Yaa o saçmalık bende de var :) sabah ben açken süperyok canım yemem haftada bir minicik tadarım katı diyet olmasın diye diyorum etrafa ama Yemem yani. Yavrum nasıl sıkıntı çekiyorsessizyazar canımmukusara ara oluyorbazen hiç olmuyor. Kaka sabahları altın sarısı akşamları yeşil. Saçma sapan
Amip?Sonuçların hepsi negatif çıktı..cuma pozitifti,bugün negatif..gizli kan pozitif çıkmıştı cuma şimdi negatif.acaba yarın nolur.anlayamadım bu durumu. Bi tek bildiğim bebeğim huzursuz,karnından sürekli sesler geliyor
Bir de ailelerin yanında şikayetler artıyor kalabalıkta bebekler de daha huzursuz oluyorlar ya sanki kötü bakıyormuş gübi veya fazla pimpirikleniyormuş gibi hissetmiyor mu insan kendini güler misin ağlar mısın:)) ankaraya gittik uçağa bünmeden sıfır pişik uçaktan indim havaalanında bir baktım aaa pişik !!! Annemler geldiğinde de bir ay kadar önce geldikleri gn mene reddi başlamıştı şaka gibi!!! Oynuyoruz gülüyor keyfi yerinde ablam arıyor citak ciyak o da diyor ki noldu yine biye ağlıyor:)))Yaa o saçmalık bende de var :) sabah ben açken süper
Doyunca yeşil veya mukuslu
Annemlere geldiğinden beri yeşil kaka da yapıyoruz
Sen sevze falan yersin cnaım yaa o kadar kasma
Ayni seyi bende dusundum cnm bebislerimiz yogurt peynir tadamayacak mi insaallah biran once herkesin cocugu kurtulur butun anneler butun cocuklar hersey yoyebilsinBir de ailelerin yanında şikayetler artıyor kalabalıkta bebekler de daha huzursuz oluyorlar ya sanki kötü bakıyormuş gübi veya fazla pimpirikleniyormuş gibi hissetmiyor mu insan kendini güler misin ağlar mısın:)) ankaraya gittik uçağa bünmeden sıfır pişik uçaktan indim havaalanında bir baktım aaa pişik !!! Annemler geldiğinde de bir ay kadar önce geldikleri gn mene reddi başlamıştı şaka gibi!!! Oynuyoruz gülüyor keyfi yerinde ablam arıyor citak ciyak o da diyor ki noldu yine biye ağlıyor:)))
Süt ve ürünlerini yemem canım zaten paket gıda falan tüketmiyorum yumurta da yedim bugün. Dün ıspanak yeşili kakalardan sonra benimki daha hiç kaka yapmadı hatta tam 24 saat oldu bi rengini görseydim bari. Gerçi dr o denli yeşilse alerjiyle alakalı diyete devam edince düzelecek dedi. Böyle kızımın ek gıdaya başlayınca nedense yoğurt yiyememe durumu geldi bugün hep aklıma. Minik kavanozlar almıştım hamileyken hem öğrenir onlara mayalarım hem de yoğurt yapma mak iinesi alır onda yaparım diye :)) anlamadığım şu ben ilk zamanlar deli gibi süt peynir tüketiyordum kakada hiç kan görmemiştim aonradan nasıl bu denli zarar veriyor acaba içeriyebir de laktoz intoleransı denen illetle yğraşıyorum. Damlalar bozuk çıkar etkisini kaybeder. Depolar eczacılara onlar depolara suç atar. Onlar birbirini yerken çocuk kıvrım kıvrım kıvranır tün süreç başa döner. Öfff ne dolmuşum ne yazdım ya :)))
Off geçmiş olsun.
Canım yaa. Valla ne diyim ki.
Ama açılcası huzursuz olan şeyde dokunuyordur . Ama süt son damlası olmuştur diye düşünüyorum. Temkinli tüktme tavsiye ederim açıkcası:/
Ahahaha. Pimpirikliğin yolu bir
Evet. aslında gastrologlar katı diyet önermiyorlar. Tek tip beslenilirse iyileşme olmaz.
Herşeyden azar azar yiyeceksin diyorlar. (Genelde)
Ama benim mantığıma hiç uymuyor.
Az kime göre az? Ne kadarı az? Üç dilim mi üç kalıp mı üç parmak mı? Ölçü biraz farazi bir durum.
