Hayvan gibi şiyapmamak lazım yani okeyEveeeet kızlar eşim duş alırken mustela ile saçlarını köpürtüp bir de gözlerini açıp denemişsüzülen sudan gelen gözlerini hiç yakmamış Demekki direkt göze boca etmemek gerekiyormuş
Canım dolap ve şifonyerin çok güzel olmuş vivenseden mi almıştın kendiniz mi kurmuştunuz ?
Evet canım vivenseden. Kendimiz kurduk.Canım dolap ve şifonyerin çok güzel olmuş vivenseden mi almıştın kendiniz mi kurmuştunuz ?
Ben çubuk olandan aldım e bebekten yeterli diye düşünüyorumAteşölçerler çok pahalı ya ucuzundan alsak çubuklularla da teyit etsek yetmez mi? Ben zaten ateşlenir ateşlenmez alır giderim doktora Allah korusun.
Kolay kurabildiniz mi peki ben eşime güvenemiyomdaEvet canım vivenseden. Kendimiz kurduk.
Temassız da alacam ben. Çubuk huysuzken tutturması zor olacak.Ben çubuk olandan aldım e bebekten yeterli diye düşünüyorum
Benim kardeşim burdaydı onun eli yatkındır çoğunluğu o yaptı. Çok zorlanmadık. Dolabı diklerken ayağı kırıldı plastikti. Kendimiz metal ayak aldık.Kolay kurabildiniz mi peki ben eşime güvenemiyomda
Bende aldiklarimi yıkadım kaldırdım çoktan bir ay felan olduAy biraz fazla erken olmuş bu da amaa
Niye çıkarılmasınHastaneden cırarırken kundakla cıkarabiliyoz mu bebeleri biara öyle seyler yazılmıstı çıkarılmıyo diye ondan böyle bişeye baktım alsammı diye aracım yok
Avent aldım ben canım arkadaşım çok memnundu ikilisini 89 liraya aldım e bebek mağazasındanEmzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Anladım canım benim eli yatkın değil maalesef napsam bilemedimBenim kardeşim burdaydı onun eli yatkındır çoğunluğu o yaptı. Çok zorlanmadık. Dolabı diklerken ayağı kırıldı plastikti. Kendimiz metal ayak aldık.
Anladım canım benim eli yatkın değil maalesef napsam bilemedim
Ben tommer tippie aldım, memorial’ın doktorları öneriyor dediler.Emzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Kurulum da alın o zaman canım zorlanır.Anladım canım benim eli yatkın değil maalesef napsam bilemedim
Avent ultra airEmzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Canim mrb.. Acaba bu ana kucagini aldınmı? Neye göre tercih ettin?baby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben küçük beşik alacaktım salona bundan almaya karar verdim.
Amazon da avent emzikler 60 liraya düşüyor bnce oraya bak eğer düşünüyorsan diğer yerler daha pahalıEmzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.