- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.905
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı saattir aselli bişey vardı neydi diyorum hdhdhAyrıca asel ne aselsan mi![]()
Böyle de olmaz.nufus cüzdanında ne yazıyorsa o isim söylenir.nufus cüzdanında yazmayan bir isim ile hitap eger ki dil alisirsa resmi islemlerde karışıklıklara neden olur..nufus cuzdaninda ne yaziyorsa oKulağına 2 ismi okutun 2 isimli olsun göbek adı bi ara meşhurdu 2.adiyla seslenin .içinize sinmiyorsa değiştirin ilk nufusa arayip sorun oluyormu diye .yoksa sanki mahkemeye dava açıyorsunuz
Pervin isminde de aklima pervane geliyor.Ayrıca asel ne aselsan mi![]()
Nufus cuzdanimda 2 ikim var ama ilk ismimi nerdeyse kimse bilmiyor 2. İsmimi kullaniyorum eskilerde de çok farkli isimler kullananlar vardi nufus baska söylenen başkaBöyle de olmaz.nufus cüzdanında ne yazıyorsa o isim söylenir.nufus cüzdanında yazmayan bir isim ile hitap eger ki dil alisirsa resmi islemlerde karışıklıklara neden olur..nufus cuzdaninda ne yaziyorsa o
İranlı bı ahbabimiz gelmişti, kadının adı Menije, şaşırıp kadına ferforje hanım demiştim hdhhdhxPervin isminde de aklima pervane geliyor.![]()
Harf hatası veya toplumda alay edilebilecek bir isim ya da soyadı ise nüfusta hallediliyor, yoksa mahkeme kararı ile değiştirilir.Nüfus müdürlüğünde kolayca hallediliyor artik diye biliyorum, mahkeme dava işleri eskidendi.
Asel ismi de sıktı ama sen bilirsin tabii.
2. İsim çok saçma geliyor bana. Her Taraf 2 isimli çocuk dolu. Ağır ağır uzun uzun isimlerbende 2.ismini ekletmek istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum.
eşim saolsun ikinci ismi yazmayi unutmus heyecandan
Kiziminda nufus cuzdaninda 2 isim var.1 tanesi ile hitap ediyoruz ama benim adım sidney..ama siz bana londra diyin de olmaz..bence olmamaliNufus cuzdanimda 2 ikim var ama ilk ismimi nerdeyse kimse bilmiyor 2. İsmimi kullaniyorum eskilerde de çok farkli isimler kullananlar vardi nufus baska söylenen başka
2 ismim 2 soyismim var teşekkurler2. İsim çok saçma geliyor bana. Her Taraf 2 isimli çocuk dolu. Ağır ağır uzun uzun isimler
O da birşey mi ,insanları banka borçları için arıyorum.adamin birisinin adı Küçük Türkgüzeli idi....küçük diye isim mi olur? Bir başkasının adi da Döner di...İranlı bı ahbabimiz gelmişti, kadının adı Menije, şaşırıp kadına ferforje hanım demiştim hdhhdhx![]()
Eskiden böyle değildi ama cogumuzun tek ismi vardı, şimdi öyle değil her çocuğun iki ismi vvar. Muhammed Taha, Arel boran, Zeynep Nisa, Kerem rüzgar ...2 ismim 2 soyismim var teşekkurlerama ben yaşliyim uzun süre isimsiz kaldiktan sonra babam rüyasinda gormüş koymuslar
![]()
O da birşey mi ,insanları banka borçları için arıyorum.adamin birisinin adı Küçük Türkgüzeli idi....küçük diye isim mi olur? Bir başkasının adi da Döner di...![]()
Aynen geçen birisi ikizleri olacak birisi muhammed Doğukan olacakmış çocuğun diğeri yavuz Baturalp. Hay maşsallah dedim inşallah kendin ezberleyebilirsin. Sonra hep beraber cenk e gidecekler herhalZaten benim iki ismimde gayet normal isimlersimdikileri söyleyemiyorum bile insan kendi bile soyleyemediği ismini cocuğuna neden koyar ki
Netten isim baktim birazO da birşey mi ,insanları banka borçları için arıyorum.adamin birisinin adı Küçük Türkgüzeli idi....küçük diye isim mi olur? Bir başkasının adi da Döner di...![]()