Benim doktor da bnm kafada. Birşey alerjense eğer o ne kadar tüketilirse savaş devam eder , antikor o kadar daha üretilir.
İşi tamamen sıfırlayıp temizlemek gerekir diyor.
Bizim doktor fügen hocanın öğrencisi zaten kafa aynı
yok canım yemem haftada bir minicik tadarım katı diyet olmasın diye diyorum etrafa ama Yemem yani. Yavrum nasıl sıkıntı çekiyorsessizyazar canımmukusara ara oluyorbazen hiç olmuyor. Kaka sabahları altın sarısı akşamları yeşil. Saçma sapan
Bir de ailelerin yanında şikayetler artıyor kalabalıkta bebekler de daha huzursuz oluyorlar ya sanki kötü bakıyormuş gübi veya fazla pimpirikleniyormuş gibi hissetmiyor mu insan kendini güler misin ağlar mısın:)) ankaraya gittik uçağa bünmeden sıfır pişik uçaktan indim havaalanında bir baktım aaa pişik !!! Annemler geldiğinde de bir ay kadar önce geldikleri gn mene reddi başlamıştı şaka gibi!!! Oynuyoruz gülüyor keyfi yerinde ablam arıyor citak ciyak o da diyor ki noldu yine biye ağlıyor:)))
Süt ve ürünlerini yemem canım zaten paket gıda falan tüketmiyorum yumurta da yedim bugün. Dün ıspanak yeşili kakalardan sonra benimki daha hiç kaka yapmadı hatta tam 24 saat oldu bi rengini görseydim bari. Gerçi dr o denli yeşilse alerjiyle alakalı diyete devam edince düzelecek dedi. Böyle kızımın ek gıdaya başlayınca nedense yoğurt yiyememe durumu geldi bugün hep aklıma. Minik kavanozlar almıştım hamileyken hem öğrenir onlara mayalarım hem de yoğurt yapma mak iinesi alır onda yaparım diye :)) anlamadığım şu ben ilk zamanlar deli gibi süt peynir tüketiyordum kakada hiç kan görmemiştim aonradan nasıl bu denli zarar veriyor acaba içeriyebir de laktoz intoleransı denen illetle yğraşıyorum. Damlalar bozuk çıkar etkisini kaybeder. Depolar eczacılara onlar depolara suç atar. Onlar birbirini yerken çocuk kıvrım kıvrım kıvranır tün süreç başa döner. Öfff ne dolmuşum ne yazdım ya :)))
Ayni seyi bende dusundum cnm bebislerimiz yogurt peynir tadamayacak mi insaallah biran once herkesin cocugu kurtulur butun anneler butun cocuklar hersey yoyebilsin
Mama hangisini veriyorsunuz? Bebeginiz sevdi mibskn biz marmara gittik gecen hafta takip listesine aldılar. Sonrada ben randevu aldım gastrodan.
Bu arada bizim pisik gecti iki gun mama verdim bu gece aralıksız uyudu bebisim.
Altı aylik olsada ek gida + mamaya gecsem diyorum artik. Sutu de gece veririm diyorum yada aralarda. Zaten işten ayrilmistim tekrar baslamak istiyorum. Evde oturmak bana göre değil.
Ama sagmak cok sıkıntılı bi iş.
Bu arada senin tahlil sonuçları cikti mi
Sagolasin gunduz ayakta salliyorum dalinca yere koyuyorum ya bazen 15 20 dk kalkiyor. Geceleri saat basi uyaniyor . Benim sikintim bu . Dr gece emzirme en az 5 saat dedi sut de gaz yapar rahatsiz eder dedi.bende iyle yapmaya calisiyorim ama deli gibi agliyor bazen ne emzik ne sallama ise yariyor. Zaten uykuya zor daliyor. 4.aydan sonra ne olduysa oldu yavruma. Artik el ayak tutmuyo.
Kati diyeti coklu besin alerjisi olcagini sanmadigi icin onermedi. Sonra diyeti acinca tepkime daha cok gosterir diye ama 1 aya duzelmezse daralcak mecburen diyet.
Ben artik sutumde bisi var diyorum.
