Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

bende baktım şimdi 7+3 ultrason görüntüm var sola yakın.
tüm tahminler erkek yönünde.çin takvimi rus takvimi serbest beta hcg hepsinde erkek çıkıyo 30 eylülde öğrencem kısmetse bakalım ne çıkıcak.

eşin ve senin dogum tarihleriniz
ve hamile kaldıgınız tarihleri hatırlıyorsan yaz ben sana bakayım cinsiyet konusunda

benim actıgım konuların genelde reytingi yüksektirr:))) ay cokta ukelayımm dırr hehe

yok canim bu ukelalik degil konularin ilgi cekiciki reytinglerinde yüksek geliyor haliyle :))) elera vaginal usgsi olmamasi lazim demi canim karindan cekilen usg resmi lazim

ben bir bebek daha düşünüyorum bu aralar ,Allahın izniyle tutarsa bakıcam keseye şimdiden merak etmeye başladım 3.nasıl olcak kesesi diye.

ekek bebek içinmi tekrar düşünüyorsun cnm

Aslında biz eşimle tanıştığımızdan beri 3 çocuk istediğimizi konuşuruz hep.yaş ta geçmeden çoluk çocuk defterini kapatalım dedik.o yüzden bu aralar 1 tane daha düşünüyoruz.eşim kız çocuklarını çok sever.hiç demedi erkek olsa falan diye o yüzden farketmiyo yani.olsa fena olmaz belki de.2.de duyduğum bazı şeyleri denedim eşimden habersiz erkek için ama olmadı.o yüzden sanki benim hep kızım olur gibi geliyo.

kizlar elimde bugunku ultrason goruntum var.bugun itibari ile 7+3 gunluguz..ama bebek hangisi ben anlayamadim 3 tane + isareti var belli mm lerle hangi +baz alicam?

kızlar benim bir kızım var birde hayırlısıyla erkek olsun istiyorm allah verirsede 3 çocuk 2 kız bir erkek isterim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…