Bende cevap vereyim miCanim mrb.. Acaba bu ana kucagini aldınmı? Neye göre tercih ettin?
Emzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Benim aklimda aslinda bu ürün yoktu. Biz eşimle dün bagi dandini ana kucagi almak icin gitmistik. Personele denettirelim dedik, saklanma sekline bakmak icin. Yanimiza bi çift geldi, bu tarz bi ürunmu dusunuyorsunuz dedi, evet dedik. Burda daha fonksiyonel ve kullanisli bir urun var. Biz cok memnun kaldik,dedi. Baby plus un ana kucagini onerdi.. Koltuk kismi ayarlanabiliyordu ve 5 kademeliydi sanirim.. Cok rahat tasiyabiliyoruz, koltugu istedigimiz sekilde ayarlayabiliyoruz, bagi dandini de bebek kayabiliyo hareket ediyo filan deyince kafamiz karisti. Sonra esimle biraz dusunelim oyle karar verelim dedik..Bende cevap vereyim miben aldım cuma günü elime ulaştı beğendim kumandası vs çok iyi . Sadece oturma dengesini sevmedim 2 kademeli ya 2. Kademe biraz öne eğik duruyor gbi geldi ama sonra düşününce zaten oturmaz orda diye çok dert etmedim
Bahsettiğiniz wind olan sanrm şuan 1000 küsr ücreti. Abimgil de wind den aldı geçen ay 699 a düşmüştü benimki de 449 a . Eğer doğum yakın değilse bnce indirimi bekleyin eğer onu düşünüyorsanzBenim aklimda aslinda bu ürün yoktu. Biz eşimle dün bagi dandini ana kucagi almak icin gitmistik. Personele denettirelim dedik, saklanma sekline bakmak icin. Yanimiza bi çift geldi, bu tarz bi ürunmu dusunuyorsunuz dedi, evet dedik. Burda daha fonksiyonel ve kullanisli bir urun var. Biz cok memnun kaldik,dedi. Baby plus un ana kucagini onerdi.. Koltuk kismi ayarlanabiliyordu ve 5 kademeliydi sanirim.. Cok rahat tasiyabiliyoruz, koltugu istedigimiz sekilde ayarlayabiliyoruz, bagi dandini de bebek kayabiliyo hareket ediyo filan deyince kafamiz karisti. Sonra esimle biraz dusunelim oyle karar verelim dedik..
Wind degil.. 5 kademeli hiz ayarli,sarjli modeli.. Ebebek te indirime girermiki? Bu modelBahsettiğiniz wind olan sanrm şuan 1000 küsr ücreti. Abimgil de wind den aldı geçen ay 699 a düşmüştü benimki de 449 a . Eğer doğum yakın değilse bnce indirimi bekleyin eğer onu düşünüyorsanz
Bu 2 kademeli ama 5 kademeli olan wind. Ben e bebekten aldım işte geçen haftaydı sanrmWind degil.. 5 kademeli hiz ayarli,sarjli modeli.. Ebebek te indirime girermiki? Bu model
Ben de bunun peşindeyimWind degil.. 5 kademeli hiz ayarli,sarjli modeli.. Ebebek te indirime girermiki? Bu model
Alamadım. Canlı inceledim bayıldım. Manuel kullanımda büyüyünce kendi de oturup sallanabilir diye düşündüm. NormL salıncaklar çok yüksek bizim oturtmamız lazım. Küçükken de diğerlerinden daha geniş buldum.Canim mrb.. Acaba bu ana kucagini aldınmı? Neye göre tercih ettin?
