- 29 Ekim 2013
- 5.473
- 9.992
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm size niye tavsiye etmiyorlar mamayi bilemiyorum ama biz veriyoruz. Emzirmenin ustune aldigi kadar.. Memnunuz. Niye vermediklerini dr a sorsan..3 aylik bebegimin laktoz intoleransi var bunun yaninda besin alerjisi de olabilir dediler 1 ay çok sıkı diyet yaptim süt ürünleri balik kuruyemiş et hazir gida yemedim simdi diyeti açmaya başladim ama ceviz denememde çok kötü ishal oldu. Benim durumumda olup bebeğine mama veren mamadan memnun olan varmi biz niye illaki diyet yaparak emzirmeye uğraşiyoruz anne sütü çok faydalı muhakkak ama böyle deneme yanılma yöntemiyle çocuğa zarar veriyoruz ne dokunuyor belli değil gece uyurken bile poposundan sari su geliyor doktorlar niye mama vermiyor bilen varsa söylesin lütfen
Sizin bebeginiz kaç aylik ben ek gidaya gecmeyi bekliyorum artik ek gidaya gecince pekmezle karistirip veririm diye düsünüyorum gittigim doktor pek ilgilenmedi başka doktora gidicem artik. Mamayi yemezse o siradada emmeyi birakirsa diye korkuyorumCnm size niye tavsiye etmiyorlar mamayi bilemiyorum ama biz veriyoruz. Emzirmenin ustune aldigi kadar.. Memnunuz. Niye vermediklerini dr a sorsan..
Bir de hangi mamayı kullaniyorsunuzCnm size niye tavsiye etmiyorlar mamayi bilemiyorum ama biz veriyoruz. Emzirmenin ustune aldigi kadar.. Memnunuz. Niye vermediklerini dr a sorsan..
Canim bizimki 6.5 aylik suan. Yaklasik 3 hafta once gittik dr a. Ek gida da veriyorum. Mamayi da pekmezle muhallebiyle veriyorum.Sizin bebeginiz kaç aylik ben ek gidaya gecmeyi bekliyorum artik ek gidaya gecince pekmezle karistirip veririm diye düsünüyorum gittigim doktor pek ilgilenmedi başka doktora gidicem artik. Mamayi yemezse o siradada emmeyi birakirsa diye korkuyorum
Teşekkür ederim şırınga aklıma gelmemişti bende öyle yaparımCanim bizimki 6.5 aylik suan. Yaklasik 3 hafta once gittik dr a. Ek gida da veriyorum. Mamayi da pekmezle muhallebiyle veriyorum.
Mamayi yemezse emmeyi niye biraksin ki. Baska alternatifi yok ki. Biberona alistirma alistirma bardagiyla yada siringayla ver.
Neocate kullaniyoruz cnm.
Bn yeni dogdugunda meme arasindan siringayla veriyodum mamayi. Sutle bir emiyodu anlamadanTeşekkür ederim şırınga aklıma gelmemişti bende öyle yaparım
Cnm ben gunde bi tatli kasigi veriyorm ama gun icinde azar azar. Bisey yapmadi sukur. Uzum pekmezi ama organik.Kızlar pekmez kullanabiliyor musunuz. Alerjen degilmi
Cnm bn muhallebi elma armut muz ve mevsim sebzeleri ile basladim.Merhaba herkese.. benim oğlum da 5.5 aylık sut alerjisi var. Mama yemedi. Simdi sadece anne sütü veriyorum. Ek gıda olarak ne ile başladınız.
Muhallebi yi pirinç unu ile mi yaptınızCnm bn muhallebi elma armut muz ve mevsim sebzeleri ile basladim.
Evet bebekler icin olan organik pirinc unlarindan. Ama dikkat et iclerinde eser miktarda olsa sut urunleri olabiliyor. İcindekileri okuyup da alirsin.Muhallebi yi pirinç unu ile mi yaptınız
İcine pekmez ve meyve yada mamasini karistiriyorum.Muhallebi yi pirinç unu ile mi yaptınız
Çok teşekkürlerİcine pekmez ve meyve yada mamasini karistiriyorum.
Rica ederim. :)Çok teşekkürler
Dr. raporuyla cuzi bir tutara alinabiliyor. Elimde fazladan yok malesef..Neocate mamaya ihtiyacimiz var elinizde kullanmadiginz varmi.