- 2 Ağustos 2013
- 34.359
- 102.693
Küçükken uzun yola vs çıkmayacaksanız oto koltuğu gereksiz bence puset yeterli oluyorTeşekkürler, bir ara pişman olmuştum, acaba onlardan mı alsaydım diye. Büyük yanlış olacakmış
B BitterCikilata ahaaa bizden biriDoona marka hem puset, hem oto koltuğu hem bebek arabası, hem de kabin boy canım. Benim ikiz oldukları ve arkadaşımız prego ibiza verdiği halde ondan aldım çünkü bagaja koyulacak hiçbir şey kalmıyor direk oto koltuğu olabildiği için ve arabama ikisi de ve ortalarında bir kişi daha sığabiliyor sadece 13kg ya kadar kullanılabiliyor tabi fakat 2.el piyasası mevcut bende dolap uygulamasından aldım ikisini de neredeyse sıfır ayarında ve kullandıktan sonra da satacağım. İsofix bazasını almadım onu alınca arabada ortadaki boşluk kapanıyor diye fakat normal pusetleri takar gibi kemerle takabiliyorsun iki şekilde de testlerden başarıyla geçmiş bir alet kendisi. Videolarını izlersen aşık olmaman mümkün değil zaten çok kompakt, rahat bişi
Yalnız ağzımdan tükürük saçarak anlatıyormuş gibi de yazmışım benim aşkım taze kendisi ile ya ondan herhalde
Bn uzun yola da çıktım çok rahattıKüçükken uzun yola vs çıkmayacaksanız oto koltuğu gereksiz bence puset yeterli oluyor
Doona marka hem puset, hem oto koltuğu hem bebek arabası, hem de kabin boy canım. Benim ikiz oldukları ve arkadaşımız prego ibiza verdiği halde ondan aldım çünkü bagaja koyulacak hiçbir şey kalmıyor direk oto koltuğu olabildiği için ve arabama ikisi de ve ortalarında bir kişi daha sığabiliyor sadece 13kg ya kadar kullanılabiliyor tabi fakat 2.el piyasası mevcut bende dolap uygulamasından aldım ikisini de neredeyse sıfır ayarında ve kullandıktan sonra da satacağım. İsofix bazasını almadım onu alınca arabada ortadaki boşluk kapanıyor diye fakat normal pusetleri takar gibi kemerle takabiliyorsun iki şekilde de testlerden başarıyla geçmiş bir alet kendisi. Videolarını izlersen aşık olmaman mümkün değil zaten çok kompakt, rahat bişi
Mükemmel bi araba diyorum başka bişi demiyorumYalnız ağzımdan tükürük saçarak anlatıyormuş gibi de yazmışım benim aşkım taze kendisi ile ya ondan herhaldetecrübeliler söyleyin o zaman anlattığım kadar var mı?
Bncede icat edenden Allah razı olsun
Valla en tecrübeli bitter ben yeni aldımYalnız ağzımdan tükürük saçarak anlatıyormuş gibi de yazmışım benim aşkım taze kendisi ile ya ondan herhaldetecrübeliler söyleyin o zaman anlattığım kadar var mı?
Rahattır eminim ama güvenlik açısından isofix olanlar öneriliyor ya ondan dedimBn uzun yola da çıktım çok rahattı
O kadar övdüm bi sen aldın zatenValla en tecrübeli bitter ben yeni aldımgerçekten muhteşem
Tabi o yönden evetRahattır eminim ama güvenlik açısından isofix olanlar öneriliyor ya ondan dedim
Bende emin olmamıştım almadım travel aldım. Sonra baktım zor oluyor asansör yok apartmanda. Hemen doona aldık ikinci elBen Doona’da çok emin olamamıştım, belli bir zamana kadar kullanılacak sonra yine normal bebek arabası alınması gerekecek gibime geldi. Ha dışarıda da çok görmeye başladım. Kullanışlı olduğu aşikar. Inglesina çok aklımı çeldi benim de, hem hafif hem tek elle katlanıyor, küçük oluyor diye electa modelini aldım. Umarım memnun kalırım, umarım bebiş de sever arabasını.
Beğendi beğenmez olur muO kadar övdüm bi sen aldın zateneşinde beğendi mi görmeden almam diyordu
Bnmki onda öyle rahat uyuyordu bastonda uyuyamıyorBeğendi beğenmez olur mu
YaaBnmki onda öyle rahat uyuyordu bastonda uyuyamıyor
Gel sarılalım bir ikimiz kaldıkAynen ben de son 2 ayı bekliyorum
6500 kanza verene kadar niye dooana almamışım zamanında acabaO kadar övdüm bi sen aldın zateneşinde beğendi mi görmeden almam diyordu
Ben de inanamıyordumBende inanamıyorum. Doğurunca benimseyeceğim sanırım
Hem güzel hem tarifsiz şekilde heyecan telaş var.
Benim oğlum 3630 gr. doğdu prima premium care 2 numara ile başladık. Göbeği düşene kadar üstten bir tık kıvırıp kullandık. Alacağınız markaya göre numara belirleyebilirsinizYani şimdi ben alırsam kaç paket almalıyım 0 1 hangisinden alıyım
Hayırlı olsunBen de inanamıyordumdoğurdum 25inde 3 ay olcak doğalı hala inanamıyorum inanılcak gibi değil dünyanın en güzel duygusu ve varlığı evlat siz de sağlıkla kavuşun inşallah