• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik. bilgisi olanlar bakabilir mi ?

Cevapladığınız için çok teşekkürler DR um da detaylı bilgi vermemişti baştan çok korktum ama okuyup araştırdıkça geçici olabileceğini düşündüm başka Dr da gideceğim aminosentez korkutuyor açıkçası
Baska bir doktora gorundukten sonra gerek görülürse yaptirin ki bence gerek kalmayacak[/QUOTE]

özel hastane aminosentaz testi 900 t

Teşekkürler benim hem beyinde hem kalpte gördü riske atmamak için önerdi başka bir Dr buldum Bakırköyde Ferhat Uysal inşallah o içimi rahatlatır[/QUOTE]
insallah canim ınslalh bebegin sagliklidir hersey yolundadir.. guzel haberlerini bekliyoruz :))

Merhaba arkadaşlar.. Şu an 19+4 günlük hamileyim. doktorum beynin 2 tarafında kist olduğunu söyledi ve ayrıntılı ultrason için perinatologa gönderdi. Perinatolog da ayrıntılı ultrasonda kistin yanında bir de kalpte kalsiyum birikmesi olduğunu söyledi. Şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi ve 4lü test istedi. Şimdi onun sonucunu bekliyorum. Beklemek gerçekten çok zor. Burdaki mesajları okudukça rahatladım aslında ama yine de soru işaretleri geçmiyor. :KK43: Bu sorunları yaşayıp sağlıklı mutlu sonuçlanan hamilelikleri duymaya ihtiyacım çok fazla :KK43:

Back