- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oha diyorum:)Telefon çarpmış alt tarafı sanki tır çarpmış gibi davranış sergiliyorsunuz.. onun kemikleri çok esnek şuanda hiç birşey olmaz rahat olun. Benim kardeşim 3 aylıkken salincaktann düştü düştü Dr götürdük panikle bize kicinla güldü
Herzamanı kastediyorlarKafasını çarptıktan sonra mı sadece yoksa her zaman mı?
Bence sizin kafanıza bebekken telefon düştü herhalde şöyle 3310 filan yoksa bu yazının açıklaması olamaz.Allah kimseye yaşatmasın kızlar. mahfoluyorum, aklımdan çıkmıyor dün akşam yemek yerken mutfakta, kızımız tabi gözümüzün önünde, taşıma koltuğunda. Eşim tezgahı topluyordu, ben de dedim ki, “aşkım ben tuvalete gidicem, sen giderken salona götürür müsün bebeğimizi” o da tabi götürdü. Gözü gibi bakıyor,ben ellerimi dahi yıkamıştım ki katıla katıla ağlama sesi, yani açlık ağlaması vb değil koştum neoldu dedim telaş içindeyim. Öyle ağzında geveledi, mırıldanır gibi. Anlamadım diye bi iki kere sordum. Sinirlendi, “işte şöyle geliyordum, telefonu alırken, telefon pusete çarptıktan sonra kafasına çarptı herhalde” dedi ama nasıl yavaş tonla konuşuyor. O da haklı şimdi hem kızımıza üzülüyor hem de istemeden de olsa sebep olan olunca kahroluyordur. Gururundan “hepsi benim suçum” vb diyemez tabi...Çok ağır dedim bizim kafamıza bile çarpsa ... diyor ki direkt çarpmadı herhalde yoksa yarılırdı. Ama kızlar ben nasıl çarptığından bile emin değilim ve konuyu açıp açıp da tartışmak olmaz. O da emin konuşmuyor ki...Üzüntülü üzüntülü duruyorum. Bişey desem olmuyor. Dedim ki “ben yapsam öldürürsün beni, daha eli üşümüş , eldiven takmamışım diye bile kızıyosun” dedim. İsteyerek mi yaptım diyor. Saatlerce baksan sıkılıp eline al telefonu da şimdi ne gerek var diyorum. Sen almıyo musun sanki diyor, yok bu puset ayakaltında diyor. Ben böyle bişey yapsam Allah korusun o kadar eminim ki bana bağırıp çağırırdı ki ben sesimi bile yükseltmedim.Biliyorum evladına çok düşkün, hep ilgilenir, bakar 3 aylık kızımız. Keyif yapsam suçlucam kendimi de wcye gittim, içim yanıyor içim, Allah korusun beyin hasarı yaşamaz değil mi yaa görünmez kaza. Daha başı yumuşak, 3 aylık evladımız kötü düşünmek istemiyorum, mamasını yemişti, uyku vakti geçiyordu bile ağladı ağladı, sonra zaten üstüste esniyordu, ayağımda Salladım uyudu. Aklımdan çıkmıyor
Çok geçmiş olsun teşekkürler. Uzak mesafeden düşünce daha çok korktum. Eşim ayakta masadan telefonunu alırken, alıp koltuğa oturacak ya, bebek de önünde, pusette. Önce pusete çarparak başına gelmiş. Anlattığı kadarıyla.Bende 3 4 aylıkken gece emzirmeye kalktım.
Gözler kapanıyor telefona bakayım dedim.
Nasıl olduysa şak kaydı elimden bebenin suratına
Korkudan daha çok ağladı.
Biraz oynattım falan sakinleşti. Şişme morarma da olmadı.
İnşallah sizede bişey olmaz korkmayın
Tamam tamamBence sizin kafanıza bebekken telefon düştü herhalde şöyle 3310 filan yoksa bu yazının açıklaması olamaz.
Niye maşallah diyorsunuz çocuklar düşe kalka büyümüyor mu zaten abartın abartığınız kadarMaşallah
Amannn yetti valla boşverin sağolunNiye maşallah diyorsunuz çocuklar düşe kalka büyümüyor mu zaten abartın abartığınız kadar
Siz yazınca hatırladım bende aynı hatayı yapmıştım :/Bende 3 4 aylıkken gece emzirmeye kalktım.
Gözler kapanıyor telefona bakayım dedim.
Nasıl olduysa şak kaydı elimden bebenin suratına
Korkudan daha çok ağladı.
Biraz oynattım falan sakinleşti. Şişme morarma da olmadı.
İnşallah sizede bişey olmaz korkmayın
Bilgim yok ama çarpmalarda düşmeler de ilk 24 saat önemli galibaBuraya biri yazmış, çarpma sonrası ağlamazsa vs tehlikeli diye. Benim çocuğum çok hareketli bol bol düşer. Düştü mü hiç bozuntuya vermeyiz. Güldürürüz dikkatini dağıtırız falan. 16 aylık bu arada ama bıngıldağı hala açık doktor sizin ki geç kapanacak genetik olarak dedi. Neyse kafasının arkasını sert biçimde masanın altında tahta çıkıntıya vurdu bu 3 gün önce. İlk ağlayamadı şoka girdi 4 saniye, sonra bastı yaygarayı. Kafama takıldı şimdi Allah korusun bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil mi? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Yemin ederim bazen annelik çok çok çok zor. Doktora götürürsün bunun için mi geldin diye küçümserler abartan anne olursun, götürmezsin ihmalkar anne olursun. Napacağımı şaşırdım.Bilgim yok ama çarpmalarda düşmeler de ilk 24 saat önemli galiba
3 gün geçmiş bişey olmaz Allah korusun
Herzaman.. bebekleri o şekilde sallayarak uyutmak beyinciklerine zarar veriyor . Beyin tranvasi tehlikesi var. Intenetten makaleleri okuyabilirsinizKafasını çarptıktan sonra mı sadece yoksa her zaman mı?
Siz yazınca hatırladım bende aynı hatayı yapmıştım :/
Emzirirken kafasina düşmüstü tlf. Nasıl ağlamısti kuzum
Tabiki diye bilirsin canımoha diyorum:)
Kizim 6 aylikkenn dusmustu yataktan. Ama benim evim parke olmadigii icin yer beton diye dr. Tomografi cektirip incelemisti baya. Bisey cikmamisti.Buraya ( A angelwishes ), çarpma sonrası ağlamazsa vs tehlikeli diye yazmışsın. Benim çocuğum çok hareketli bol bol düşer. Düştü mü hiç bozuntuya vermeyiz. Güldürürüz dikkatini dağıtırız falan. 16 aylık bu arada ama bıngıldağı hala açık doktor sizin ki geç kapanacak genetik olarak dedi. Neyse kafasının arkasını sert biçimde masanın altında tahta çıkıntıya vurdu bu 3 gün önce. İlk ağlayamadı şoka girdi 4 saniye, sonra bastı yaygarayı. Kafama takıldı şimdi Allah korusun bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil mi?