bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik. bilgisi olanlar bakabilir mi ?

çok sevindim cnm temiz çıktığına,ben yaptırmadım hiç bir test inş sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri.benm doktor her kontrolde dikkatlice inceliyo hiç bir sorun yok diyor bende ona güveniyorum.seninde inş ayrıntılıda birşey çıkmaz

doktoruna güven bencede. ben çok evhamlı biri olduğum için yaptırdım, sakin biri olsam inan gerek yoktu. inşallah sağlıkla alırsın kucagına bebeğini :)

doktoruna güven bencede. ben çok evhamlı biri olduğum için yaptırdım, sakin biri olsam inan gerek yoktu. inşallah sağlıkla alırsın kucagına bebeğini :)
bende başlarda evhamlıydım baktım ki banada bebeğede zarar veriyo evham yatıkçada bişey çıkıyo rahat olmaya karar verdim.çünkü ne gelirse Rabbimden hiç bir şekilde buna engel olamayız.sabırsızlıkla doğumu bekliyorum,hayırlı doğumlar diliyorum sanada

Arkadaslar acaba dogum yaptiniz mi benmde bebegimin kalbinde parlaklik cikti baska bir bulgu yok ama yinede kafama takiliyor cvplarsaniz cok sevinirim

Merhaba benimde bebegimde ayni şeyler görüldü.35 yaşındayım 20 haftalık hamileyim ikinci bebeğim inşallah.ben devlet hastanesinde yaptırdım 3 lu test sonuclarim iyi çıktı şükür.ara sıra gittiğim bir doktor vardı özel bir hastenede birde ona gostereyim dedim.bana kalbinde ve beynindeki bulguları soledi ve sıvı alınması gerek dedi.sok oldum ağladım.esim beni başka bir doktora götürdü saolsun çok yardımcı oldu.bu bulguların tek başına bir anlam ifade etmediğini bununla birlikte 6 belirti olursa sıvı alınır Ve kaybolur dedi.beni perinatoloji bölümüne Yönlendirdi.bence başka bir doktora görün derim.insallah iyi haberler alırsın.rabbim yardımcınız olsun

Arkadaslar acaba dogum yaptiniz mi benmde bebegimin kalbinde parlaklik cikti baska bir bulgu yok ama yinede kafama takiliyor cvplarsaniz cok sevinirim
merhaba, doğum yapmadım 33. haftayım ama kalbindeki parlaklık 27. haftamda kaybolmuştu. hiç üzülüp panikleme. tek başına hiç birşey ifade etmiyormuş. hatta bir çok doktor söylemiyormuş bile.

Ben 24.haftada gittigimde duruyodu ama banada doktor onemsiz oldugunu kalbinin cok iyi calistigini falan soyledi ins benimde kaybolur peki nasil oldu kac hafta icinde kayboldu yani kacinci en son kacinci haftada gormustn bu arafa cwp verdigin icin tesekkur ederim :)

Rica ederim canım birbirimize destek olmalıyız manevi anlamda çünkü çok ihtiyacimiz var.ben 21 haftama girdim daha dogurmadim maalesef keşke o günleri görebilsek bir an önce.ben çok araştırdım bu konuyu 28.haftada kayboluyormus.hamile kadınların yüzde 50 sinde görülüyormus.bana doktor eko cektir dedi bende araştırıyorum bakalım sana sonucu yazarım

Ben kalbine falan baktirdm ayrintili 2 prof a gittim biri perinatolog tu baska birseye rastlamadilar kalbinde ya da herhangi bi organinda gelisimi de Allaha sukur hep bir kac hafta onde gidiyor ama kaybolsun diye bekliyorum dua ediyorum surekli

Bende perinatolog araştırıyorum işte inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben çok yoruldum ya bu doktorlardan bugün Üniv hastanesine gittim muayene için bana çok ters davrandilar git özelde eko cektir falan deyince sinirlerim zıpladi

Biraz fazla para veriyosun ama boyle durumlrda en iyisi perinatolog a gitmek cunki cihazlari cok gelismis kalbiyle alakali herseye bakiyolar kendi doktoruna rapor yazio ama ben simdiye kadar bir cok doktora gittim hic biri beni korkutcak bisey soylemedi zaten gerek duysalardi baska testler ya da sivi alimi onerirlerdi tek bu bulguyla bisey onerilmiyor anladigim kadariyla

Evet haklısın tek bulgu yeterli değil sıvı alımında 6 tane daha bulgu gerekiyormuş.hayirlisi canım ilk çocuğum sağlam şükür inşallah karnımdaki bebegimide sağlıklı bir şekilde dogururum. Aslında söyle düşünüyorsun eskiden test falan mı vardı yani doktor bile yoktu ve sağlıklı bir nesil olarak yetiştik biz maalesef ki günümüz maddiyata döküldü artık hersey

