Oğlum doğduğunda gözkapağında, ensesinde ve alnında kalp şeklinde 1 lira büyüklüğünde kırmızı lekeler vardı.Şu an 7 yaşında sadece alnındaki leke kaldı o da fazla belli değil.Ağladığında belirginleşiyor,uyuduğunda ise tamamen kayboluyor.
beytiye gerçekten merak ettim oğlundaki lekeleri...ben de çok takıyorum ama...bu arada komşumun kızınınki koyu kırmızıydı hatta bazen mora çalardı ama inan bana geçti lekeler kabarık mı ki 9 10 yaşa kadar geçer diolar
slm bize cilt doktoru lekelerin geçmesi 9-10 yılı bulur dedi.çünkü sanırım bya derin lekeler.renkleri çok koyu.bişey sormak istiyorum oğlun dert ediyomu lekesini yada büyüyüp farkına vardığında nasıl anlattınız nedenini.benim oğlum şuan daha 9 aylık umarım çok dert etmez büyürken
slm bizede7-8 yaşında geçer denmişti ense ve gözkapağındakiler 1-1,5 yaşında geçti ama alnındaki kaldı.koyuluğu gitti pempemsi bir renk aldı sadece.Ne ben nede oğlum dert etmiyoruz ama büyüdüğünde edermi bilmiyorum.İnanın yolu gözlenen imkansız denilirken olan doktorumun bile mucize dediği bir çocuk oğlum .Bu yüzden doğum lekesini hiç takmadım ben.Çevremizdeki insanların etkisiylede oldu sanırım pek hatırlamıyorm sorduklarını.Nasıl anlattığımıza gelince biz anlatmadan oğlum kendisi çözdü .Lekenin şeklinden dolayı kurtardk biz durumu.Annem babam ve ALLAH beni çok sevdiği için alnımda kalp var benim değil mi?anne dedi.Bunun onun için bir ayrıcalık olduğunu düşünüyor. işte böyle....bence sizde fazla üzülmeyin canları sağolsunda yeter.sevgiler
Oğlum doğduğunda gözkapağında, ensesinde ve alnında kalp şeklinde 1 lira büyüklüğünde kırmızı lekeler vardı.Şu an 7 yaşında sadece alnındaki leke kaldı o da fazla belli değil.Ağladığında belirginleşiyor,uyuduğunda ise tamamen kayboluyor.
insanların bu lekelere neden olan şeyler için söyledikleri çok can sıkıyo.size böyle şeyler söylendimi:44:
Hayır söylendiysede birkaç kaale alnmayacak insandı demekki hatırlamıyorum bile.
ALLAH oğlunuza ve size uzun mutlu bir hayat nasib eder inşallah.tek istediğim oğlum büyüdüğünde sağlıklı mutlu va kendine güvenen bir birey olması.kaygım bu yönde.yoksa ALLAH a binlerce kez şükürler olsunki eli ayağı tam ve sağlıklı. sarı kuşum o benim.o hep mutlu olsun istiyorum yaşamı boyunca hiçbirşeyi dert etsin istemiyorum.
kızlar konunun ilk sayfalarındada yazmıştım benim kızımdada hemanjiyom var o kadar çok dağıldıki anlatamam 3 tanesi çok büyük kafasında 3.sü çıkıyor yavrumun boynuz gibi duruyordu ama zamnla azar azar indi sankii ama yinede çok büyük bu ay o kadar çok dağıldıki lekeler komple vücudunda 10-11 tane var 3-4 tanesi mor ve şiş demir 1 tl boyutunda yaklaşık, ağzının içinde bile var yani bugün devlet hastanesine götürdük beyin ve ciğer ultrasonu istedi dr ordada çıkabilir diye
bende moral sıfır,iyi düşünmek istiyorum ama çooookk korkuyorummm böyle artmaya devam ederse 20 tane bile olabilirler ya hepsi şişerseeee offf ya anne olmak çok zormuş yavruma çare bulamıyorum çıkmasınlar artık neolur dua edin arkadaşlarrr çok ihtiyacım varrr başka bir foruma yazdım tuhaf tuhaf yorumlar geldi fotoda koydumm yokkkk içim kalktı deyip midesi bulananlar ne ararsan varrr..ben sadece moral ve dua istiyorummm kızım 5 aylık oldu 1 yaşına kadar sürer diyorlarr bilmiyorum ne olacakk
slm.sorun olmazsa fotoğraf koyarmısın.doktor benim oğlumdakilerede hemanjiyom dedi ama bizdekiler kabarık değil düz leke.hemanjiyomunda farklı çeşitleri var demekki:44:kızlar konunun ilk sayfalarındada yazmıştım benim kızımdada hemanjiyom var o kadar çok dağıldıki anlatamam 3 tanesi çok büyük kafasında 3.sü çıkıyor yavrumun boynuz gibi duruyordu ama zamnla azar azar indi sankii ama yinede çok büyük bu ay o kadar çok dağıldıki lekeler komple vücudunda 10-11 tane var 3-4 tanesi mor ve şiş demir 1 tl boyutunda yaklaşık, ağzının içinde bile var yani bugün devlet hastanesine götürdük beyin ve ciğer ultrasonu istedi dr ordada çıkabilir diye
bende moral sıfır,iyi düşünmek istiyorum ama çooookk korkuyorummm böyle artmaya devam ederse 20 tane bile olabilirler ya hepsi şişerseeee offf ya anne olmak çok zormuş yavruma çare bulamıyorum çıkmasınlar artık neolur dua edin arkadaşlarrr çok ihtiyacım varrr başka bir foruma yazdım tuhaf tuhaf yorumlar geldi fotoda koydumm yokkkk içim kalktı deyip midesi bulananlar ne ararsan varrr..ben sadece moral ve dua istiyorummm kızım 5 aylık oldu 1 yaşına kadar sürer diyorlarr bilmiyorum ne olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?