- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Anladım canım oda olabilir tabi. Peki hala 3 damla olarak mı devam ediyorsjn yoksa bebiş büyüdükçe artacak mıBnce mühendisinoğlu dediğin kişi biraz ticari olarak yapıyor Bnm instagram yok bilmiyorum da
Dr verdi eczaneye de sorduğumda temiz içerik dedi
Genelde dr temiz içerik veriyor kan ve b12 ocean verdi d vit vermedi
Ben ekmeğe damlatıp yiyordum genelde d vitaminini o zaman tadını pek almıyoruzOcean d3k2 olanı. Emilimi daha kolay oluyormuş. Ama tadından nefret ediyorum. Az bi miktar suya 5-6 damla atıyorum, iğrenç. New life’ın portakallı puff şeklinde olanı var. Onun tadı iyiydi
3 damla canım halaAnladım canım oda olabilir tabi. Peki hala 3 damla olarak mı devam ediyorsjn yoksa bebiş büyüdükçe artacak mı
Ben ekmeğe damlatıp yiyordum genelde d vitaminini o zaman tadını pek almıyoruz
Tamam canım çok sağol3 damla canım hala
Aynen aynen hatta süt artirici damlayı da öyle yapıyorum yoksa çok acı geliyor tadıBen de öyle deneyeyim kahvaltılarda.
Vallahi ben yıkanabilir bebek bezi aldım poposuna mis gibi bambu temas etsin istiyorum hazır bezlere de hiç güvenmiyorum üstelik dünyanın parasıEvet kesinlikle anca bu elde yıkanan eski annelerimizin kullandığı pamuklu bezleri kullanırsak sağlıklı olur ama şu dönemde imkansız elde yıkanan bez kullanmaken azından bu tür şampuandır kremdir dikkat etsek kardır diye düşünüyorum
Zor olmuyor mu bu şekilde peki?Vallahi ben yıkanabilir bebek bezi aldım poposuna mis gibi bambu temas etsin istiyorum hazır bezlere de hiç güvenmiyorum üstelik dünyanın parası
Bu ara benimde alasım var havalar ısındikca hazır bezlerin cilde değdiği yerler kızarıyor, bizim Dr da yıkanabilir bez oneriyorda yapamazsam diyorum ama denemekte istiyorum. Diş kısmı var ya bebeğe büyük gelecek gibi duruyor nasıl kullandınız mı, bacakları çok ayrık kalıyor mu? Birde hangi marka aldını, son olarak içine kaç adet aldınız, kullan at ara bezlerden aldınız mı kaka için kullanışlı diyorlar posası kalıyormuş atiyormussunuzVallahi ben yıkanabilir bebek bezi aldım poposuna mis gibi bambu temas etsin istiyorum hazır bezlere de hiç güvenmiyorum üstelik dünyanın parası
Bu ara benimde alasım var havalar ısındikca hazır bezlerin cilde değdiği yerler kızarıyor, bizim Dr da yıkanabilir bez oneriyorda yapamazsam diyorum ama denemekte istiyorum. Diş kısmı var ya bebeğe büyük gelecek gibi duruyor nasıl kullandınız mı, bacakları çok ayrık kalıyor mu? Birde hangi marka aldını, son olarak içine kaç adet aldınız, kullan at ara bezlerden aldınız mı kaka için kullanışlı diyorlar posası kalıyormuş atiyormussunuz
Memnunum şimdilik sorun yaşamadım. 2 3 kere sızdırdı ama ben geciktirdim çıkarmamıştım. Valla 2 numaradan az kaldı dolaptan 2 paket daha aldım. 1 paket 3 numara vardı geçen ebebekte indirim vardı 2 pakette 3 aldımKendime de tedavi sırasında onu kullanmıştım. Bakalım elimdeki bitince bide onu denerim olmadısleepy den ne haber kız ben baby turcoya geçtim
İllaki hazır bez kadar kolay olmayacak makinede yıkanacak kuruma süresi de var ama sağlıklı olduğu için denemeye değer..Zor olmuyor mu bu şekilde peki?
Hahah bitir bitir kalmasın bende deneme amaçlı almıştım baby turcoyu ikisi arasında bir fark yok. Dedim o kadar para ödemeyimMemnunum şimdilik sorun yaşamadım. 2 3 kere sızdırdı ama ben geciktirdim çıkarmamıştım. Valla 2 numaradan az kaldı dolaptan 2 paket daha aldım. 1 paket 3 numara vardı geçen ebebekte indirim vardı 2 pakette 3 aldımelimde patlamasın onlar
Kullandın mı hiç turcoyu nasıl? Bizim topikte kızlardan biri Carrefour un bezini almış deneme amaçlı çok iyi diyor fiyatı da uygunmuşHahah bitir bitir kalmasın bende deneme amaçlı almıştım baby turcoyu ikisi arasında bir fark yok. Dedim o kadar para ödemeyimbide Vodafone yanımda uygulamasında sürekli indirim oluyor tanesi 0.95 kuruşa geldi bakalım 3 te ne yapcaz
Kullandık canım sleepy gibi kalıbı büyük sadece. Çok gecikirse bunda da sızıyorKullandın mı hiç turcoyu nasıl? Bizim topikte kızlardan biri Carrefour un bezini almış deneme amaçlı çok iyi diyor fiyatı da uygunmuş
Annemde bulaşıkta kullanıyor ama bebek deterjanını kimseden duymadımFrosch nasıldır? Biz normalde çamaşır ve bulaşıkta kullanıyoruz bu markayı, seviyoruz da. Ama bebek deterjanını da görüyorum, bilgim yok nasıl olduğuyla ilgili.
Aynen sık sık değişiyor zaten. Şimdilik iyi gidiyoruz ya fazla para vermeye gerek yokKullandık canım sleepy gibi kalıbı büyük sadece. Çok gecikirse bunda da sızıyorya aslında ilk zamanlar böyle uygun bez almak mantıklı. Yani sleepy gibi baby turco gibi. Çünkü zaten bol bol mıçıyorlar sık sık bez değiştiriyoruz ha biraz büyüyünce mıçma olayı azalıyor galiba. O zaman diğer seçenekleri düşünebiliriz
Aaa daha yeni aldım 60₺ yeBebeğine siveno nun çamaşır deterjanini alacak arkadaşlar, internetten almayın ya onlar nasıl fiyat, geçen sefer acil lazımdı bulunduğum yerde kalmamış diye internetten aldım 56 liraya, hatta zamlanmis dedim , sonra tarım krediye geldi ve tanesi sadece 24.50 tl.. normal fiyatı 50 li 70 li sanmayın
Bencede ilk günler için ucuz bez mantikli, bende sleepy kullandım cok sızdıgi için prima premium care a geçtim ama ilk günlerde prima kullansaydım cok gereksiz olurdu, cok kaka yapiyolar ilk zamanlarKullandık canım sleepy gibi kalıbı büyük sadece. Çok gecikirse bunda da sızıyorya aslında ilk zamanlar böyle uygun bez almak mantıklı. Yani sleepy gibi baby turco gibi. Çünkü zaten bol bol mıçıyorlar sık sık bez değiştiriyoruz ha biraz büyüyünce mıçma olayı azalıyor galiba. O zaman diğer seçenekleri düşünebiliriz
Kesinlikle öyle yeri geliyor 10 bez değiştiriyoruz. Prima olduğunu düşünemiyorumBencede ilk günler için ucuz bez mantikli, bende sleepy kullandım cok sızdıgi için prima premium care a geçtim ama ilk günlerde prima kullansaydım cok gereksiz olurdu, cok kaka yapiyolar ilk zamanlar