Bu başarılabilecek değil. Ilk 4 ay uyku egitimi filan da olmuyor ki. Sen nasil alıstırırsan değil o nasıl isterse öyle olmalı ilk 4 ay. Hatta ilk 3 ayına anne karnında tamamlanmamış 3 ay olarak bakıyolar. Mahallenin En Mutlu Bebeği diye bi kitap var. Orda kundak ve sallama çok övülüyor. Yazar Harvey Karp. Kitabı okumasan da görüşlerine bi bak bence. Bazı kültürlerde özellikle ilkel kabilelerde kolik bebeklere rastlanmıyormuş. Sebebini de bu bebekleri kendilerine sürekli sarıp gezmelerine bağlıyor. Ben de o kısma gelmeden sallanma ve kundakla mutlu olsun istiyorum. Ama yetmezse sling alıp yapışık gezecem. Anne karnını taklit edecez yani ilk zamanlar mümkün olduğunca. Anne karnında da dar alanda ve coğunlukla sallanıyor. Ve şşşt sesine de çok önem veriyor. Bebeğin içerde duyduğu seslere benziyormuş çok. Bizim kültürde de piş pişleme vardır zaten.Kızlar ben de alicaktim bu salıncak tarzı şeylerden elektrikli hamak falan sonra vazgeçtim.Sallanmasindan yana değilim sallanmadan kendi kendine uyusun ya da uyanık kalsın dedim.40 i çıkınca da odasını ayiricam uyumayı öğrensin.Suan sallama olayını tamamen çıkardım hayatımdan.Umarim doğumdan sonra da başarabilirim bunu.Bu arada yeni cicilerimiz geldiannem almış.
Kuzum arkadaşım geldi Amerika'dan o anlattı bana da mantıklı geldi.Orda sallama yokmuş doktorlar da kiziomus sallamaya.Bebek uykusu geldiginden değil sersemlediginden uyuyomus.Arkadasim 40 i çıkınca odasını ayırmış.Hic sallamadim ve hep tek uyudu dio.Kameramizi aldık takip ederim niyetim bu ama yaşayıp gorucem tabiki.Bu arada ben de sling alicam hem rahat hem kullanışlı geldi bana da.Bu başarılabilecek değil. Ilk 4 ay uyku egitimi filan da olmuyor ki. Sen nasil alıstırırsan değil o nasıl isterse öyle olmalı ilk 4 ay. Hatta ilk 3 ayına anne karnında tamamlanmamış 3 ay olarak bakıyolar. Mahallenin En Mutlu Bebeği diye bi kitap var. Orda kundak ve sallama çok övülüyor. Yazar Harvey Karp. Kitabı okumasan da görüşlerine bi bak bence. Bazı kültürlerde özellikle ilkel kabilelerde kolik bebeklere rastlanmıyormuş. Sebebini de bu bebekleri kendilerine sürekli sarıp gezmelerine bağlıyor. Ben de o kısma gelmeden sallanma ve kundakla mutlu olsun istiyorum. Ama yetmezse sling alıp yapışık gezecem. Anne karnını taklit edecez yani ilk zamanlar mümkün olduğunca. Anne karnında da dar alanda ve coğunlukla sallanıyor. Ve şşşt sesine de çok önem veriyor. Bebeğin içerde duyduğu seslere benziyormuş çok. Bizim kültürde de piş pişleme vardır zaten.
Ay çok konuştum. Cicilerin de hayırlı olsun.
Bu adam da o sallamayıncılara kızıyo bana da bu mantıklı geldi şu an. Hadi bakalim ikimiz de tarafımızı deneyelim.Kuzum arkadaşım geldi Amerika'dan o anlattı bana da mantıklı geldi.Orda sallama yokmuş doktorlar da kiziomus sallamaya.Bebek uykusu geldiginden değil sersemlediginden uyuyomus.Arkadasim 40 i çıkınca odasını ayırmış.Hic sallamadim ve hep tek uyudu dio.Kameramizi aldık takip ederim niyetim bu ama yaşayıp gorucem tabiki.Bu arada ben de sling alicam hem rahat hem kullanışlı geldi bana da.
