- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
Bence olsa cıkardı bizde szin gibi kan testi yaptırdık sadece süte karsı cıktı diğer besinler normal idi
Yinede dr danısın içiniz rahat etmesi amcıyla....
benimde oğlumda 2,5 aylıkken inek sütü alrjisi çıktı ogünden beri süt ürünleri diyeti yapıyoruz şimdi 1yaşında alrji testi yaptırdık süte karşı çok az çıktı yine ama kan testi 10 gün sonra çıkcak bu deri testinde çıkan acaba arnızda böyle olan varmı 1yaşından sonra diyetiniz ne şekilde açıldı acaba
amin canim insallah butun alerjileri gecer ve istahi da artar.
maalesef canim kullanmiyoruz.iştah açıcı ilaçlar kulandınız mı??? benimde kızım yemek vermezsem özelikle çorba türlerini hiç aklına bile gelmez mamada malum zaten tadı acısından dr. multimix önerdi onu kullanıyorum şimdi ....
maalesef canim kullanmiyoruz.
alerjisi yuzunden balik yagida vermeye korkuyorum.
simdi hastada oldu yuzu kucucuk kaldi yavrumun.
Allah yardimcimiz olsun
saglikla bir buyutebilseydik.
buda abisi gibi zor buyuyuyor.
Gerçekten hepimizin işi çok zor inanının kızımı düşünmekten bende hal kalmadı artık...Birde yemeyen bir çocuk oldumu iş daha da zorlaşıyor...Vitamin şrubu alerjiyi tetikliyor mu yoksa???Sizinde bebeginizin yüzünde kızarıklart oluyormu sivilce gibi bizim bi yerde cıkıyor sonra baska yerde geciyor daha sonra.Pirinç unu ile mama yapmayı denedinizmi biraz sıvı yapıp biberonla verseniz içine mamada katın meyve ile yapıyorum ben çok şükür onu sevdirdim...Umarım en kısa zamanda gececek alerjilerimiz....
kızlar bu süt ürünleri diyetinde helva da mı olmayacak???
nasıl helva??
tahin helvasının bir sakıncası yok (etiketi iyice okumak koşuluyla, kimi ürünler süt ürünleri üreten fabrikada üretildiği için risk faktörü var yine ama belirtiliyor bunların hepsi)
irmik helvasıysa evet sütsüz yapmak gerekiyor
merhaba herkese.. benim 5 aylık bir oğlum var ve süte, yumurtaya alerjisi var.. test yapılmadı ama deneyerek bulduk.. benim sütümden geçiyor.. izmir'de alerji konusunda uzman bir çocuk doktoru önerebilir misiniz?? tüm konuyu okudum ve gördüm ki bu sıkıntılı durumda asıl uzman sizler olmuşsunuz.. ben de iyi bir doktordan destek alarak oğlumu rahatlatmak isti
arkadaşım ben aranızayeni katıldım benim yedi aylık bir oğlum var doğumundan 1 ay sonra aşırı derecede ağlama krizlerine girmeye başladı. günün 20 saatini sürekli ağlayarak geçiriyordu ve yüzünde vücudunda kızırıklar oluşuyordu. gitmediğimiz doktor kalmamıştı behçet uz da yatırdılar ağlamasından ötürü gaz sancasa diyip cildindekilere de egzamadilip yolladılar .kendim manisada oturuyorum bu bölgede gitmediğimiz doktor kalmamıştı fakat ne yaparsak yapalım susturamıyorduk bu arada tabii oğlum 4 buçuk aylık olmuştu ve 3 ayda 200 gram anca almıştı en son çare gittiğimiz 16. doktor olarak bir arkadaşğmğzn tavsiyesiyle izmirde mete akısü diye bir profesöre götürdük ve diğer 15 doktorun bilemediği hastalığı muayene dahi etmeden bildi ve emin olmak içinde ciltten alerji testi yaptı bizebir tane damla verdi ve 1 hafta sonra düzelicek dedi bebelac pepti başladık fakat ne yapsakta içiremedik en sonunda içine vanilya koyup sevdirmeyi başardık ve oğlum gerçektende 7. günde sustu şimdi saatlerce kendi halinde oynuyor.biz çok memnin kaldık doktorda isteyen ollrusa adresi veririm. herkese acil şifalar.....merhaba herkese.. benim 5 aylık bir oğlum var ve süte, yumurtaya alerjisi var.. test yapılmadı ama deneyerek bulduk.. benim sütümden geçiyor.. izmir'de alerji konusunda uzman bir çocuk doktoru önerebilir misiniz?? tüm konuyu okudum ve gördüm ki bu sıkıntılı durumda asıl uzman sizler olmuşsunuz.. ben de iyi bir doktordan destek alarak oğlumu rahatlatmak isti
merhaba benim oglumunda doktoru mete bey.sizin ne alerjiliniz ciktida anne sutunu kesti.arkadaşım ben aranızayeni katıldım benim yedi aylık bir oğlum var doğumundan 1 ay sonra aşırı derecede ağlama krizlerine girmeye başladı. günün 20 saatini sürekli ağlayarak geçiriyordu ve yüzünde vücudunda kızırıklar oluşuyordu. gitmediğimiz doktor kalmamıştı behçet uz da yatırdılar ağlamasından ötürü gaz sancasa diyip cildindekilere de egzamadilip yolladılar .kendim manisada oturuyorum bu bölgede gitmediğimiz doktor kalmamıştı fakat ne yaparsak yapalım susturamıyorduk bu arada tabii oğlum 4 buçuk aylık olmuştu ve 3 ayda 200 gram anca almıştı en son çare gittiğimiz 16. doktor olarak bir arkadaşğmğzn tavsiyesiyle izmirde mete akısü diye bir profesöre götürdük ve diğer 15 doktorun bilemediği hastalığı muayene dahi etmeden bildi ve emin olmak içinde ciltten alerji testi yaptı bizebir tane damla verdi ve 1 hafta sonra düzelicek dedi bebelac pepti başladık fakat ne yapsakta içiremedik en sonunda içine vanilya koyup sevdirmeyi başardık ve oğlum gerçektende 7. günde sustu şimdi saatlerce kendi halinde oynuyor.biz çok memnin kaldık doktorda isteyen ollrusa adresi veririm. herkese acil şifalar.....
bizimde birrcok gidaya alerjimi var.merak ettim canim.