- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.881
Daha önce de yazmıştım size biz Bülent beye gittik sadece süt ürünlerini kes dedi bana diğer herşeyi ye dedi ben tabi temkinli yiyorum kuruyemiş daha yemedim mesela yada kıröızı meyveler yemedim iki hafta sonra sütü de açtırıcam dedi ama bakıyorum gruplarda anneler daha uzun diyetler yapıyor bana 2 hafta çok kısa geldi siz diyetinizi ne kadar süre yapmıştınız un ve şekerin sütü kestiğini bilmiyordum başka neler kesiyor aşılar konusunda da çok kararsız kaldım ya 2 yaş aşımız geldi çok korkuyorum yaptırmasam acaba menenjite falan yakalanır mı verem de keza yayılmaya başlamış çok korkuyorum ya
8 ay peynir, 12 ay yoğurt, 18 ay süt diyeti yaptım.
Ben aşılar hakkında sadece kendi kanaatimi oluştururken faydalandığım bilgileri annelere fikir ve araştırma motivasyonu olması açısından yazıyorum. Hiçbir ebeveynin aşı yaptırma kararını başka herhangi bir insan gibi yönetecek konumda değilim ve bu anlamda bir sorumluluk da hissetmiyorum. Aşılar nereden okunur yazıyorum sayfalardır. Şüpheniz varsa kendiniz araştırın. Kimse bu sorumluluğu sizin yerinize üstlenemez.