- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Kesinlikle baya iyi aldım bunuUcuz şeylerin hastasıyız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle baya iyi aldım bunuUcuz şeylerin hastasıyız.
Çok iyi yakalamışsınız bu araba da beğendiklerimdendi ama hiç inmedi o fiyatlara. ☹
Çok iyi denk gelmiş güle güle kullanın.açıkcası bi anda bu kadar artmasını da anlamış değilim,
ya da bir anlık indirimine denk geldim, çünkü fark büyük.
ama acaba diye diye baktığım ürünü şimdi çok sevdim :)
Çok iyi denk gelmiş güle güle kullanın.
Bugün eczaneye girdim mustela sordum bn şok 420 ₺dediHayvan gibi şiyapmamak lazım yani okey
Almadım dahaEmzik neler aldıniz ya? Bende bi tane wee var. Bi tane de iyi bi şey alasım var. Avent mi alayım direkt? Bibs mi? Tommee tippie de güzel modeller var aslında.
Biz boşuna mi indirim olunca paralıyoz kemdimizi buralardaaaaBugün eczaneye girdim mustela sordum bn şok 420 ₺dedi
Tek şampuan avakadolu 112 papatyalı kuru ciltler için olan 140
Göz yakıncaBiz boşuna mi indirim olunca paralıyoz kemdimizi buralardaaaa
YakmiyooooGöz yakınca
Yaaa tmm yaaaa alcem takipteyimYakmiyoooo
Aynen benimde gözüm yemedi şu an en iyisi kurulumlu satın almakÇok kolay kurulmuyor vivensenin ürünleri ikea gibi değil. Şarjlı tornavida gerekiyor. Benim aldığım üründe vidalama yerleri işaretli gelmedi çok zorlandım.
Kurulum fazla tutmazsa kurulum satın almak mantıklı.
Aa evet bizde şarjli vardı o yerleri belli de değildi.Çok kolay kurulmuyor vivensenin ürünleri ikea gibi değil. Şarjlı tornavida gerekiyor. Benim aldığım üründe vidalama yerleri işaretli gelmedi çok zorlandım.
Kurulum fazla tutmazsa kurulum satın almak mantıklı.
Senin ev küçüktü di mi? Hmm okGünaydın kizlarr.Yeni tulumumuz geldi
Ayyy sorma sorma.Dolduruorum wala ne görsem alasım gelio Mervem napim ilk hevesSenin ev küçüktü di mi? Hmm ok
Bence bi dur say bedenleri ona göre büyük beden alırsın canısıAyyy sorma sorma.Dolduruorum wala ne görsem alasım gelio Mervem napim ilk heves
Haklısın aslında elimde ne var ne yok bı stok kontrolü yapmam sartBence bi dur say bedenleri ona göre büyük beden alırsın canısı
Alma demiyom yine al ama büyük beden alırsınHaklısın aslında elimde ne var ne yok bı stok kontrolü yapmam sart