- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Marka tercihinde bulunanlar için aslında biraz.Mama hala götürülüyo mu ya hastaneler vermiyo mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marka tercihinde bulunanlar için aslında biraz.Mama hala götürülüyo mu ya hastaneler vermiyo mu.
Her hastahane vermeyebiliyor, bazıları benim gibi süsüne fazla düşkün oluyor. :)Hastane lohusa pedine kadar çoğu şeyi vermişti. Anneye gecelik-pijama takımı, değiştirmek istersen bebeğe takım hariç hiçbir şeye gerek yoktu. Hastaneden mutlaka öğrenilmeli.
Ama mamaya hele biberona hiç gerek yok bence. Mama verilirse bile eds yöntemi gibi yöntemler tercih edilmeli. Diğer türlü meme reddine zemin hazırlanıyor.
İyi uykular bebişe
Valla ben kalp atışını duyunca başladım bebek arabasını falan önce aldım hepHelloğğ benim de bi sorum olacaktıı.
Trendyolda falan favladığım şeyler gün geçtikçe fiyat olarak artıyor (hamile kalmadan favlamıştım beğendiklerimi)
Şimdi bunca zam olurken ben de endişeleniyorum istediklerimizi alamazsak diye. En erken alışverişe ne zaman başlanır? Ben öyle kızsa pembik, erkekse mavik olsun demiyorum. Cinsiyetten önce de ufak tefek şeyler alınsa çok mu erken? Büyük baş eşyaları demiyorum tabii ufak şeyler.
Kıyafet falan filan.
3 yıl sonra hamile kalınca herşeyi şimdiden alasım vardaa durduruyorum kendimi aghsgshs ne zaman başlanır bu alışverişe?
3 yıl belli başlı şeyler var aslında. Büyük eşyalardan başlasa daha iyi gibi ama her geçen gün daha pratikleri ve işlevselliği yüksek olanları çıkıyor. Giysi olarak ara renkler tercih edilebilir. Yeşil ekru gibi ara renkler.Helloğğ benim de bi sorum olacaktıı.
Trendyolda falan favladığım şeyler gün geçtikçe fiyat olarak artıyor (hamile kalmadan favlamıştım beğendiklerimi)
Şimdi bunca zam olurken ben de endişeleniyorum istediklerimizi alamazsak diye. En erken alışverişe ne zaman başlanır? Ben öyle kızsa pembik, erkekse mavik olsun demiyorum. Cinsiyetten önce de ufak tefek şeyler alınsa çok mu erken? Büyük baş eşyaları demiyorum tabii ufak şeyler.
Kıyafet falan filan.
3 yıl sonra hamile kalınca herşeyi şimdiden alasım vardaa durduruyorum kendimi aghsgshs ne zaman başlanır bu alışverişe?
Helloğğ benim de bi sorum olacaktıı.
Kıyafet falan filan.
Valla ben kalp atışını duyunca başladım bebek arabasını falan önce aldım hep
Kesinlikle öyle uçuyor valla. Ben bez ıslak mendil bebek arabası dolap ilk bunları aldım kıyafetten ziyade.Ay evet hele bebek arabaları falan uçuyor gerçekten ben daha 8 temmuzda duyacağım kalp atışını inşallah, belki ben de alırım
3 yıl belli başlı şeyler var aslında. Büyük eşyalardan başlasa daha iyi gibi ama her geçen gün daha pratikleri ve işlevselliği yüksek olanları çıkıyor. Giysi olarak ara renkler tercih edilebilir. Yeşil ekru gibi ara renkler.
Herkes ne alabiliyosa alsın bundan sonra.
Alıntım gitmiş git gel adamın başına kak senin aklına uydum diyeKesinlikle öyle uçuyor valla. Ben bez ıslak mendil bebek arabası dolap ilk bunları aldım kıyafetten ziyade.
Havlu ütülemek dsha pratik değil mi kullanmadım ama bilgim yokSelamlar. Bir sorum olacaktı. Eki Görüntüle 3089237 bu gaz giderici kemerden kullanan var mı? Varsa günün hangi zamanlarında kullanıyorsunuz? Ne kadar süre kalıyor belinde bebeğin? Faydasını görüyor musunuz?
Arabayı henüz kullanmadım puseti kullanıyorum daha. Ama zor olacak yani belli dedim bunu dolap da satıp ondan alalım. Ya da dolapta ucuza temiz doona falan bulursak alalımAlıntım gitmiş git gel adamın başına kak senin aklına uydum diye
Şaka bi yana
Arabandan memnun değil misin
Kesinlikle öyle uçuyor valla. Ben bez ıslak mendil bebek arabası dolap ilk bunları aldım kıyafetten ziyade.
Islak mendil alabilirsiniz bol bol. Bez olarak bebeklerin değişik tercihleri oluyor. Ben şu an prima sleppy ve molfix karışık kullanıyorum. Üçünde de pişik olmadı şükür. Muhtelemen molfix le devam edeceğim. Müslin örtüler yine müslin ve penye battaniyeler alınabilir. Bol bol ağız mendili. Banyo gereçleri temiz içerikli şampuan deterjan vs.Ay evet hele bebek arabaları falan uçuyor gerçekten ben daha 8 temmuzda duyacağım kalp atışını inşallah, belki ben de alırım
Valla yapabilirsen yap geçen sahibinden de vardı çok uygun ve sıfır foo fooArabayı henüz kullanmadım puseti kullanıyorum daha. Ama zor olacak yani belli dedim bunu dolap da satıp ondan alalım. Ya da dolapta ucuza temiz doona falan bulursak alalım
Evet olabilir. Çok önceden almıştım görünce netten. Siz havluyu gün içinde belli rutinlerde mi koyuyorsunuz yoksa gazı olunca huzursuzlandığında mı?Havlu ütülemek dsha pratik değil mi kullanmadım ama bilgim yok
Islak mendil alabilirsiniz bol bol. Bez olarak bebeklerin değişik tercihleri oluyor. Ben şu an prima sleppy ve molfix karışık kullanıyorum. Üçünde de pişik olmadı şükür. Muhtelemen molfix le devam edeceğim. Müslin örtüler yine müslin ve penye battaniyeler alınabilir. Bol bol ağız mendili. Banyo gereçleri temiz içerikli şampuan deterjan vs.
Yaaaaa tüh satıldı mı acaba valla görürsen at banaValla yapabilirsen yap geçen sahibinden de vardı çok uygun ve sıfır foo foo
Bakınca bulursam sana atim