Bişi sormak istiyorum sanırım senin bebiş 4 . Ayını doldurdu ve alerjiden şüpheleniyorsun peki 4. Aydı aşılarını yaptırmayı düşünüyormuşum yaptırdınmı? Benim bebişi önümüzdeki hafta 4. Ayını dolduruyor kısmetse ve bende alerjiden şüpheleniyorum tepkimiz barsakta sanırım çünkü mukuslu ve çok az iğne ucu gibi kan görmüştüm , şimdi aşıyla ilgili yazılanları okuyunca endişelenmemek ve tereddüt etmemek zor gerçekten .Umarım bebişlerimizin alerjisi yoktur. Geçici birşeydir ama ben kaka yaptığında bezi açmaya korkar oldum kafayı bozmak üzereyim , annem ve eşim ise tam aksine çok rahatlar,bebişlerimizin kakası bazen öyle olur deyip geçiştiriyorlar, inşallah haklıdırlar.
Ya bu anneler ve eşler hep aynılar galiba..eşim beni pimpirijli olmakla suçluyı,annem ona destek,geçer gider,siz nasıl büyüdünüz..çocuk dr u gerekseydi test önerirdi...sinirlerimi bozuyolar..
Bizde 2.ayda rota yaptırdık. Bu hafta 2.dozu vardı.dr erteledi 1 hafta..bende ondan şüpheleniyorum..
Ben p.tesiden beri süt ve ürünleri,dana eti tüketmiyorım..6,7 kez kaka yapardı şimdi 3 e 4 e düştü