- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
Saglikla kucağınıza alınİnşallah bu ara dinlenip yukarı çıkmasını bekleyeceğim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla kucağınıza alınİnşallah bu ara dinlenip yukarı çıkmasını bekleyeceğim,
Ben de çamaşır deterjanı alacağım ama Siveno mu alsam Green clean mi bilemedimBebeğine siveno nun çamaşır deterjanini alacak arkadaşlar, internetten almayın ya onlar nasıl fiyat, geçen sefer acil lazımdı bulunduğum yerde kalmamış diye internetten aldım 56 liraya, hatta zamlanmis dedim , sonra tarım krediye geldi ve tanesi sadece 24.50 tl.. normal fiyatı 50 li 70 li sanmayın
Baby's Green aldım, arkadaşım o markayı önerdi hem kokusuz hem de bereketli imişBen de çamaşır deterjanı alacağım ama Siveno mu alsam Green clean mi bilemedim
Benimde dikkatimi çekti tarım kredide çok uygunduBebeğine siveno nun çamaşır deterjanini alacak arkadaşlar, internetten almayın ya onlar nasıl fiyat, geçen sefer acil lazımdı bulunduğum yerde kalmamış diye internetten aldım 56 liraya, hatta zamlanmis dedim , sonra tarım krediye geldi ve tanesi sadece 24.50 tl.. normal fiyatı 50 li 70 li sanmayın
Bende ikisine baktim sonra siveno aldım diğerinde yanlış hatırlamıyorsam parfüm vardı ama şuan emin değilim. Ben memnunum, bulunduğunuz yerin suyu kireçli değilse yumusaticaya da gerek kalmıyor. Cok kakali çamaşır olursa baby me nin leke çikaricisini ön yıkama gözüne döküyorum bisey kalmıyor . Siveno nun biberon temizleyecisini de beğendim biberonda deterjan kalmadığını hissediyorsunuzBen de çamaşır deterjanı alacağım ama Siveno mu alsam Green clean mi bilemedim
Teşekkür ederim ben de sivenoyu bakayımBende ikisine baktim sonra siveno aldım diğerinde yanlış hatırlamıyorsam parfüm vardı ama şuan emin değilim. Ben memnunum, bulunduğunuz yerin suyu kireçli değilse yumusaticaya da gerek kalmıyor. Cok kakali çamaşır olursa baby me nin leke çikaricisini ön yıkama gözüne döküyorum bisey kalmıyor . Siveno nun biberon temizleyecisini de beğendim biberonda deterjan kalmadığını hissediyorsunuz
Rica ederimTeşekkür ederim ben de sivenoyu bakayım
Ben de çamaşır deterjanı alacağım ama Siveno mu alsam Green clean mi bilemedim
Baby's Green aldım, arkadaşım o markayı önerdi hem kokusuz hem de bereketli imiş
Kızlar oto koltuğu ne almalıyım.Adac ve i size kontollerinden geçmiş olması gerekiyormuş sanırım
AssoÖnemli bi konu, ben de araştırıyorum, daha vakit var ama bilmek iyi olur.
Bn pedia d kullanıyorum İçerik temizKızlar d vitamini olarak ne tavsiye edersiniz. Mühendisoğlunun yıldızlar listesinden birini kullanmak istiyorum ama hangisi iyidir acaba. Var mı tavsiyeniz
Ocean kullanıyorum ben doktorumuz onu önerdiKızlar d vitamini olarak ne tavsiye edersiniz. Mühendisoğlunun yıldızlar listesinden birini kullanmak istiyorum ama hangisi iyidir acaba. Var mı tavsiyeniz
Ocean d3k2 olanı. Emilimi daha kolay oluyormuş. Ama tadından nefret ediyorum. Az bi miktar suya 5-6 damla atıyorum, iğrenç. New life’ın portakallı puff şeklinde olanı var. Onun tadı iyiydiKızlar d vitamini olarak ne tavsiye edersiniz. Mühendisoğlunun yıldızlar listesinden birini kullanmak istiyorum ama hangisi iyidir acaba. Var mı tavsiyeniz
Bn pedia d kullanıyorum İçerik temiz
Oceanın içinde extra zeytinyağı varmış bunda yok
Bnce mühendisinoğlu dediğin kişi biraz ticari olarak yapıyor Bnm instagram yok bilmiyorum daAa cidden mi. Bende onu kullanıyordum listede göremeyince değiştirsem mi diye düşündüm
Kendime de tedavi sırasında onu kullanmıştım. Bakalım elimdeki bitince bide onu denerim olmadı sleepy den ne haber kız ben baby turcoya geçtimOcean kullanıyorum ben doktorumuz onu önerdi