• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ismini değiştirme 😔

Kulağına 2 ismi okutun 2 isimli olsun göbek adı bi ara meşhurdu 2.adiyla seslenin .içinize sinmiyorsa değiştirin ilk nufusa arayip sorun oluyormu diye .yoksa sanki mahkemeye dava açıyorsunuz
Böyle de olmaz.nufus cüzdanında ne yazıyorsa o isim söylenir.nufus cüzdanında yazmayan bir isim ile hitap eger ki dil alisirsa resmi islemlerde karışıklıklara neden olur..nufus cuzdaninda ne yaziyorsa o

Böyle de olmaz.nufus cüzdanında ne yazıyorsa o isim söylenir.nufus cüzdanında yazmayan bir isim ile hitap eger ki dil alisirsa resmi islemlerde karışıklıklara neden olur..nufus cuzdaninda ne yaziyorsa o
Nufus cuzdanimda 2 ikim var ama ilk ismimi nerdeyse kimse bilmiyor 2. İsmimi kullaniyorum eskilerde de çok farkli isimler kullananlar vardi nufus baska söylenen başka

Nüfus müdürlüğünde kolayca hallediliyor artik diye biliyorum, mahkeme dava işleri eskidendi.
Asel ismi de sıktı ama sen bilirsin tabii.
Harf hatası veya toplumda alay edilebilecek bir isim ya da soyadı ise nüfusta hallediliyor, yoksa mahkeme kararı ile değiştirilir.

Nufus cuzdanimda 2 ikim var ama ilk ismimi nerdeyse kimse bilmiyor 2. İsmimi kullaniyorum eskilerde de çok farkli isimler kullananlar vardi nufus baska söylenen başka
Kiziminda nufus cuzdaninda 2 isim var.1 tanesi ile hitap ediyoruz ama benim adım sidney..ama siz bana londra diyin de olmaz..bence olmamali

İranlı bı ahbabimiz gelmişti, kadının adı Menije, şaşırıp kadına ferforje hanım demiştim hdhhdhx🤣
O da birşey mi ,insanları banka borçları için arıyorum.adamin birisinin adı Küçük Türkgüzeli idi....küçük diye isim mi olur? Bir başkasının adi da Döner di...🤔

O da birşey mi ,insanları banka borçları için arıyorum.adamin birisinin adı Küçük Türkgüzeli idi....küçük diye isim mi olur? Bir başkasının adi da Döner di...🤔

Küçük nedir yahu hsgsdfdsffds
Döner kadın mıydı belki Döne'dir, nüfus memuru yanlış anlamıştır. Yani o da şahane bir isim değil ama kebaptan iyidir:deli:

Ben de bir Elma tanıyorum, ailesi Elmas koymuş adını n. memuru yanlış yazınca Elma olmuş :eek:

Zaten benim iki ismimde gayet normal isimler 😁 simdikileri söyleyemiyorum bile insan kendi bile soyleyemediği ismini cocuğuna neden koyar ki
Aynen geçen birisi ikizleri olacak birisi muhammed Doğukan olacakmış çocuğun diğeri yavuz Baturalp. Hay maşsallah dedim inşallah kendin ezberleyebilirsin. Sonra hep beraber cenk e gidecekler herhal

Back