Canim rota asisi kabuz gibiydi. 3 gun boyunca agladi ama ishal olayi daha oncesine dayaniyor. İshal kusma ve yogun gaz. Doktorlar kilosu iyi diye birsey yapmadilar. 3 aylik 7,5 kilo ama kilosu iyi bile olsa dunki butun kakalarinda kan vardi. Belliki bagirsak tahribati olmus ya da makatinda catlak olusmus. Biogaia damlayi bile kendim gittim aldim.
Her bebek kusar diyorlar ama bu oyle boyle kusma degil. Ust bas kalmadi artik. Kusup kusup emiyor. Surekli memede. O yuzden kilosu iyi ama yasam kalitem sifir. Disari cikmaya korkar oldum. Surekli kusup tekrar emmek istiyor.
Ben kocaelindeyim ama doktorlara uyuz oluyorum artik. Kusmasina normal diyorlar. Sen hic reflu ilaci kullandin mi. Acaba alip kulansam mi. Ya da test yaptirsam zor bir islem mi. Kan falan alinmasini istemiyorum.
Biogaiyi buz dolabinin kapaginda sakliyorum. Uzerinde oda sicakligi yaziyor ama oda sicakligi belirtilen dereceler arasinda degil. Hatta havalar isindi. Evler artik daha sicak. Alarmimi kurdum. Hergun ayni saatte vericem. Sen memnun kalmadin mi damladan.
Canım benim çok ümitsiz yazmışsın.sadece bir alerji üzülme,sıkı bir diyetle geçer.bebek huysuz olunca çok üzülüyorum ben de
Vallahi tam kestiremiyorum işin Özünü şimdilik..yani kaka suluydu en son.mukuslu değildi.dr diğer besinleri kesme sütün azalır dedi.bugün bile eskisi gibi değil sanki...mamayı da bulamadık.dana eti ve türevleri,süt ve süt ürünlerini kes 15 gün boyunca hiç yeme,daha sonra tek tek bakalım dedi.sabah domates ekmek yedim o kadar...akşam ıspanak ve patatesli Börek.tabii bunların etkisinin olup olmadığını tam kestiremedim ilk günden.ama dışardan ALINAN Börek dokundu sanırım.sabah mukusluydu. ayh yoruluyor insan.bir de yetmezmiş gibi Ateş'i var bugün.
Ispanak bizde de değişiklik yapmıştıAhh hele o ispanak varya bize nasil kotu geldii anlatamam bide nasil severim domates filan yaz da geliyor soyle taze taze yeme zamani bakiyorum bakiyorum sonra e' o kötü o yeme onu diyorum
Ben kocaelindeyim ama doktorlara uyuz oluyorum artik. Kusmasina normal diyorlar. Sen hic reflu ilaci kullandin mi. Acaba alip kulansam mi. Ya da test yaptirsam zor bir islem mi. Kan falan alinmasini istemiyorum.
Biogaiyi buz dolabinin kapaginda sakliyorum. Uzerinde oda sicakligi yaziyor ama oda sicakligi belirtilen dereceler arasinda degil. Hatta havalar isindi. Evler artik daha sicak. Alarmimi kurdum. Hergun ayni saatte vericem. Sen memnun kalmadin mi damladan.
Şuan ne yiyorsun?Kizlar kakamiz bugun daha iyi. Demir ilaci kullandigim icin rengi biraz koyu. Diyeti nasil acsam acaba. Etlemi yumurtaylami.
Baskan o icindekiler kan mi ben mi yanlis gordum acabaŞuan ne yiyorsun?
Ayh hiç düşünemedim ya yorgundum çok.dedim patatesli bari yiyeyim.çok acıkmışım ya onu yeme bunu yemeCnm domates genel.alerjenlerden onu tuketmemelisin..
Ve hazir borek de maalesef yufkadaki sut urunleri durumu var.
Kızlar bu şekilde beslenerek süt kalır mı ? Zamanla azalacak...Kaş yapalım derken göz çıkacak :/ sabah domates dereotu zeytinyağı çay beyaz ekmek yedim.domates tüketmiyor musunuz yani?
parlak olanlar dimi...Baskan o icindekiler kan mi ben mi yanlis gordum acaba
Kızlar bu şekilde beslenerek süt kalır mı ? Zamanla azalacak...Kaş yapalım derken göz çıkacak :/ sabah domates dereotu zeytinyağı çay beyaz ekmek yedim.domates tüketmiyor musunuz yani?
Şuan ne yiyorsun?
Et sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.Baskan o icindekiler kan mi ben mi yanlis gordum acaba
Bazen flaştan veya ışıktan kan gibi olabiliyor.Et sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.
Sadece anne sutu veriyorum.
Kakada kan yok ama niye bu kadar kirmizi cikmis anlamadim. Normalde rengi daha farkliydi.