Laktoz int icin.laktazm kullaniyorduk onu kullanma dedi mesela anlamiyorum hixbirseyi artik sadece yorgunum ve umutsuzum. Her gun bu gece nasil olck diye dusunuyom
Allah yardimcimiz olsun
Ah sorma.aynısı bizde de oluyor. Kriz geçiriyor buaralar. Annemde ee hani gaz krizleri geçmişti diyor. Halbuki ya üşüdük ya hava değişimi oluyor birşey.Bir de ailelerin yanında şikayetler artıyor kalabalıkta bebekler de daha huzursuz oluyorlar ya sanki kötü bakıyormuş gübi veya fazla pimpirikleniyormuş gibi hissetmiyor mu insan kendini güler misin ağlar mısın:)) ankaraya gittik uçağa bünmeden sıfır pişik uçaktan indim havaalanında bir baktım aaa pişik !!! Annemler geldiğinde de bir ay kadar önce geldikleri gn mene reddi başlamıştı şaka gibi!!! Oynuyoruz gülüyor keyfi yerinde ablam arıyor citak ciyak o da diyor ki noldu yine biye ağlıyor:)))
Ayni seyi bende dusundum cnm bebislerimiz yogurt peynir tadamayacak mi insaallah biran once herkesin cocugu kurtulur butun anneler butun cocuklar hersey yoyebilsin
Anladım canım. Bakalım bende ist dönünce herşey daha iyi planlanmış olacak.bskn biz marmara gittik gecen hafta takip listesine aldılar. Sonrada ben randevu aldım gastrodan.
Bu arada bizim pisik gecti iki gun mama verdim bu gece aralıksız uyudu bebisim.
Altı aylik olsada ek gida + mamaya gecsem diyorum artik. Sutu de gece veririm diyorum yada aralarda. Zaten işten ayrilmistim tekrar baslamak istiyorum. Evde oturmak bana göre değil.
Ama sagmak cok sıkıntılı bi iş.
Bu arada senin tahlil sonuçları cikti mi
Bende anlamadımCanım dayanamaz mi bebek demek ki karnı aç oluyor uyuyamiyor(( benimki hayatta uyumaz aciktiysa ve onun için uyandiysa çok zor. En azından 5 saati dusursen biraz daha. Ya da ne bileyim o ara mama versen o da mı gaz yapar ki ( laktazm i neden biraktirdi ki ;((
Bizim bırdaki ebe de bir enteresan. Geçen ay gittim diyorum ki insangibi: kızım hızursuz hem dr u hem gastro dr u aşıyı bir hafta sonra yaptırın dedi şu an bir de ateşlenirse sıkıntı yaşar dediker hbriniz olsun diyorum kemoterapi veya yüksek ateş değil yani diyor. Normalde ya bir yürü git dersin ya ööyle bakakaldım hııı dedim. Tabi götürmedim erteledim bir hafta daha. Yaptırmayacağım desem eve gelip zorla yapar heralde :) sorma ya bir saatte niye kızarır popoAh sorma.aynısı bizde de oluyor. Kriz geçiriyor buaralar. Annemde ee hani gaz krizleri geçmişti diyor. Halbuki ya üşüdük ya hava değişimi oluyor birşey.
Sizin uçakta pişik olması da enteresan. Sanki amerikaya uçtunuz
Bu konuyu dürtmek istemezdim ama evet başkarda bende yiyordum hatta annemlere kalsa sütten gaz maz geçmez! Ne yiyorsan senin mideye bebeğin sütüne gitmez diyorlardı.
Haa bizim o zmnlarda kakamız değişikti mukus yoktu ama aşırı pütürlüydü(kuruyemiş alerjisi dedi bi doktor, şuanki mama kakası diyor ona ama neyse)
Bizimkisi herşey hafiflemişken 2.ay aşısından sonra çoştusaf gibi bile bile calpol verdim. Zaten aromalı. Zaten alerjik, zaten aşılar bünyeyi alt üst ediyor.
Çok duyuyorum rotadan sonra isal olan, mukuslu kaka olan geçmeyen vs vs vs...
4.ay aşısını yaptırmayacağım. İçerik araştırmadım ama ne olursa olsun!
eşim tavuk embiryosu içerdiğini söyledi. Karalistemizde yumurta var zaten hiç tehlikeye atamam!
