Boyle bi duru?da kalmadim acikcasi ama doktoruna guveniyosan amniyosentez mutlaka yaptir derim iyi bir merkezde. Cok gecmis olsu saglicakla alirsin bebegini kucagina insallah bazen erken evrede boyle cikip cok saglikli bebisler gelebiliyo dunyaya stres yapma ki bebegin etkilenmesinArkadaslar 18+1 hamileyim. Bugun doktor bebegin beyninde koroid pleksus kisti ve kalbinde parlaklik hiperekojen oldugunu soyledi. Amniosentez onerdi. 2 li ve 4 lu testlerim ve diger tum bulgular normal. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan arkadaslar nasil bir yol izlediniz ? Amniyosentezin riskleri korkutuyor beni
Cok tesekkur ederim yorumun icin. Baska bir doktora daha gidicez bakalim ona gore sekillenecek artik. Insallah bir sikinti olmaz. Ama basina gelen arkadaslar var mi, ne yaptilar, bebeklerinin durumu nasil yazabilirlerse cook mutlu olucam.Boyle bi duru?da kalmadim acikcasi ama doktoruna guveniyosan amniyosentez mutlaka yaptir derim iyi bir merkezde. Cok gecmis olsu saglicakla alirsin bebegini kucagina insallah bazen erken evrede boyle cikip cok saglikli bebisler gelebiliyo dunyaya stres yapma ki bebegin etkilenmesin
Cok tsekkur ederim. Kist ile birlikte kalpte parlaklik ciktigi icin amniyosentez dedi banada. Insallah hayirlisiyla atlatiriz bu durumu.Ben de bir Prof'a yaptırdım ayrıntılı ultrason, beyninde kist var ama 32. haftaya kadar %98 geçer amniyosentez yaptırmana gerek yok dedi, şu an nöbetteyim eve gidince kistin ismini yazabilirim, geçmiş olsun
İnşallahCok tsekkur ederim. Kist ile birlikte kalpte parlaklik ciktigi icin amniyosentez dedi banada. Insallah hayirlisiyla atlatiriz bu durumu.
Koroid pleksus kisti diyor, 26. haftaya kadar &98 kaybolur yazıyor rapordaİnşallah
Bu durumda, kistin büyüklüğü 10mmden fazlaysa ve anne yaşı 35 in üzerindeyse amniyosenteze gerek görülüyormuş çok geçmiş olsun bu arada inşallah geçici bir şeydir.Cok tsekkur ederim. Kist ile birlikte kalpte parlaklik ciktigi icin amniyosentez dedi banada. Insallah hayirlisiyla atlatiriz bu durumu.
selamlar 20.haftamdayim.17+2de goruldu ekojen fokus.34 yasindyim.Arkadaslar 18+1 hamileyim. Bugun doktor bebegin beyninde koroid pleksus kisti ve kalbinde parlaklik hiperekojen oldugunu soyledi. Amniosentez onerdi. 2 li ve 4 lu testlerim ve diger tum bulgular normal. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan arkadaslar nasil bir yol izlediniz ? Amniyosentezin riskleri korkutuyor beni
Canım baska bir profesore gıttık. Korkulacak bırsey olmadıgını soyledı. amnıosentez yaptırmadım. su an 28. haftamdayım ve butun belirtiler kayboldu. sakın panik yapma. ama bıraz zaman lazım.selamlar 20.haftamdayim.17+2de goruldu ekojen fokus.34 yasindyim.
nasil bir yol izlediniz? son durumunuz nedir acaba?
benimde ayrıntılı ultrasonda iki taraflı kist ve kalpte parlaklık çıktı.doktorum önemsiz olduğunu ikili ve 4 lü testlerim normal çıktığı için hiçbirşeyden şüphelenmedi.aminosentez konusunu bile açmadı.bişey yaptırmaya gerek görmedi.geçici durumlar olduğunu normal ultrasonla takip edeceğini söyledi.bende güvendim doktorumaCanım baska bir profesore gıttık. Korkulacak bırsey olmadıgını soyledı. amnıosentez yaptırmadım. su an 28. haftamdayım ve butun belirtiler kayboldu. sakın panik yapma. ama bıraz zaman lazım.
selamlar 20.haftamdayim.17+2de goruldu ekojen fokus.34 yasindyim.
nasil bir yol izlediniz? son durumunuz nedir acaba?
Perinatolog zaten doktorum 27. Haftadayim duruyo hala lekeBence kadın doğum perinatologa bir görün derim bana da 21+1 de detaylı usg yapan operator dr bebek basında kist kalbinde parlaklık var aminiyasentez yapalım dedi.Sonra 21+3 de Perinatoloji uzmanı florance nigtelgal istanbul hastanesi ALİN BAŞGÜL YİĞİTER'e gittim hiçbir sorun görünmüyor dedi.Bence en iyi sonuç kadın doğum perinataloji uzmanından çıkar bence bunu dene...Çok geçmiş olsun umarım hersey yolundadır,içini ferah tut.
Canım benim bebeğimde 20. Haftada koroid pleksus kisti çıktı. 3 doktora gittik o gün ağlamaktan Gözlerim şişmişti, adeta hayata küsmüştüm. Bir doktor amniyosentez yaptır dedi. Diğer ikisi biri Prof. Biri Doç. 26-28 haftada düzelir 2li ve 3lü taramada başka bir bulgu yoksa dediler. Tabi ben hayati kendime zehir ettim. Sonuç boşuna yapmışım 27. Haftamda gittiğimde kist kaybolmuştu Allah a şükür. Kendini üzme dicem ama elinde değil insanın çok düşünmemeye çalışArkadaslar 18+1 hamileyim. Bugun doktor bebegin beyninde koroid pleksus kisti ve kalbinde parlaklik hiperekojen oldugunu soyledi. Amniosentez onerdi. 2 li ve 4 lu testlerim ve diger tum bulgular normal. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan arkadaslar nasil bir yol izlediniz ? Amniyosentezin riskleri korkutuyor beni
Canım kaç mm büyüklüğünde. Koroid pleksus kisti mi?Perinatolog zaten doktorum 27. Haftadayim duruyo hala leke
Yo hayir kalpte parlama ekojenik fokus deniyo.ondan varmis. Kizim var benim 3 yasinda onda vardi o dediginiz kistten beyninde.ve 6 .ayda kaybolur dedi doktorum. Oylede olmustu hamdolsun.Canım kaç mm büyüklüğünde. Koroid pleksus kisti mi?
Canim benim, bebekler bizden daha cok etkileniyo stresten. Lutfen dusunmemeye calis. Insanin evladi biliyorum cok zor ama bebegini dusunerek sakin olmaya calis. Bol bol oksijen cek icine. Rabb im sifa versin meleineYo hayir kalpte parlama ekojenik fokus deniyo.ondan varmis. Kizim var benim 3 yasinda onda vardi o dediginiz kistten beyninde.ve 6 .ayda kaybolur dedi doktorum. Oylede olmustu hamdolsun.
Darisi bu gebelogimdeki kalpteki o lekenin kaybolmasina.
Kafayi yiycem kac haftadir .
27. Haftamda gittim hala duruyoduhiç endişe etmeyin.benimde iki birden çıkmıştı hem parlaklık hemde kist.kistler geçen ay kayboldu kalpteki parlaklıkta geçen hafta gittim kontrolde kaybolmuş göremedi doktorum.zaten normal ultrasonda görülüyo çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?