Mukus dunku kakalarina gore baya azalmis ama tamen gecmedi henuz. Bu saate kadar 8 kaka yapti. Dun bu saatlerde 11 i gormustuk. Sanki damla biraz ise yaradi gibi.
He birde bugunku kakalarinda hic kan yoktu.
Yaptığım radikal kararı açıklıyorum. Düzelir gibi olan bir türlü düzelmeyen kaka için menüyü değiştirdim:/
Zeytinyağlı pirnç pilavı ve pirnçle yapılacak şeyler
Marul
Zeytin
Zeytin yağı.
Ekmek yok patates yok.
Bu akşamdan itibaren başlayacağım buna
ctesi doktora gideli bir ay olacak o günden beri hiç ilerlemediğimizi düşünüyorum
Et sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.
Kakada kan yok ama niye bu kadar kirmizi cikmis anlamadim. Normalde rengi daha farkliydi.
Mukus dunku kakalarina gore baya azalmis ama tamen gecmedi henuz. Bu saate kadar 8 kaka yapti. Dun bu saatlerde 11 i gormustuk. Sanki damla biraz ise yaradi gibi.
Buyuk ihtimal telefonun kamerasi yuzunden cikmistir canim iyiye gitmesine sevindim canim insaallah tamamen iyi olurEt sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.
Cnm taze patates dokunuyor bunu bil colyak testi mi yaptirsan kiYaptığım radikal kararı açıklıyorum. Düzelir gibi olan ama bir türlü düzelmeyen kaka için menüyü değiştirdim:/
Zeytinyağlı pirnç pilavı ve pirnçle yapılacak şeyler
Marul
Zeytin
Zeytin yağı.
Ekmek yok patates yok.
Bu akşamdan itibaren başlayacağım buna
ctesi doktora gideli bir ay olacak o günden beri hiç ilerlemediğimizi düşünüyorum
Aslında patatesten çok şüpheli değildim. Ama bilemiyorum.Ben su yağ unla kendime ek
Patates de alerjik olabiliyormus canım. Yani ekmek ve patatesi aynı anda mi bırakacaksın. Sen suyu değiştirmis miydin?
Ah yaa yediğim patates genelde taze patatesCnm taze patates dokunuyor bunu bil colyak testi mi yaptirsan ki
Evet cnm ince kabuklu olan taze patates alerjen sayiliyorAslında patatesten çok şüpheli değildim. Ama bilemiyorum.
Suyu değişmedim. O da sırada bitsin damacana değişeceğim.
Yarın tariş in zeytinyağını ve himalaya tuzu da alıcam.
Of var ya neye aman o ne öyle antin kuntin iş dediysem şuan onları yapıyorum
Kopasıca çenem!
Ah yaa yediğim patates genelde taze patates
Şu ince kabuklu olanı dimi taze patates:/ acaba ondan mı bi iyi bi kötü oluyor:/ neyse iki güne belli eder kendisini zaten.
Yoksa mamaya başlıcam, sütü de sağarım artık :/
Bir aydır yol alamamış olmak çılgına çeviriyor beni.
Hiçbir test yaptırmadım. Yapmıyor. Gerek yok demişti.
Bakalım ctesi test yapacak mı
Teldeki fotoları hangi gün ne yedim hangi kakalar oldu diye tek tek fotoğrafları slayt yapıcam.
Aslında patatesten çok şüpheli değildim. Ama bilemiyorum.
Suyu değişmedim. O da sırada bitsin damacana değişeceğim.
Yarın tariş in zeytinyağını ve himalaya tuzu da alıcam.
Of var ya neye aman o ne öyle antin kuntin iş dediysem şuan onları yapıyorum
Kopasıca çenem!
Ah yaa yediğim patates genelde taze patates
Şu ince kabuklu olanı dimi taze patates:/ acaba ondan mı bi iyi bi kötü oluyor:/ neyse iki güne belli eder kendisini zaten.
Yoksa mamaya başlıcam, sütü de sağarım artık :/
Bir aydır yol alamamış olmak çılgına çeviriyor beni.
Hiçbir test yaptırmadım. Yapmıyor. Gerek yok demişti.
Bakalım ctesi test yapacak mı
Teldeki fotoları hangi gün ne yedim hangi kakalar oldu diye tek tek fotoğrafları slayt yapıcam.
Arkadşımdan edindiğim bilgiye göre;Ben bir ara suyu degistirdim erikli aldim sanki daha farklı olmuştu. Erikli de çok güvenilir mi bilemiyorum o ayrı...
Evet taze patates riskli. ( benim kocam da gider ne dokunabilir hepsini alip geliyor eve . dediğim halde )
Benim doktorlardan biri de testten çok ysna değildi belki testi ankaraya gidip yaptıracağım için çok onermedi. Negatif çıkabiliyor ys o yüzden