ikinci ay aşılarından biri verem aşısıdır ve bu aşının yerinden iltihap akması olası durumdur..aşı yaptırdığın yerin bunu söylemiş olması gerekir..panik olacak bir durum değil yani !!!!Aaa bana bildirm gelmeyince herkes herşey yolunda sanıyordum.
Şaşırdım okuyunca.
Oğlanın 2.ay aşı yeri iltihap aktı. Tesadüf olduğunu sanmıyorum, aynı dönemde kakası mukuslandı. Ama bu şekil mukus ilk defa gördüm
Yani bazen kaçamak olmasa da bence içlerde birşeyler oluyor biz bilmiyoruz. Ben şuanki mukusu ve huzursuzluğu aşıya bağlıyorum
Kafayı yıcen kan olmasa mukusu hiç takmıycam zaten inşallah süt fazlalığıdırcanım mukus bebeğe süt çok geldiğindede oluyormuş biliyorsundur?? sonuçta nohut ve et ikiside proteince zengin..bebeğe anne sütü fazla gelmiş olmasın!!
Yazdıklarımın tamamını okumadın sanırım. Panik olma durumundan değl. Olayın kakası üzerine etkisinden bahsettim!ikinci ay aşılarından biri verem aşısıdır ve bu aşının yerinden iltihap akması olası durumdur..aşı yaptırdığın yerin bunu söylemiş olması gerekir..panik olacak bir durum değil yani !!!!
Sessizyazar canım çok sevindim senin bu durumu sağ salim atlattığına inşallah darısı bizm başımıza. Benim şuaralar psikolojim iyice bozuldu.10gun kadar kan falan görmemiştim 3-4gundur yine değişti kakası.dun hem gastroenteroloji ye gem allerjiye gittik.sonuç snki en baştayız yine.iki aydır sut ve sut ürünleri diyeti yaptığım halde şikayetler aynı kilo alımı çok yavaşladı.6aylık oldul ek gıdaya geçemedim henuz. Gastrodrunbana yenidiyet listesi çıkardı SÜT,FINDIK FISTIK KURUYEMİŞ..,SOYA URUNLERİ,YUMURTA AKI VE KIRMIZI RENKTE OLAN HERTURLU SWBZE VE MEYVE,şaka gibi yaaa .1ay dene dedi ve mama da vardi yine.allerji druna da uğradık zaten o bizi diyete başlatmıştı sonuç alamayınca gastroya yönlendirmişti,listeyi görünce şaşırdı sütte şikayetler geçmediyse bunların ihtimali çook az dedi sçma buldu listeyi ne yiyeceksin sen ozamn dedi en allerjen süttur dedi.bilmiyorum kafam iyice karıştı istersen yoğurttla sut diyetini de açabilirsin dedi. Ama bebeğim çok huzursuz kaka sayısı bazen çok artıyor gazla beraber.buarada butun testlerimiz negatif çıktı. NAPMALIYIM
Aaa bana bildirm gelmeyince herkes herşey yolunda sanıyordum.
Şaşırdım okuyunca.
Oğlanın 2.ay aşı yeri iltihap aktı. Tesadüf olduğunu sanmıyorum, aynı dönemde kakası mukuslandı. Ama bu şekil mukus ilk defa gördüm
Yani bazen kaçamak olmasa da bence içlerde birşeyler oluyor biz bilmiyoruz. Ben şuanki mukusu ve huzursuzluğu aşıya bağlıyorum
. bendezaten biçok şeyi yemiyordum herşeye şupheyle bakıyordum.demekki doğru gitmiyor bişeyler. Senin bence korkmana gerek yok kan herzaman olmadı dedin bu enbuyuk ıspat zaten. canım peki kaç gün şuphelendğim gıdalardan uzak kalıcam?Canim burda sadece patates zeytin yiyen arkadaşlar var. Denemelisiniz kan varsa. Çoklu besin alerjisi olabilir hatta süt vs değil tut ayçiçeğine alerjisi vardır. Bunu deneyerek bulmalisin. Katı diyeti birçok doktor önermiyor ama bu durumda(
Canim inan bizim alerji var mıydı yok muydu hala var mı bilmiyorumevet diyet yapmıyorum ama şüpheli şeyleri ya yine yemiyorum ya da çok az yeyip tolere eder diye dusunuyorum. Kaka yapmıyor su ara ;( korkarak bekliyorum. Bugün 3. Gün... En son yaptıkları çok kötü değildi. Buraya atmistim. Ama ağız çevresi kırmızı nokta nokta . cok salya akıyor su gibi ondan mı bilmiyorum. Sanki lekeler oluyor yüzünde. Eşim normal diyor bense ;(( dedigim gibi aslında yine yemiyorum çok daha bir şey...
İnsallah sızım de geçer en kısa zamanda...
peki canım o 10gun kadar görmediğim kan neden olmuştur biçokşeyi yiyordum sayısıda azlmıştı rengide kanıda yoktu. Çünkü bizim her bezde kan olduğu için.Canim burda sadece patates zeytin yiyen arkadaşlar var. Denemelisiniz kan varsa. Çoklu besin alerjisi olabilir hatta süt vs değil tut ayçiçeğine alerjisi vardır. Bunu deneyerek bulmalisin. Katı diyeti birçok doktor önermiyor ama bu durumda(
Canim inan bizim alerji var mıydı yok muydu hala var mı bilmiyorumevet diyet yapmıyorum ama şüpheli şeyleri ya yine yemiyorum ya da çok az yeyip tolere eder diye dusunuyorum. Kaka yapmıyor su ara ;( korkarak bekliyorum. Bugün 3. Gün... En son yaptıkları çok kötü değildi. Buraya atmistim. Ama ağız çevresi kırmızı nokta nokta . cok salya akıyor su gibi ondan mı bilmiyorum. Sanki lekeler oluyor yüzünde. Eşim normal diyor bense ;(( dedigim gibi aslında yine yemiyorum çok daha bir şey...
