Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım fazla kişi katılmıyor![]()
Hiç uzulmeyın gecıyor bende cok uzuldum gecmeyecek dıye.gözkapagı ve alnında vardı benım kızımında.baya soldu sımdı bellı bıle olmuyor canınızı sıkmayın.
kaç yaşındayken solmaya başladı boyutları nasıldı bizde beklyoruz....
kızım 11 aylık 6 aylıktan sonra rengı dönmeye başladı baya.sımdı ağlayınca falan bellı oluyo.sızınkı nasıl kabarık mı yoksa yanık kızarıklığı gıbı mı
merhaba
Benimde oğlumda var bir yanağında birde belinde ağustos ayında doğum yaptım 8 aylık doğdu ilk doğduğunda sanki tırnak atmışsın gibi pembeydi hatta hemşirelere kızacaktım sizmi yaptınz diye sonra gün geçtikçe koyulaşmaya ve kabarmaya başladı ve büyümeye :S şuan 4 aylık olcak ve büyüdü çok aşırı değil ama rahatsız edici bekliyorum sabırla doktorlar 1 yaşına kadar büyür sonra küçülür dediler.her sabah kalkıp serçe parmağımla ölçüyrum :S çok zor bir durum...
slm benim 6 aylık oğlum var.yüzünde ve başında doğum lekeleri var. göz kapaklarında,burnunda,kaşlarının arasında ve üst dudağında.dr yüzündekiler 2 yılda geçer ama başındakiler kalır dedi.bebeğinde veya yakın çevresinde bu tip olay yaşayanlar varsa bilgilendirirmisiniz lütfen. gerçekten geçiyormu yoksa kalıcakmı bu lekeler![]()
bebeğinizdeki doğum lekeleri gectimi benim bebeğimdede var doğum lekesi
merhaba, bnm bebeğimdede doğum lekesi var. sizin bebeğinizin neresinde
tam yanağının ortasında
şuan 3 aylık geçmedi hatta büyüdü biraz
üzerinden zaman geçmiş konunun ama beni aydınlatırsınız umarım..lekeler geçti mikabarık değiller düz lekeler.ayrıca başındada 2 tane baya büyük leke var
lekeler kabarık değil düz.ayrıca başının arkasındada 2 baya büyük kırmızı leke var
l
su an lekeler ne durumda bildirir misiniztam yanağının ortasında
şuan 3 aylık geçmedi hatta büyüdü biraz
Beytiye hanım on yıl önslm benim 6 aylık oğlum var.yüzünde ve başında doğum lekeleri var. göz kapaklarında,burnunda,kaşlarının arasında ve üst dudağında.dr yüzündekiler 2 yılda geçer ama başındakiler kalır dedi.bebeğinde veya yakın çevresinde bu tip olay yaşayanlar varsa bilgilendirirmisiniz lütfen. gerçekten geçiyormu yoksa kalıcakmı bu lekeler![]()
slm benim 6 aylık oğlum var.yüzünde ve başında doğum lekeleri var. göz kapaklarında,burnunda,kaşlarının arasında ve üst dudağında.dr yüzündekiler 2 yılda geçer ama başındakiler kalır dedi.bebeğinde veya yakın çevresinde bu tip olay yaşayanlar varsa bilgilendirirmisiniz lütfen. gerçekten geçiyormu yoksa kalıcakmı bu lekeler![]()