Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Aşıyı kaldıramayan bağışıklık hastalığı hiç kaldıramaz çıkarımını yeniden gözden geçirmelisiniz. Immun yetmezliği olanlara aşı uygulanamaz bunu biliyor muydunuz? Sizin bebeğinizin mesela immün yetmezliği olup olmadığı araştırıldı mı doğduktan dakikalar sonra yapılan hepatit B aşısından bu güne? Hepatit B aşısının prospektüsünü okuyun, içerikteki maddelerden birine alerjisi olan bebeklere bu aşının uygulanamayacağı yazıyor açık ve net olarak. Fakat aşı doğumdan beş dakika sonra uygulanıyor. Bebeğin içeriğe alerjisi olup olmadığının testi yapılıyor mu dersiniz? Aşının adı engerix b pediatric, lütfen açıp okuyun. Asi.gov.tr sitesinden de rutin aşılama takvimini kontrol edin. Devlet aşının üreticisinin dahi uyardığı alerji konusunu göz ardı ederek bu aşıyı doğumda uygulatıyor. Son olarak propaganda ve bilgi paylaşımı kavramlarını birbiri yerine kullandığınızda ifade ettiğiniz gibi saygı duymuş olmuyorsunuz ne yazık ki.

esim de sizin gibi dusunuyor..
sanirim asimizi olacagiz.ama tedirginim..bugun de pamukcuk oldugunu fark ettim..annem de vah cocuk nasil zayif dusmus dedi..moralim cok bozuk surekli besliyorum.cis kaka sayisi cok iyi nasil guclenemiyor ben anlamiyorum.gelisimi iyi...ama kiloda dusuk aliyoruz..oglum da alerjikti ama kilo alimi iyiydi..artik psikolojim çoktu..dr dokunma uyusun dedi..uyumasi iyidir dedi.ebe surekli besle dedi.uyudugunda sanki daha huzurlu..siz neler yasadiniz.biz 2 ayligiz.

bugun degisik olarak sadece uzüm pekmezi yedim.kakada kan oldu az once.yedigimden beri de agliyor..nabacagimi sasirdim

bugun degisik olarak sadece uzüm pekmezi yedim.kakada kan oldu az once.yedigimden beri de agliyor..nabacagimi sasirdim
Sizin tahmin ettiğinizden daha geniş bir alerjisi var bebeğinizin. Yaz meyvelerine karşı temkinli olun. Özellikle kavun karpuz kivi çilek muz kiraz ve üzüm tabi. Yeşil erik gibi ham meyveler çağlalar daha güvenli ama yine de yerken ölçülü olmayı ihmal etmeyin. Keçiboynuzu da denenebilir.

karpuz denedim sıkıntı olmadı.muz da öyle.ama hiç belli olmuyor.dokunmayan bisey birden dokunuyor.kendimi berbaatt hissediyotum..

Uzun süre olmus ama bebeğinde besin alerjisi olan anneler bebeklerinizin alerjileri gecti mi 3 aylık bebeğim bizde diyete basladık maalesef süt alerjisi belki coklu besin onu henüz bilmiyorum ama çok cok uzüldüm kahroldum resmen bebeginin alerjisi düzelen anneler yazabilir mi biraz morale ihtiyacım var

Konu eski fakat güncel, son mesajlara fırsat buldukça göz atarsanız işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz.

Sadece süt alerjisi ise 1 yaşında çok çok rahatlamış olursunuz. Çoklu besin alerjisi daha uzun süre kalıyor. Benim bebeğimin çoklu besin alerjisi vardı. Şu an 34 aylık, bazı meyvelere, süte hala alerjisi var fakat hayatımızı allak bullak edecek şiddette değil. 28 aylık gibiyken gece deliksiz uyumaya başladım. Çok zor bir süreç ama bebek büyüdükçe azalıyor zorluğu. Çünkü yavaş yavaş bazı alerjileri hafifliyor bazıları geçiyor. Bir yaşından sonra günlük beslenmesinin üçte biri ek gıda olduğu için diyette farkedilmeyen kaçak bebeği daha az etkiliyor.

arkadaslar hurma yesem bebege alerji yapar mi? klasik mekke nedine hurmasi iste.alerjik midir?sut yapmasi icin yesem iyi olacak..

buradan paylasiyoruz sıkıntılarımızı canim..benim 1. cocugum da alerjikti.sut alerjisi hala devam ama cok pismis sut tuketiyor.simdi kizim da alerjik ve daha 2 ayimiz dolmadi..sanirim bu sefer tablo fena..ben de cok mutsuzumm ama gececek biliyorum.sabir dusuyor bize

arkadaslar hurma yesem bebege alerji yapar mi? klasik mekke nedine hurmasi iste.alerjik midir?sut yapmasi icin yesem iyi olacak..
Benim kızıma yapıyordu, diğer bütün meyveler gibi. Ama size dokunmayan meyveler olduğunu söylemiştiniz. Denemeden tahmin etmek çok zor. Kudüs, Filistin, medjoul ve İran hurması adıyla satılanlar gdo ürünü, aklınızda bulunsun.

Süt için maydanoz, nane ve adaçayı dışındaki yeşillikler özellikle dereotu ve bol su tavsiye ederim. Un, şeker ve tuzu fazla kaçırırsanız da azalır sütünüz.

once şu kaka biraz duzelsin deneyecegim..tesekkur ederim insAlalh hurma dokunmaz..cunku icerigi kalsiyum destekli..ve ben 2 sene diyet ustune hamile kaldim ve hamilelikte kan kusana kadar kusup hic beslenemedim... kalsiyum en buyuk ihtiyacim..vitamin destegi aldim ama kizima yaramadi..

Henüz yolun başındayız tam olarak neye var onuda bilmiyoruz baya daralttım yemek listemi belli seyler yiyorum 1 haftadır henüz bi düzelme yok maalesef hala çok ağlıyo buda canımı çok sıkıyo

Biraz büyüdügünde istedigi herseyi yiyemezse die çok üzülüyorum çocuklar anlamıyo maalesef birde süt alerjisi olan bebeklerde ilerde toz polen alerjisi çıkabiliyomuş bu durumda cok üzüyo benim maslesef onlar kalıcı oluyo hayat boyu

İyi geceler kızlar kızım için alerji testi yaptırmıştık süt alerjisi 0.10 yumurta beyazıda 3.68 ne demek olduğunu bilen varmı randevumuza bi hafta var gözüme uyku girmiyo

bu nasıl bir kaka ya ☹ cok koyu yesil ince damarlar var..ama acaba siyah mi acaba eskimis kanama mi acaba mide kanamasi mi kafayi yicem
esim de yok tahlile yollayamadim..
yasayan var ni?

Eklentiler

• 20200604_191934.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 82
bu nasıl bir kaka ya ☹ cok koyu yesil ince damarlar var..ama acaba siyah mi acaba eskimis kanama mi acaba mide kanamasi mi kafayi yicem
esim de yok tahlile yollayamadim..
yasayan var ni?
Bebeğinizde ateş, iştahsızlık gibi hastalık belirtisi yoksa diyette kaçak olmuş. Rengi tam resimdeki gibiyse kan değil ama bana kalırsa. Ayrıca mukus da yoğun. Mukus her zaman böyle ise diyette hep bir kaçak var demektir. Kızım aylarca böyle yaptı kakasını.

arada sirada oluyor mukus boyle.ama hep dikkat ediyorum..acaba bilmedigim bir alerjisi mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…