. bendezaten biçok şeyi yemiyordum herşeye şupheyle bakıyordum.demekki doğru gitmiyor bişeyler. Senin bence korkmana gerek yok kan herzaman olmadı dedin bu enbuyuk ıspat zaten. canım peki kaç gün şuphelendğim gıdalardan uzak kalıcam?
canım yanlış ifade ettim sanırım.elbette sen çocuğunu çok daha iyi bilirsin..iltihap normal demek istedim..şuna eminim aşı gerçekten alerjiyi tetikliyor ve bazı bebekler çok alerjik olabiliyor..acaba aşı ile yediğin şeyler mi birbirini tetikledi!!bebeğinin kandaki eozofil değeri normal mi??Yazdıklarımın tamamını okumadın sanırım. Panik olma durumundan değl. Olayın kakası üzerine etkisinden bahsettim!
salya sonrası benimde kafam karıştı. salyaları sivilce yapıyor. kime sorsam çene etrafı kırmızı noktacıkları varmış. tepki değildir.Canim burda sadece patates zeytin yiyen arkadaşlar var. Denemelisiniz kan varsa. Çoklu besin alerjisi olabilir hatta süt vs değil tut ayçiçeğine alerjisi vardır. Bunu deneyerek bulmalisin. Katı diyeti birçok doktor önermiyor ama bu durumda(
Asi böyle olduğu için mukus oldu belki de canimgördüm kolunu canim. Kiyamam ona.
ve 3 ayda anca vücut etkisini atarmışAsilar yapildiktan 6 hafta sonra diskiyla atilmaya baslarlar
canım yanlış ifade ettim sanırım.elbette sen çocuğunu çok daha iyi bilirsin..iltihap normal demek istedim..şuna eminim aşı gerçekten alerjiyi tetikliyor ve bazı bebekler çok alerjik olabiliyor..acaba aşı ile yediğin şeyler mi birbirini tetikledi!!bebeğinin kandaki eozofil değeri normal mi??
at tabi fotoğraf. hiç çekinmer bebegimin kaka foto lar ini koysam değerlendiri r misiniz. Çok sinirleri m bozuluyor artık her alt açısında. Yine iplikcik şeklinde mukus ta kan gordum
Foto atıyorum kızlar bir bakiverin. Mukus un içinde iplik iplik kan gördüm. Bu 4.kakamiz. şu ve süt urunlerini kestim. Neden hala devam ediyor yasalya sonrası benimde kafam karıştı. salyaları sivilce yapıyor. kime sorsam çene etrafı kırmızı noktacıkları varmış. tepki değildir.
az yendiğinde tolere edildiğini düşünüyorum artık.
kuzudan biliyorsunuz geçememiştik. ama geçtiğimiz günlerde biraz yedim. ama sınırlı yedim ve bir sıkıntı olmadı.
ee pide yedim bir dilim hoppp onunla birlikte bulandı bulamaça döndü kaka.
aşı mı pide mi düşünceler düşünceler
tabi %90 aşıdan sebep olduğunu düşünüyorum. Çok şükür bugün kolu da keyfi da daha iyi...
ve 3 ayda anca vücut etkisini atarmış
sanırım on gün önce tam kan sayımı yaptırdık, eozofil değeri normal çıktı. başka deperleri düşük veya yüksekti.
cepten girdiğimde bakar atarım..
at tabi fotoğraf. hiç çekinme
elimizden geldiğince anladığımz kadar yardımcı olunur...
:)))) canım ya laktoz sütün içindeki şeker miş..süte alerjisi olması içindeki proteineymiş..ben çorba yapmışım biraz önce..Kızlar nette araştırma yaparken laktoz intoleransi diye bir şey buldum. Süt alerjisi ile karistirilabiliyormus bu konuda bilginiz var mi
Laktoz intoleransi sutun icindeki seker ve bunun vucut tarafjndan tolere edilememesi ishal kusma karindan sesler devam eder ama vucut dökuntusu yapmaz annenin onsutu laktoz acisindan cok zengindir bu yuzden laktoz intoleransi varsa anne sutunu biraz sagdiktan sonra emzrmek ve emzirmeden once ozel damlasindan damlatmak tedavi olabiliyor tabi bununla birlikte sut ve sut urunlerinin de kesilmesi gerekiyorKızlar nette araştırma yaparken laktoz intoleransi diye bir şey buldum. Süt alerjisi ile karistirilabiliyormus bu konuda bilginiz var mi
canım arkadaşımın oğlunda laktoz intoleransı vardı. oğlunun poposu egzama şeklinde pişik oluyordu, kilo alımı yoktu, kusmasıda yoktu. döküntü olmaz derken egzamayı mı kastediyorsun???bizde de yüzde egzama var ondan soruyorum???Laktoz intoleransi sutun icindeki seker ve bunun vucut tarafjndan tolere edilememesi ishal kusma karindan sesler devam eder ama vucut dökuntusu yapmaz annenin onsutu laktoz acisindan cok zengindir bu yuzden laktoz intoleransi varsa anne sutunu biraz sagdiktan sonra emzrmek ve emzirmeden once ozel damlasindan damlatmak tedavi olabiliyor tabi bununla birlikte sut ve sut urunlerinin de kesilmesi gerekiyor