Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Taneli olduğu için olabilir. Kime neyin dokunacağı belli olmaz ama bize dokunuyor.

Ne yiyip geçeceksek :KK43:
Dün pideden biraz koparıp yedim:mad: amannnn bugün eski cıvık yeşil ve mukuslu kakasından yapınca bir bakayım pide de ne varmış diye :KK43:
Hüsran!
Süt var :KK43:

kendim yediğimde kanlı kaka yaptı. Yedirmedim henüz 4aylığız.

Ek gıdaya geçiş uzakta desene. Hep diyorlar ya ek gıdaya geçince düzelir diye. Acaba mı diyorum bazen:/

Pişiğe bakayım :KK43: nasıl üzülüyorum pişikli biri görünce :KK43:

Herkesin alerji kendisine göre ama dikkat edilecek noktaları yakalamış oluyoruz:KK66:
en basitinden rezene, kimyon bunlar alerjik olur mu diye geçiriyor insan?! Ama olabiliyorlar işte. Doktor oo rezeneyi geç, taneli baharat çay vs tüketme dediğinde şok olmuştum:KK66:
Böyle böyle birbirimize destek oluyoruz işte :KK66:
Ramazan pidesinde mi sut varmis:eek:ekmekte de var mi

bizim ilk zamanlar kaka

bizim ilk başlarda kaka sayımız 7-8 di oğlum emiyor alttan geri çıkarıyordu, diyetle 4 düşmüştü ama bulamadığım şeyler vardı sonra 2 ye düşmüştü yukarda 3-4 yazmışım şimdide çok şükür 1 inşallah rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul olur da hepimizi bir an önce kurtarır evlatlarımıza şafi ismiyle şifalar verir inşallah
Amin canım . Bizim de kaka sayımız 7 8 di. Sulu mukus lu ve arada kanlı. Şimdi en az 4 yapıyor . 4 kesin yani. Diyetteyim şu an. 1 e düştü demişsin. Neler yaptın neleri kestin. Bana da fikir olsun

Kızlar ek gıda olarak neler veriyorsunuz? Ben ptesi kilosuna baktıracağım ve ona göre bakıcaz duruma.bu durumdaki bebek ne yiyebilir ki ? :KK43:

Amin canım . Bizim de kaka sayımız 7 8 di. Sulu mukus lu ve arada kanlı. Şimdi en az 4 yapıyor . 4 kesin yani. Diyetteyim şu an. 1 e düştü demişsin. Neler yaptın neleri kestin. Bana da fikir olsun
canım bizimki kaşık mamasından sonra iyice düzene girdi diyebilirim bu gün hiç yapmadı :) :) :) ama çok sıkı diyet yaptım ve hala yapıyorum malum zaten süt ve süt ürünleri, yumurta, paketli ürünler, dışarda hiç yemedim, et, tavuk, kuruyemiş, incir domates hiç yemedim, sonradan patates, muz ve havuç da dokunuyor gibi geldi onları da riske girmemek için yemedim.
bollll bolll yeşillik nerdeyse hergün bir marul yedim, bol elma, kabak, yeşil fasulye,ıspanak, baklagilleri yedim. Doktorumuz her seferinde uyardı sakın kaçak yapma her kaçak iyileşme sürecini uzatır diye inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz.

canım bizimki kaşık mamasından sonra iyice düzene girdi diyebilirim bu gün hiç yapmadı :) :) :) ama çok sıkı diyet yaptım ve hala yapıyorum malum zaten süt ve süt ürünleri, yumurta, paketli ürünler, dışarda hiç yemedim, et, tavuk, kuruyemiş, incir domates hiç yemedim, sonradan patates, muz ve havuç da dokunuyor gibi geldi onları da riske girmemek için yemedim.
bollll bolll yeşillik nerdeyse hergün bir marul yedim, bol elma, kabak, yeşil fasulye,ıspanak, baklagilleri yedim. Doktorumuz her seferinde uyardı sakın kaçak yapma her kaçak iyileşme sürecini uzatır diye inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz.
Bütün çocuklarda dokunan şey farklı galiba hoş ben şuan sadece dr un yasakladıklarını yapıyorum ama sonuç dr a göre iyiye gidiyor bana göre herşey aynı ne yapıcam bilmiyorum

Sıkı diyet yaptigimiz zaman daha mı hızlı iyileşme süreci oluyor yani doğru mu anladim

Biz de ptesi 5 oluyoruz ve ben de 1 ay daha beklicem amaaa eğer kilo almamışsa bakıcam..bayram sonrası gideceğim doktora... Bakalım ne olacak...
4 subat dogumlumusunuz sizde bizim durum iyo gibiydi ama ben dun yine mastit oldum bas donmesi kusma titreme butun vucudumda agriyla beraber bayildim kendime geldigimde hast. Serum yiyordum veeee bebegim bufun biraz pisik olmus yine antibiyotik kullanmak zorundayim

4 subat dogumlumusunuz sizde bizim durum iyo gibiydi ama ben dun yine mastit oldum bas donmesi kusma titreme butun vucudumda agriyla beraber bayildim kendime geldigimde hast. Serum yiyordum veeee bebegim bufun biraz pisik olmus yine antibiyotik kullanmak zorundayim

Canım çok çok geçmiş olsun :KK43:(( Rabbim şifa versin.

Kızlar ek gıda olarak neler veriyorsunuz? Ben ptesi kilosuna baktıracağım ve ona göre bakıcaz duruma.bu durumdaki bebek ne yiyebilir ki ? :KK43:

Canım mesela patates dokunuyor mu sana kabak, havuç vs bunlar dokunuyorsa çorba ile başlayabilirsin. Elma, armut vs ?

Sıkı diyet yaptigimiz zaman daha mı hızlı iyileşme süreci oluyor yani doğru mu anladim
Elbette her çocuğun alerjik reaksiyon gösterdiği şeyler birbirinden farklı alerji kişiye özelmiş sizin bebeğinizin daha az şeye alerjisi varsa onları yemezsiniz bazılarının sadece süte bazılarının sadece yumurta oluyormuş ama bizimki çok fazla o yüzden sıkıntılı biraz

X