Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bskn canim ben istanbulda suriye afgan vs asisiz cok fazla insanjn yasadigi bir yerde oturuyorum kkulum burada oldugu icin. Beni bu tedirgin ediyor. Arkadasimin kizi 22 aylik el ayak agiz hastaligi gibi uc dort kere atesli agir hastalik gecirdi hep asisiz cocuklardan gecmis diye teshis koydular. Bir bilinmezle gittim saglik ocagina yaptirdim ne dogru ne yanlis ruh sagligim bozuldu artik. Su d vitamini icin senin dedigini sorayim da aldirayim yarin. Benim meselem lakt int. KahrolAsica laktazm etkisini yitormis cikiyor. Sayisiz eczaneden sayisiz ecza deposindan getirttim yone bozuk galiba kaka kopuk kopuk sindirilmemis sutle doluydu. Relaktaz desem uretimi yok aklimi kaciracag artik nasil bir ulke burasi nasil sartlarda ilaclar

Nasıl bir ülkedeyiz ki korunmak için aşılanıyoruz. Onlar aşılanmıyor. Ne saçma dimi. İçlerimize sokuyoruz ama ne bir sağlık kontorlü ne de bir güvenlik önlemi. Nasıl korunacağız! Ahh ahhh.
Köpüğü bilmem ama Sindirilmemiş süt için sorum şu? 2saatten sık mı emziriyorsun?

Yok canım 3 saat bazen 2 önce emmede az emdiyse. Lakt int teşhisi konmadan öncekiyle aynı kaka içimize ala ala bitiremedik sonuçlar ortada daha da devam almaya bu şekilde

bizim kaka sayımız 3-4 dü günde ama bir haftadır günde 1 e düştü hatta dün hiç yapmadı benim için büyük bir mucize. Ama bizimki 5. ayını bitirdi kilo alımı durmuştu doktorumuz sütsüz kaşık maması verdi bir deneyin etkisine bakalım dedi mamadan sonra bire düştü ama hala sümüksü haftasnu tekrar kontrole gideceğiz bakalım inşallah sonuç olumludur. aynı zamanda sıkı bir diyetteyim, bu arada bizim doktor demir damlası dokunabiliyor demişti, biz kullanmadık 6. aydan sonra deneyelim demişti.

bizim ilk zamanlar kaka
bizim ilk başlarda kaka sayımız 7-8 di oğlum emiyor alttan geri çıkarıyordu, diyetle 4 düşmüştü ama bulamadığım şeyler vardı sonra 2 ye düşmüştü yukarda 3-4 yazmışım şimdide çok şükür 1 inşallah rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul olur da hepimizi bir an önce kurtarır evlatlarımıza şafi ismiyle şifalar verir inşallah

Allah yardımcın olsun canım benim ya gücünü arttırsın Allah sen resmen hiçbirşey yemiyorsun bende kendime fiyordum ki yiyecek bulamıyorum diye şimdi senin yazdığını okuyunca konuşmamam gerektiğini anladım

canım o sütsüz kaşık mamasının adını verebilir misin? Ben de deneyeyim.

Peki ne ile yapıyosun suylamı sütlemi. Benim kızımda 6ayı bitirdi 7.aya girdi.kilosu az .dr sadece allerjik mmalardn vermişti numune onuda pirinç unu ile karıştırıp vanilya şurubuda ekleyip veriyorum.eh işte çokta iştahlı yemiyor zorla.belki bunu beğenir de toparlar kendini inşallah.nasıl siznki severek yiyormu?

önce pregomin as yi vermişti onu hiç yemedi içine ne kattıysam, şimdi bunları bayıla bayıla yiyor kendi sütümün durumuna göre bazen annesütü, bazen suyla karıştırıyorum, bazende sadece suyla. benimki geçen ay sadece 100 gr almış inşallah bunlar işe yarar

Arkadaşlar kan damlasina basladim dun.. 1 damla verdim nolur nolmaz..çok kanli yapti.kuzu eti yedim birde..ama daha öncede yemistim birşey olmamisti..suçlu kim bilemedim..
Hayir bu çocuklar demiri nerden alacaklar

. Acaba hangisi daha yararlı kaşık mamamı yoksa devam sütümü. Gerçi tadı çok iğrenç bizmkide sevmedi pirinçunun hatrına alıyor. İnş canım yaa kilo alırlar bakalım bende başlayayım.benimkide sadece 200gr almış.

chocolate19 canım ya benim kızın yuzundede çıktı o kabarcıklardan.eğer kakada olmazsa tepkime yuzemi vurur?senin yüzde kızarıklık şşlik olunca kakadan kan da geliyormuydu?

chocolate19 canım ya benim kızın yuzundede çıktı o kabarcıklardan.eğer kakada olmazsa tepkime yuzemi vurur?senin yüzde kızarıklık şşlik olunca kakadan kan da geliyormuydu?
Bizde hic kan olmadi canim insaallah olmazda ama atopik dermatit olmustu kasiniyordu kupkuru olmustu yuzu sivil sivil asidan sonra da gozleri agzi sismisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…