bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik. bilgisi olanlar bakabilir mi ?

Ne guzel demis doktor. Sende istanbuldasin sanirim. Senin doktorun kim. Aklimda olsun oda. Zaten aminyosentez yaptirmam hormony yaptiririm. Riske atamam dusuk riski oluyormus galiba.
Ewet canim dusuk riski oluyo. Ben maltepede oturuyorum maltepe universitesi hastanesine gidiyorum ve cok.memnunum. doktorum gulcin demirdoven. Senin ikiki taraman falan nasildi

Ewet canim dusuk riski oluyo. Ben maltepede oturuyorum maltepe universitesi hastanesine gidiyorum ve cok.memnunum. doktorum gulcin demirdoven. Senin ikiki taraman falan nasildi
Kombine sonuc 3559da 1 cikti. doktor buna bakiyoruz biz dedi. Normal sıkıntı yok demisti. Ensesinide 1mm ölcmüştü.

Kombine sonuc 3559da 1 cikti. doktor buna bakiyoruz biz dedi. Normal sıkıntı yok demisti. Ensesinide 1mm ölcmüştü.
Ona bakiyolar genelde cocugun Allah korusun agiz yarasi falan yoksa onemli degil diyolar. Hadi insallah iyi olur canim aklimdasin

Tabiki yazarım. Aminyosentez felan dedi. Anomali olan bebeklerde görülür bunlar dedi. Eger o test sonucuda kötü cikarsa karar size kaliyor dedi.
Sizin doktor baya bi evhamlı heralde.normal bebeklerde de görülüyomuş nadirde olsa.hele son dönemlerde nerdeyse herkeste çıkıyo.benm doktorum çok sık rastlıyoruz dedi,korkutmuş baya seni doktor.

Geldim simdi. Cok şükür başında kist gecmis goremedi doktor. :) ama kalbimizdeki hala duruyor. Ben bunada sukrediyorum.baska birsey goremedim dedi ama ultrasyonda hic bir zman garanti bir yöntem değildir dedi. Persembede ayrintilimiz var ondanda iyi haberler alirsam cokkk mutlu olacağım. :)

Ayy hadi insallah caniimmm cok sewindim meleinin iyi olmasina. Sen dua et icini ferah tut

Çok teşekkür ederim sizlerede. umarım diğerine geçer. Başkası yaşamasın ama olurda başına gelirse yazılanlar onunda icini ferahlatsin.
çok sevindim cnm geçtiğine.önce kist sonra parlaklık geçiyo sanırım benmde öyle olmuştu.konu başlığını açan bayana msg atmıştım merak ettim.doğum yapmış bebeği sağlıklıymış hiçbir sorun yokmuş çk şükür.içime umut doldu valla iyice

Bugun de afp sonucum cikti. 1.18mom aramadim doktoru. seninle ayni durumdayiz sanki :) hakkimizda hayirlisi olsun.

Bugun de afp sonucum cikti. 1.18mom aramadim doktoru. seninle ayni durumdayiz sanki :) hakkimizda hayirlisi olsun.
benm afp 2.08 çıkmıştı yüksekti biraz ama çok şükür ayrıntılıda temiz çıktı.iyi düşünelim iyi şeyler olsun.sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşş

Dün ayrıntılı ultrasyona girdim. Kalbinin sag tarafındaki parlaklik disinda birsey göremedi cok şükür. Ama 1 ay sonrasina tekrar kontrol verdi. Bu arada nift testinide önerdi,yakın olduğum icin laboratuvara onu da yaptirdim. tahminen 2 haftaya sonucu cikar.

çk sevindm cnm inş o parlaklıkta geçerr.nift testi ne oluyor hiç duymadım

çk sevindm cnm inş o parlaklıkta geçerr.nift testi ne oluyor hiç duymadım
Harmony de deniyor sanırım. Koldan iki tüp kan alınıyor, Amerikaya yolluyorlar bebeğin T21 t13-18 ine bakılıyor. Down sendromunun % 99 unu teşhis ediyormuş. Düşük riskin yok sadece. Hayırlısi bakalım ne diyelim. İnşallah gecer kalpteki de.

biliyorum o testi duymuştum cnm,inşş temiz çıkar sonucun.ben sağlıklı olduğuna inanıyorum ne biliyim öyle hissediyorum.sonuç çıkınca banada bildirirmisn ?

arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama acilen yeni bir başlık açmam gerek.uzun zamandır girmiyordum,değişiklikler var.nasıl açacağım konuyu?yardımcı olur musunuz

Harmony test sonucun belli oldumu merak ettm

Harmony test sonucun belli oldumu merak ettm
bugün belli oldu :) nihayet.. normalde bu kadar geç çıkmıyordu benim şansımdan bekledik. çok şükür iyi geldi sonucum. kromozomal bir sıkıntımız yok. ayrıntılıya gidecegim tekrar Atıl hocaya, sonra rutin kontrollere devam edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…