- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
merhaba benim oglumunda doktoru mete bey.sizin ne alerjiliniz ciktida anne sutunu kesti.
bizimde birrcok gidaya alerjimi var.merak ettim canim.
bebeginizin neye alerjisi varmis yazarsaniz sevinirim.
merhaba benim oglumunda doktoru mete bey.sizin ne alerjiliniz ciktida anne sutunu kesti.
CANIM inek sütüne ve yumurta sarısına alerjisi çıktı ve aynı zamanda reflüsü varmış...senin ne kadar oldu çocuğun...
bildiğiniz tahin helvası, bi sitede on da yasaklılar arasındaydı, şaşırdım. en çok tükettiğim oydu, kestim hatta!
benim oğlumun kakasında kan çok nadir mercimek tanesinden bile küçük oluyo artık ama kakası ya sümüksü ya da ishal kıvamında. gaz yok, ağlamalar yok, şimdi bune demek, yediklerim dokunuyo mu dokunmuyo mu???süt ve ürünleri kesinlikle tüketmiyorum tabii.
CANIM inek sütüne ve yumurta sarısına alerjisi çıktı ve aynı zamanda reflüsü varmış...senin ne kadar oldu çocuğun...
benim oglum 13 bucuk aylik oldu.bizimde bugday yumurta cilek baharatlar ve inek sutu alerjimiz var canim.mete bey biri 40 gunlukken digeri 7 aylik olmak uzere 2 kere deri testi yapti.bize alerji ilaci basladi.oglumunda reflusu var..40 gunlukken baslamisti mete bey gaviskon ve motilliuma.ben suan afyondayim yaza goturcem tekrar.ama arayip derdimi anlatabiliiyorum mete beye.CANIM inek sütüne ve yumurta sarısına alerjisi çıktı ve aynı zamanda reflüsü varmış...senin ne kadar oldu çocuğun...
alerji reflüyü tetikliyor, benim oğlum da çok sık kusardı ben diyete girince reflü dolayısıyla kusmalarımız da zaman içinde geçti
anne sütünü kestiğini nerden çıkardınız ben göremedim öyle bir şey :44:
oyle algilamisim 2.okumamda anladimsonra da duzeltemedim.ilk deri testi yapmadan bana bebegimin anne sutune alerjisi var gibi demisti teste cikmadi ole bise yada test yapmamiz icin soyledi anlamadim.gerci oan bana ne yapsa raziydim cunku bebegim hiriltidan artik nefes alamiyordu.behcet uz da bile yattim kac doktor gezdim tek o iyilestirdi bebegimi.oyuzden mete beyi cok severim.
ARKADAŞLAR BEN biraz eksik yazmışım. bebeğimin ilk teşhisihde anne sütü dahil bütün sütlere alerjisi cıktı ve tamamen emzirmeyi bıraktım.gecen hafta tekrar kontrole gittiğimzide keçi sütüne başlayabileceğimizi söyledi. vebir haftadır keçi peyniri ve yoğurdu yiyor...
canim keci peynirini benim yapmami soylemisti.ama ben bir turlu yapamadim.senin kullandigin bir marka varmi.yuzde yuz keci peyniri yok marketlerde
tahin ağır gelir mantığında olabilir ya da çocuğun tahıl grubuna alerjisi vardır, inek sütüyle bir alakası yok
sümüksülük varsa bir şeyler hala dokunuyor demektir, gerçi diyete başladıktan 1 ay sonrasına kadar sürebilir diyorlar, sizin ne kadar oldu diyet başlayalı?
canim keci peynirini benim yapmami soylemisti.ama ben bir turlu yapamadim.senin kullandigin bir marka varmi.yuzde yuz keci peyniri yok marketlerde
hipp kasik mamasinin isminide alabilirmiyim. Burda istedigimi maalesf bulamiyorum.
canım hipp in kayısı şeftalili mamalarını kullanıyoruz. Genelde büyük marketlerde oluyor
keçi ürünleri olarak "bolana" markası var. çiftlik boluda, heryerde ürünleri bulunmuyor. ama internet sitesinden sipariş verebilirsiniz.
ayrıca ben mado'dan aldığım keçi peynirini kullanıyorum. 1 gece önceden suda bekletip ertesi gün veriyorum. kızım çok seviyor o peyniri.
mado siparişle keçi sütü de getiriyor.