çok sevindim cnm temiz çıktığına,ben yaptırmadım hiç bir test inş sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri.benm doktor her kontrolde dikkatlice inceliyo hiç bir sorun yok diyor bende ona güveniyorum.seninde inş ayrıntılıda birşey çıkmazbugün belli oldu :) nihayet.. normalde bu kadar geç çıkmıyordu benim şansımdan bekledik. çok şükür iyi geldi sonucum. kromozomal bir sıkıntımız yok. ayrıntılıya gidecegim tekrar Atıl hocaya, sonra rutin kontrollere devam edeceğiz.
doktoruna güven bencede. ben çok evhamlı biri olduğum için yaptırdım, sakin biri olsam inan gerek yoktu. inşallah sağlıkla alırsın kucagına bebeğini :)çok sevindim cnm temiz çıktığına,ben yaptırmadım hiç bir test inş sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri.benm doktor her kontrolde dikkatlice inceliyo hiç bir sorun yok diyor bende ona güveniyorum.seninde inş ayrıntılıda birşey çıkmaz
bende başlarda evhamlıydım baktım ki banada bebeğede zarar veriyo evham yatıkçada bişey çıkıyo rahat olmaya karar verdim.çünkü ne gelirse Rabbimden hiç bir şekilde buna engel olamayız.sabırsızlıkla doğumu bekliyorum,hayırlı doğumlar diliyorum sanadadoktoruna güven bencede. ben çok evhamlı biri olduğum için yaptırdım, sakin biri olsam inan gerek yoktu. inşallah sağlıkla alırsın kucagına bebeğini :)
merhaba, doğum yapmadım 33. haftayım ama kalbindeki parlaklık 27. haftamda kaybolmuştu. hiç üzülüp panikleme. tek başına hiç birşey ifade etmiyormuş. hatta bir çok doktor söylemiyormuş bile.Arkadaslar acaba dogum yaptiniz mi benmde bebegimin kalbinde parlaklik cikti baska bir bulgu yok ama yinede kafama takiliyor cvplarsaniz cok sevinirim
"Duru_S, post: 45195268, member: 728390"]Arkadaşlar Merhaba,
Kalpte parlaklık ne oluyor benim detaylı ultroson 20.haftada beyinin iki tarafında minik 2 adet kist çıktı birde kalpte 1mm delik göründü başka bir doktorada görünmek istiyorum aminosentez testi istedi kararsız kaldım bir çok gebelikte de geçmiş sanırım kistler, kafama çok takmak istemiyorum.
yardımcı olursanız tecrübeliler olarak sevinirim.
canim gecmis olsun inslalh bebegini saglikla kucagina alirsin benim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu istanbulda ayrintiliya girdim doktor baska bulguya rastlamadigi icin amniyosentez onermedi. deteyloya girdin mi girmediysen iyi bir doktor bul ve ayrintiliya gir canim..Arkadaşlar Merhaba,
Kalpte parlaklık ne oluyor benim detaylı ultroson 20.haftada beyinin iki tarafında minik 2 adet kist çıktı birde kalpte 1mm delik göründü başka bir doktorada görünmek istiyorum aminosentez testi istedi kararsız kaldım bir çok gebelikte de geçmiş sanırım kistler, kafama çok takmak istemiyorum.
yardımcı olursanız tecrübeliler olarak sevinirim.
Başka bir doktora gorunduktE="Duru_S, post: 45196065, member: 728390"]Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.oncelikle kendiniz sakin uzmeyin ki bebeginizde uzulmesin. Ben hamileyken sormustum simdi bebegim 4 aylik maşallah hic sıkıntısı yok. Sadece cok nazli :) kalpteki delik hakkinda bilgim yok ama beyindeki kist ve kalpte kist vardi biraz buyuynce geçmişti. Tekrar gecmis olsun
canim gecmis olsun inslalh bebegini saglikla kucagina alirsin benim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu istanbulda ayrintiliya girdim doktor baska bulguya rastlamadigi icin amniyosentez onermedi. deteyloya girdin mi girmediysen iyi bir doktor bul ve ayrintiliya gir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?