenger a geliyorsa da ben bilmiyorum
Onu yanıtlaman gerekli.
O mesaja google safari vs gibi internet tarayıcısı ile faceye giriş yaparak ulaşabilirsin. Mseaj kurusunu açınca diğer kısmı yanda çıkıyor.

Ayni seyi bende dusundum cnm bebislerimiz yogurt peynir tadamayacak mi insaallah biran once herkesin cocugu kurtulur butun anneler butun cocuklar hersey yoyebilsin

Kızlar ben safı yeni görüyorum pardon yaaaa chocolate19 hepsi iyi olacak kuzularımızın inş :)
sessizyazar canım sebebi üşütme değilmiş. Bebeklerin sarı kakaları havayla temas ettikçe yeşile dönermiş. Gazı çok old için de yeşil olurmuş genelde kakaları gastro dr muz söyledi. Yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Mecburen antibiyotige basladim canim dun gece acilde aldim solugu bogazin cok kotu mecbursun kullanmaya dedi kimse yok yakinimda eee 3 cocuk mecburen antibiyotige basladim
Ah çok geçmiş olsun canım yaaa
Havalad çok değişken ee bünyeler zayıflıyor
Bir de üç çocuk. İyi dayandın valla :/

Köydeyken kakalrı hep yeşildi
Üşütüyoruz herhalde deim. Ama bu havada kadiye ayaklı tulum ğstüne çorap battaniye falan geziyoruz düşün.
Ben çocuk şimdi isilik geçirecek mldunda
Acaba bizim kakalar bol olsijen sebebiyle mi yeşildi :/
İstanbula geldim hoppp sarı

Uyumuyor yaaa saat 1 den beri uyumuyor olabilir canım
olabilir canim bez altindan alip biraz beklerse hakikaten donuyor rengi oksijendirbheralde seninkine de sebep :) benim de oyle hala kombi hakiyorum istanbulda dun tamirat icin bir adam geldi abla bu ne sicak ben cam acicam musadenle dedi. Kombiyi kapadim bugun kendim de usudum hafiften.

Yeniden başlamaya karar verdim diyete. Böyle içim içimi yiyeceğine bir iki ay daha sabrederim. Reduktan maddeye burda bakilmiyormus haftaya baska şehre gideceğim belki orada bakiliyordur.

Bugün siyah şey gördüm kan gibi. Eşim değil diye ısrar etti. Ama bilemiyorum.

güvenli yiyeceklerim pirinç, patates, soğan, marul, ekmek, zeytin,sehriye diye alalım. Uç gün başka hiçbir şey yemeden aynı seyleei mi yiyeyim.

Bebek usuttugun de ya da ben usuttugumde de olur mu ki bu mukus?

Benim oglanda huzursuzluk gaz mukuslu kaka burun tikanikligi var . Hem laktoz int var hem alerji. Bence bana alerjisi var
Artik sinir sistemim yiprandi karni hep gurul gurul anlayamiyorum ya.

Canim mukus bazen uzun zamn gecmeyebiliyormus ek gidaya gecince gecenler var tabi kan ayri bilemem onu gida denemesi ici de drlar mutlaka 3 hafta diyor cunku bazen vucut 15 gun sonra tepki verebiliyormus

bskn senin tahlil sonuçları nasıl.
Bu arada yeni bi genetik yatkınlık daha ogrendim. Esimin kuzeninin yumurtaya cikolataya gunese polene ona buna alerjisi varmış kiz 20 yasinda su an bahar oldugu icin deli gibi kasiniyor küçükken de cok pisermis hay sizin genetiginize diyesim geldi
Bu arada ben kati diyet yapmayi düşünmüyorum artik azar azar herseyden yemek mantikli ek gidaya gecene kadar belki bagisikligi artar. Bi tek sut ürünlerinden uzak duruyorum. Nasilsa alerji konusu bi derya olmus gidiyor her yer her dr bilgi kirliligi gibi geliyor artık annelik duygusuyla hareket etmeye karar verdim zaten alerji oldugunu da ben bulmustum bu iste bi terslik var diye. Yoksa bizim dr hicbiseyi yok piser çocuk diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…