• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ismini değiştirme 😔

Aynen geçen birisi ikizleri olacak birisi muhammed Doğukan olacakmış çocuğun diğeri yavuz Baturalp. Hay maşsallah dedim inşallah kendin ezberleyebilirsin. Sonra hep beraber cenk e gidecekler herhal

Garip bir kafa İslamcı Türkçü ortaya karışık neyse artık benim bile beynim döndü😐😐

Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyo 😔 ama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
dava aç pucca oğlunun adını yanlış yazdırıp dava açmıştı değiştirdi sonra

2. İsim çok saçma geliyor bana. Her Taraf 2 isimli çocuk dolu. Ağır ağır uzun uzun isimler
Ya inş başka kimsenin çocuğunun adı değildir kırıcı olmak istemem ama bi arkadaşımın ablası eşinin zoruyla çocuğun adını Feyzullah Alparslan Aras koydu ksjsjsjsıa saçma sapan bi isim oldu çocuk da 2 yaşlarında şu an bi de

Satılmış, yeter diye isimlerde kulak aşinalığı olduğu için ilk tuaf gelmiyor ama kotu isimler...
Bir arkadaşın eltisinin ismi....sıkı durun...ismi Tamam...🙄 Tamam ismi hangi mantıkla konulmuş hala çözemedim
Roket Atar var ne diyorsunuz. Soyadı atar diye isme roket demişler. Haberlere çıkmıştı 😂

Çunku Turkce secmiyorlar arapça degisik isimler veriyorlar anlayamadigim şekilde o yuzden soylemesi zor oluyor bazilarini.
Ama sorarsan hepsi kuranda cennet bahçesi cennet kapısı bla bla bla... Bende diyorum ki bu isimler kuranda geçiyordu da yüzyıllardır kimsenin aklına gelmedi koymak son 20 yılda mı geldi 🤣

Mahkeme açmanız lazım.
yaklaşık 5.000 TL harç ve giderler,tutacaksınız avukat ücreti vs. Ücretleri var.
dava açılıyor yaklaşık 3 ay sonra gün veriliyor
gerekçe dinleniyor eğer makul bir sebep varsa tek celsede değişir isim
isim değiştikten sonra elirli bir zaman var ondan sonra nüfusta değişiyor ve yeni kimlik alınıyor.
en az 5-6 ayı gözden çıkartın mahkeme sürecinde.

Ama sorarsan hepsi kuranda cennet bahçesi cennet kapısı bla bla bla... Bende diyorum ki bu isimler kuranda geçiyordu da yüzyıllardır kimsenin aklına gelmedi koymak son 20 yılda mı geldi 🤣

Ay nebileyim nolursa olsun çocugum olsa Türkçe isim tercih ederdim ben güzel isimler var.
😬😬

Ya inş başka kimsenin çocuğunun adı değildir kırıcı olmak istemem ama bi arkadaşımın ablası eşinin zoruyla çocuğun adını Feyzullah Alparslan Aras koydu ksjsjsjsıa saçma sapan bi isim oldu çocuk da 2 yaşlarında şu an bi de
Ben de bir kere markete girmiştim, genc bir kadın 3-4 yaslarında cocugunu cagırıyor : "Abdülhamiiitt" :D
cok zorlama isimler var, Oğan diye isim var çevremde, Ecrin var. anlam önemli tamam ama biraz da söylenişi kolay isimler olmalı

Asel bal demek arapçada.. Türkçe düşünelim çocuğunun adını bal koyar mıydın? Aslolan anlamı güzel isimler vermek, popüler kültür kurbanı olmayın.

Back