Çok acayip ciks ama bi kac kez topla katla kaldır bi seyler yap bakalım.Kizlar Ben bu Modele asik oldum sanirim, Cok hafif ve manevra kabiliyeti iyi. Bir de isofix aldik mi tamamdir , 15 ay rahatiz Eki Görüntüle 3089187
Beşik kertek miValla huyu suyu aynıyok kuzu ya biberona döndüm katateri bıraktım. Memeye zorluyorum 2 gün önce aklına esti 10 dk emdi bu kadar
Yaptim canim, kullandim cikardim geri taktim birini sag tarafa birini sol tarafima taktimÇok acayip ciks ama bi kac kez topla katla kaldır bi seyler yap bakalım.
O yoktu o da aklimda ona da bakacagim canimDoona varsa birde ona bak bunların puseti tak çıkar tek yorucu oluyor
Cok şık valla ben de cok beğendim. Ama her modelden bi ac kapa yap öyle karar ver. Zibilyon tane esya arasında ben çok memnunum bebek arabamdanYaptim canim, kullandim cikardim geri taktim birini sag tarafa birini sol tarafima taktim
Çift yön oluyo muydu oDoona varsa birde ona bak bunların puseti tak çıkar tek yorucu oluyor
Muhakkak bak çok sevebilirsinO yoktu o da aklimda ona da bakacagim canim
Yok tek yönÇift yön oluyo muydu o
Bi de olsaydı tadindan yenmezYok tek yön
Evet ama bu şekil bile yetiyor etrafı rahat görüyorBi de olsaydı tadindan yenmezsenin basyon var di mi
Oyle buyuk kafa goz dagitacak kadarDönyanın en şanslı annelerine sahiplermiş maşallahh
Hiçte düşmemişlerdir şimdi binmedilerya
Bu arada bende birinde kullanmadım canım
sen sakin ol merveeeeeKız tamama kııız yeteeer
KertelimBeşik kertek mibak çok iyi anlaşırlar kesin
Hadi inşallah öyle öyle alışır kuzum uyurken daha çok dene belki fark etmez
Pişmanım fofo almadığımaaaaDoona varsa birde ona bak bunların puseti tak çıkar tek yorucu oluyor
İncia içeriği temiz dedi doktor ama deneyeceğiz bakalım. Deneyince yazalım burayaBenim bebeğim de çok hassas organik yağlar ile hazırlananlar var ama henüz bemde denemedim
Ben bunun demir rengini beğenmiştim de eşim kriterin bu değildir inşallah demiştiKizlar Ben bu Modele asik oldum sanirim, Cok hafif ve manevra kabiliyeti iyi. Bir de isofix aldik mi tamamdir , 15 ay rahatiz Eki Görüntüle 3089187
Valla sinirlendim ama yaKız tamama kııız yeteeer
Ben zaten bişey demedimkiOyle buyuk kafa goz dagitacak kadar
Düşmedi gerçekten de amadusebilir de tabi Rabbimin takdiri ilahisi artık o da.
Konu tamamen yurutecten çıktı bence aslında uzatmaya gerek yok ama ahh huyum kuRusun yazamadan duramicamacaba söyle yazsaydiniz
_ben yürüteç kullandım tercih meselesi ama tehlikeli yanları da var devrilebilir düşebilir bebekleriniz bizim başımıza geldi ALLAH KORUSUN SİZİN BEBEKLER DE DÜŞMESİN bazı doktorlar gelişim açısından da öneriyor ama ben rahat ettim kullandım karar sizin
Gibi güzel yapıcı olsanız bence hayat sizin içinde güzel olur
Güzel yazan güzel cevap alır diyelim sağlıklı günler...
sen sakin ol merveeeee
Bir tek araba ikinci kapisini ölcmem lazim yerlestirir cikarirken sigar mi diye , Allah akil versin bize, araba iki kapili cunku bir de golden köpegimiz varBen bunun demir rengini beğenmiştim de eşim kriterin bu değildir inşallah demiştibence çok güzel
Bittere katılıyorum ama doona ya da bir bakabilirsin. Rahatlığına göre karar verirsin nasıls daha zamanın var
Şöyle anlatayım yürüteç evet zararlı bacaklarda çarpıklık, ayak kaslarının gelişmemesi sonucunda geç yürümeye neden oluyormuş