Maddiyat onemli gelmiyor insana ne kadar olursa olsun tum imkanlarini zorlarsin ama insan ufacik biseyde panige kapiliyor benim ilk bebegim 25 yasindayim o yuzden biraz fazla takiyordum kafama ama artik eskisi gibi takmiyorm elimden gelen herseyi yaptim ve cok sukur olumsuz hicbisey duymadim umarim Allah herkesin evladini saglikli bir sekilde bagislar

Amin canım cumlemizin evladını bagislasin.ben 35 yaşındayım sinirdayim o yüzden doktorlar testlerim temiz çıkmasına rağmen kurcaliyorlar herseyi.18 yıl sonra tekrar anne olmak bana biraz ağır geldi ama hep bir kızım olsun istiyordum rabbim den..

Arkadaşlar Merhaba,

Kalpte parlaklık ne oluyor benim detaylı ultroson 20.haftada beyinin iki tarafında minik 2 adet kist çıktı birde kalpte 1mm delik göründü başka bir doktorada görünmek istiyorum aminosentez testi istedi kararsız kaldım bir çok gebelikte de geçmiş sanırım kistler, kafama çok takmak istemiyorum.

yardımcı olursanız tecrübeliler olarak sevinirim.

"Duru_S, post: 45195268, member: 728390"]Arkadaşlar Merhaba,

Kalpte parlaklık ne oluyor benim detaylı ultroson 20.haftada beyinin iki tarafında minik 2 adet kist çıktı birde kalpte 1mm delik göründü başka bir doktorada görünmek istiyorum aminosentez testi istedi kararsız kaldım bir çok gebelikte de geçmiş sanırım kistler, kafama çok takmak istemiyorum.

yardımcı olursanız tecrübeliler olarak sevinirim.[/QUOTE]

Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.oncelikle kendiniz sakin uzmeyin ki bebeginizde uzulmesin. Ben hamileyken sormustum simdi bebegim 4 aylik maşallah hic sıkıntısı yok. Sadece cok nazli :) kalpteki delik hakkinda bilgim yok ama beyindeki kist ve kalpte kist vardi biraz buyuynce geçmişti. Tekrar gecmis olsun

Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.oncelikle kendiniz sakin uzmeyin ki bebeginizde uzulmesin. Ben hamileyken sormustum simdi bebegim 4 aylik maşallah hic sıkıntısı yok. Sadece cok nazli :) kalpteki delik hakkinda bilgim yok ama beyindeki kist ve kalpte kist vardi biraz buyuynce geçmişti. Tekrar gecmis olsun[/QUOTE]

Cevapladığınız için çok teşekkürler DR um da detaylı bilgi vermemişti baştan çok korktum ama okuyup araştırdıkça geçici olabileceğini düşündüm başka Dr da gideceğim aminosentez korkutuyor açıkçası

Başka bir doktora gorunduktE="Duru_S, post: 45196065, member: 728390"]Merhaba öncelikle çok gecmis olsun.oncelikle kendiniz sakin uzmeyin ki bebeginizde uzulmesin. Ben hamileyken sormustum simdi bebegim 4 aylik maşallah hic sıkıntısı yok. Sadece cok nazli :) kalpteki delik hakkinda bilgim yok ama beyindeki kist ve kalpte kist vardi biraz buyuynce geçmişti. Tekrar gecmis olsun[/QUOTE]

Cevapladığınız için çok teşekkürler DR um da detaylı bilgi vermemişti baştan çok korktum ama okuyup araştırdıkça geçici olabileceğini düşündüm başka Dr da gideceğim aminosentez korkutuyor açıkçası[/QUOTE]
Baska bir doktora gorundukten sonra gerek görülürse yaptirin ki bence gerek kalmayacak

canim gecmis olsun inslalh bebegini saglikla kucagina alirsin benim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu istanbulda ayrintiliya girdim doktor baska bulguya rastlamadigi icin amniyosentez onermedi. deteyloya girdin mi girmediysen iyi bir doktor bul ve ayrintiliya gir canim..

Cevapladığınız için çok teşekkürler DR um da detaylı bilgi vermemişti baştan çok korktum ama okuyup araştırdıkça geçici olabileceğini düşündüm başka Dr da gideceğim aminosentez korkutuyor açıkçası[/QUOTE]
Baska bir doktora gorundukten sonra gerek görülürse yaptirin ki bence gerek kalmayacak[/QUOTE]

özel hastane aminosentaz testi 900 t

Teşekkürler benim hem beyinde hem kalpte gördü riske atmamak için önerdi başka bir Dr buldum Bakırköyde Ferhat Uysal inşallah o içimi rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…