- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
Ewet canim dusuk riski oluyo. Ben maltepede oturuyorum maltepe universitesi hastanesine gidiyorum ve cok.memnunum. doktorum gulcin demirdoven. Senin ikiki taraman falan nasildiNe guzel demis doktor. Sende istanbuldasin sanirim. Senin doktorun kim. Aklimda olsun oda. Zaten aminyosentez yaptirmam hormony yaptiririm. Riske atamam dusuk riski oluyormus galiba.
Kombine sonuc 3559da 1 cikti. doktor buna bakiyoruz biz dedi. Normal sıkıntı yok demisti. Ensesinide 1mm ölcmüştü.Ewet canim dusuk riski oluyo. Ben maltepede oturuyorum maltepe universitesi hastanesine gidiyorum ve cok.memnunum. doktorum gulcin demirdoven. Senin ikiki taraman falan nasildi
Ona bakiyolar genelde cocugun Allah korusun agiz yarasi falan yoksa onemli degil diyolar. Hadi insallah iyi olur canim aklimdasinKombine sonuc 3559da 1 cikti. doktor buna bakiyoruz biz dedi. Normal sıkıntı yok demisti. Ensesinide 1mm ölcmüştü.
Agiz yarası ne demek bilemedim. Dudaginda yarik olmasi mi acaba?Ona bakiyolar genelde cocugun Allah korusun agiz yarasi falan yoksa onemli degil diyolar. Hadi insallah iyi olur canim aklimdasin
Ewet canim bazilarinin oluyomus, o onemki bi bulgu diye biliyorumAgiz yarası ne demek bilemedim. Dudaginda yarik olmasi mi acaba?
Sizin doktor baya bi evhamlı heralde.normal bebeklerde de görülüyomuş nadirde olsa.hele son dönemlerde nerdeyse herkeste çıkıyo.benm doktorum çok sık rastlıyoruz dedi,korkutmuş baya seni doktor.Tabiki yazarım. Aminyosentez felan dedi. Anomali olan bebeklerde görülür bunlar dedi. Eger o test sonucuda kötü cikarsa karar size kaliyor dedi.
Naptin canim?Agiz yarası ne demek bilemedim. Dudaginda yarik olmasi mi acaba?
Ayy hadi insallah caniimmm cok sewindim meleinin iyi olmasina. Sen dua et icini ferah tutGeldim simdi. Cok şükür başında kist gecmis goremedi doktor. :) ama kalbimizdeki hala duruyor. Ben bunada sukrediyorum.baska birsey goremedim dedi ama ultrasyonda hic bir zman garanti bir yöntem değildir dedi. Persembede ayrintilimiz var ondanda iyi haberler alirsam cokkk mutlu olacağım. :)
Çok teşekkür ederim sizlerede. umarım diğerine geçer. Başkası yaşamasın ama olurda başına gelirse yazılanlar onunda icini ferahlatsin.Ayy hadi insallah caniimmm cok sewindim meleinin iyi olmasina. Sen dua et icini ferah tut
çok sevindim cnm geçtiğine.önce kist sonra parlaklık geçiyo sanırım benmde öyle olmuştu.konu başlığını açan bayana msg atmıştım merak ettim.doğum yapmış bebeği sağlıklıymış hiçbir sorun yokmuş çk şükür.içime umut doldu valla iyiceÇok teşekkür ederim sizlerede. umarım diğerine geçer. Başkası yaşamasın ama olurda başına gelirse yazılanlar onunda icini ferahlatsin.
Bugun de afp sonucum cikti. 1.18mom aramadim doktoru.çok sevindim cnm geçtiğine.önce kist sonra parlaklık geçiyo sanırım benmde öyle olmuştu.konu başlığını açan bayana msg atmıştım merak ettim.doğum yapmış bebeği sağlıklıymış hiçbir sorun yokmuş çk şükür.içime umut doldu valla iyice
benm afp 2.08 çıkmıştı yüksekti biraz ama çok şükür ayrıntılıda temiz çıktı.iyi düşünelim iyi şeyler olsun.sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşşBugun de afp sonucum cikti. 1.18mom aramadim doktoru.seninle ayni durumdayiz sanki :) hakkimizda hayirlisi olsun.
Dün ayrıntılı ultrasyona girdim. Kalbinin sag tarafındaki parlaklik disinda birsey göremedi cok şükür. Ama 1 ay sonrasina tekrar kontrol verdi. Bu arada nift testinide önerdi,yakın olduğum icin laboratuvara onu da yaptirdim. tahminen 2 haftaya sonucu cikar.benm afp 2.08 çıkmıştı yüksekti biraz ama çok şükür ayrıntılıda temiz çıktı.iyi düşünelim iyi şeyler olsun.sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşş
çk sevindm cnm inş o parlaklıkta geçerr.nift testi ne oluyor hiç duymadımDün ayrıntılı ultrasyona girdim. Kalbinin sag tarafındaki parlaklik disinda birsey göremedi cok şükür. Ama 1 ay sonrasina tekrar kontrol verdi. Bu arada nift testinide önerdi,yakın olduğum icin laboratuvara onu da yaptirdim. tahminen 2 haftaya sonucu cikar.
Harmony de deniyor sanırım. Koldan iki tüp kan alınıyor, Amerikaya yolluyorlar bebeğin T21 t13-18 ine bakılıyor. Down sendromunun % 99 unu teşhis ediyormuş. Düşük riskin yok sadece. Hayırlısi bakalım ne diyelim. İnşallah gecer kalpteki de.çk sevindm cnm inş o parlaklıkta geçerr.nift testi ne oluyor hiç duymadım
biliyorum o testi duymuştum cnm,inşş temiz çıkar sonucun.ben sağlıklı olduğuna inanıyorum ne biliyim öyle hissediyorum.sonuç çıkınca banada bildirirmisn ?Harmony de deniyor sanırım. Koldan iki tüp kan alınıyor, Amerikaya yolluyorlar bebeğin T21 t13-18 ine bakılıyor. Down sendromunun % 99 unu teşhis ediyormuş. Düşük riskin yok sadece. Hayırlısi bakalım ne diyelim. İnşallah gecer kalpteki de.
Harmony test sonucun belli oldumu merak ettmHarmony de deniyor sanırım. Koldan iki tüp kan alınıyor, Amerikaya yolluyorlar bebeğin T21 t13-18 ine bakılıyor. Down sendromunun % 99 unu teşhis ediyormuş. Düşük riskin yok sadece. Hayırlısi bakalım ne diyelim. İnşallah gecer kalpteki de.
bugün belli oldu :) nihayet.. normalde bu kadar geç çıkmıyordu benim şansımdan bekledik. çok şükür iyi geldi sonucum. kromozomal bir sıkıntımız yok. ayrıntılıya gidecegim tekrar Atıl hocaya, sonra rutin kontrollere devam edeceğiz.Harmony test sonucun belli oldumu merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?