Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah renkte benimkisi cuma gününe aldim randevuyu bakalımZeynep ben yorum yapamayacağım ama doktoruna foto yolladın mı? Ben de kan gördüm birkaç kez ama bundan farklıydı
Hayır canım sadece anne sütü alıyokan damlası kullanıyormusunuz?
Cey99Buraya yazdıktan yarım saat sonra kakayı yaptı, laboratuara verebildik çok şükür. Sonuçlar da iyi çıkar umarım. Bir de doktor bana da kalsiyum sandoz önerdi, günde 1 tane. Kullanan var mı?
Sabah normal kaka yapti oglende kaka yapti az kan vardi tırnak ucu kadar aksamda pirt yapti kontrol edim dedim kan geldimi diye bezde sadece siyah şeyle karsilastim baska ates kusma gibi yan etkisi olmadi ama cok huysuzdu ikindi durduZeynep bezde sadece bu mu var? Kaka yok mu?
Başka belirtiler var mı?
Normal birşey olmadığı kesin. Ama kan olup olmadığını anlamak zor
Oglum.sonund kakasini yapti bazen 3 bazen 4 gunde bir yapiyor. Sadece anne sutu aliyoruz geniz akintisindan dolayi biraz mukus oluyor. Normal bir bebek herhangi bir alerji problemi yasamadik. Subat anneliri grubundan bir kac arkadasin istegi uzerine paylasiyorum fotolari.Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim sizlere. Arada oglumun popisinide cekmism kusura bakmayin :)
Normal oldugunu dusunuyorum canim. Sizler bu konuda baya arastirma ve bilgi sahibisiniz. dilerim bu mubarek aylarda bebeklerinize şafii ismiyle şifa versin mevlaSaol canım benım. Sanırım normal kakayı bulduk
Doktora giderken eger kakasini yapsysa en gec yarim saatlik olmasi lazim. Yaninizda goturun kaka tahlili yapsin. Bebegin ne kadar bilmiyorm nele beslebiyor sadece anne sutuyleyse bile 4 ayina gelsiyse sanki bira fazla gibi ilk 3 ay bizimde gunde5,6 oluyorda azar azar ama suan 3-4 gunde bir kaka oluyor. Ama mutlaka bir dr danisin.Slm arkadaslar. Benim kizin her altini degistirdigimde mercimek büyüklüğünde beyaz parçalar var hem de cok fazla ve ip gibi seyler var surekli boyle her bezi. onceleri2 yada 3 defa kakasini yapardi ama su bi kaç gündür 7, 8 defa yapmaya basladi bu sabah 8 den aksam 7 ye kadar olan. Ne yapayim doktora goturcez cuma günü. Kafam karisik baya bi. Sizede sorayim dedim.
Canım bu sabah aynen bizde de oldu bunlar. Dün farklı olarak kan damlası başladık. Sen farklı ne yaptın kan damlası kullanıyor musunEki Görüntüle 1844173
Kizlar dun ve bugun oglumun kakasinda sanki pulbiber gibi kirmizi seyler vardi. Siz tecrubelisiniz nedir bunlar. Doktorunu aradim belirli bir huzursuzluk yoksa takip et yediklerinden olabilir dedi.
Sadece anne sutu veriyorum. 4 aylik kizim.cok fazlalsti kakasini yapmasi ve icindeki parcalar ve ip gibi seyler cok faxla var icinde.Yarin gidicez bakalim.Doktora giderken eger kakasini yapsysa en gec yarim saatlik olmasi lazim. Yaninizda goturun kaka tahlili yapsin. Bebegin ne kadar bilmiyorm nele beslebiyor sadece anne sutuyleyse bile 4 ayina gelsiyse sanki bira fazla gibi ilk 3 ay bizimde gunde5,6 oluyorda azar azar ama suan 3-4 gunde bir kaka oluyor. Ama mutlaka bir dr danisin.
Canim beyaz parçaların sindirilmiş anne sürü olduğunu düşünüyorum ve nOrmal bir durum olarak biliyorum. Umarım bir sıkıntı yoktur. Dr sonucunu paylaşırsan sevinirimSlm arkadaslar. Benim kizin her altini degistirdigimde mercimek büyüklüğünde beyaz parçalar var hem de cok fazla ve ip gibi seyler var surekli boyle her bezi. onceleri2 yada 3 defa kakasini yapardi ama su bi kaç gündür 7, 8 defa yapmaya basladi bu sabah 8 den aksam 7 ye kadar olan. Ne yapayim doktora goturcez cuma günü. Kafam karisik baya bi. Sizede sorayim dedim.