Ah inşallah 1yaşa kadar hallolur bu mesele. Elinden çikolatayı geri almak kadar zor birşey yok
Dün alerjik Kuzenime(çilek tarzı) dondurma alıcam. Seçemedim arkadaş. Neye elimi atsam bilmem be arımalı. Sade alıyorum istemiyor. Delirdim resmen napacağımı
Anladım canım. Bakalım bende ist dönünce herşey daha iyi planlanmış olacak.
Tabi tahlil sonuçlarına göre.
Bu akşam gaita çıkacak, karprotektin
Yarın akşam da kan testleri çıkacak. Heyecan dorukta:/
Acliktan uyanmiyor benimki canim buna eminim. Cunku onceden 4 saat falan uyudugunu bilirim.Canım dayanamaz mi bebek demek ki karnı aç oluyor uyuyamiyor(( benimki hayatta uyumaz aciktiysa ve onun için uyandiysa çok zor. En azından 5 saati dusursen biraz daha. Ya da ne bileyim o ara mama versen o da mı gaz yapar ki ( laktazm i neden biraktirdi ki ;((
Kan.ilaci kullanmiyoruz.Bende anlamadımDonukPudra laktazım neden devam ettirmiyor? Kaka çok sıvılaşıyor diye mi?
Kan ilacı?
Mrb kizlar bebisim emmedigi icin bi dr gittik cok guzel.ilgilendi bogazi kizarmis biraz alrjoden suphelenoyorum deyince antibiyotige baslamayalim dedi cok huzursuz olursa fitil ver dedi biz herseye alerji oluyoruz dedim diger gittigim dr su alerji yapmaz bu alerji yapmaz diye israr ettiler dedim ama sonuc berbatti deyince dr: "hersey alerjiktir insanlarin senelerce yedigi seyler bile seneler sonra alerji yapabilir bazi gecici alerjilerde sozkonusu olabilir. Yoksa zeytinde alerjiktir pirincte alerjiktir sutte siz tek tip beslenmeye devam ederseniz bir sure sonra o surekli ayni seyi yediginiz gidaya karsi da alerji olusabilir besin.alerjisi olmasa bile ev akarlari bocekler parazit yumurtalari da olabilir alerji cok derin bir konu ama tek tip.beslenmekte dogru degil" dedi
Yaptırmama imkanımız var halbuki.Bizim bırdaki ebe de bir enteresan. Geçen ay gittim diyorum ki insangibi: kızım hızursuz hem dr u hem gastro dr u aşıyı bir hafta sonra yaptırın dedi şu an bir de ateşlenirse sıkıntı yaşar dediker hbriniz olsun diyorum kemoterapi veya yüksek ateş değil yani diyor. Normalde ya bir yürü git dersin ya ööyle bakakaldım hııı dedim. Tabi götürmedim erteledim bir hafta daha. Yaptırmayacağım desem eve gelip zorla yapar heralde :) sorma ya bir saatte niye kızarır popoDonukPudra laktazmı niye bıraktırdı ya çocuga zulüm gibi damlayı kesmek bozuk damla olduğunda benimki raydan çıkıyor resmen. Neden kesti acaba
Aynen öyle.Bu asi isleri de gercekten enteresanne dogru ne yanlis ne hata bilemiyoruz ki her seyde kendini sucluyosun diye kiziyor esim ama her seyimiz etkiliyor onlari. Allah hepimizin bebegine saglik sihhat mutluluk versin insallah.
Ben de ayni seyleri dusinuyorum hep canim. Anne olmak cok guzel ve cok zor. Butun gece gaz yuzunden uyumadik. Simdi de emiyor ama ite kaka kavga halindeyiz yineAynen öyle.
Şuan bende onu düşünüyordum yanlış berde yapıyorum diye düşünmekten yoruldum kk ya bakayım kafam dağılsın dedim
İkileme gel
Şimdi katı diyet yapmaya devam etsem nasıl olacak. Patates yedim olmadı pirinç yedim olmadı
Ne yiyeyim ben şimdi
Ya kati diyet değil de azar azar yeme yöntemi doğruysa?
Kati diyet yapıp ileride astım alerjikli bir çocuğum olursa...
Az az yeme yöntemi ile devam edersem astım alrjikli çocuğum olursa...
Offff. İşe mi başlasam acaba tüm bu stresten uzakta olurumbu düşünceleri boş kaldığım için düşünğyormuşum.