Bebek arabasına karar veremedim kabin tipi almayı düşünüyorum alanlar yazabilir mi hangisini aldınız acaba? Bide puset mi alcam ne alcam yoksa söyle bişey mi alsam ilk zamanlar kullanmak için kısa süre kullanılcak zaten uygun fiyatlıEki Görüntüle 2913266
Peki nasıl uyutuyolarmış acaba? Sallamaya alternatif arıyorum bayadır. Bebekler sonuçta desteksiz uyuyamıyor.Poposuna pış pış diye hafif hafif vurun diyor bazıları. Benim bebegim uykusu varken ellenmekten hoşlanmıyor hemen uyanıyor geri. Ninni açıyorum ama etki etmiyor mutlaka beşikte de olsa yavaşça sallamak gerekiyor.Kuzum arkadaşım geldi Amerika'dan o anlattı bana da mantıklı geldi.Orda sallama yokmuş doktorlar da kiziomus sallamaya.Bebek uykusu geldiginden değil sersemlediginden uyuyomus.Arkadasim 40 i çıkınca odasını ayırmış.Hic sallamadim ve hep tek uyudu dio.Kameramizi aldık takip ederim niyetim bu ama yaşayıp gorucem tabiki.Bu arada ben de sling alicam hem rahat hem kullanışlı geldi bana da.
Bebekler kendi kendilerine uyumuyorlar, uyuyamıyorlar malesefKızlar ben de alicaktim bu salıncak tarzı şeylerden elektrikli hamak falan sonra vazgeçtim.Sallanmasindan yana değilim sallanmadan kendi kendine uyusun ya da uyanık kalsın dedim.40 i çıkınca da odasını ayiricam uyumayı öğrensin.Suan sallama olayını tamamen çıkardım hayatımdan.Umarim doğumdan sonra da başarabilirim bunu.Bu arada yeni cicilerimiz geldiannem almış.
Bebek arabasına karar veremedim kabin tipi almayı düşünüyorum alanlar yazabilir mi hangisini aldınız acaba? Bide puset mi alcam ne alcam yoksa söyle bişey mi alsam ilk zamanlar kullanmak için kısa süre kullanılcak zaten uygun fiyatlıEki Görüntüle 2913266
Ucuz şeylerin hastasıyız.ben bu bebek arabası ile pusetini aldım 1265 liraya çok hafif ve güzel ilerleyen zamanda tekrar bir bebek arabası almamak adına şimdiden böyle tercih ettm çevremde kullananlarda var çok memnunlar.Baby2Go 2031 Heets Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Baby2Go 2031 Heets Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok iyi yakalamışsınız bu araba da beğendiklerimdendi ama hiç inmedi o fiyatlara. ☹çok çok araştırdım, bi çok modelin plastik kalite problemi vardı
en son e bebeğe gittim bi model ilgimi çekti, ve son bi renk son bi model kaldı o yüzden indirimli aldım
10 gün önce ben travel setini 1700 e almıştım, şimdi enteresan şekilde artmış ama teker - plastik ve kumaş kalitesi güzel.
Arkadaşım yanına müzikli kitap koymuş gün içinde de okuduğu bı kitapmis.Biraz sırtını sivazladim kitabı açtım öyle öyle alıştı dedi.Deneyip gorucem ben de canım.İlk tecrübem benim dePeki nasıl uyutuyolarmış acaba? Sallamaya alternatif arıyorum bayadır. Bebekler sonuçta desteksiz uyuyamıyor.Poposuna pış pış diye hafif hafif vurun diyor bazıları. Benim bebegim uykusu varken ellenmekten hoşlanmıyor hemen uyanıyor geri. Ninni açıyorum ama etki etmiyor mutlaka beşikte de olsa yavaşça sallamak gerekiyor.
yaa umarım işe yararArkadaşım yanına müzikli kitap koymuş gün içinde de okuduğu bı kitapmis.Biraz sırtını sivazladim kitabı açtım öyle öyle alıştı dedi.Deneyip gorucem ben de canım.İlk tecrübem benim de