Bu ay basit basit ilerle bagırsaklar güzelce alışsın. Sonra yavastan kahvaltı gibi verirsin akşam yemek gibi verirsin.Ek gıdaya başlayan anneler bebeklere kaç gün ve neler veriyorsunuz? Ben oğluma meyvelerden, patates, havuç, kabak, peynir,yoğurt yumurta veriyorum tadımlık olarak daha hiç kahvaltı olarak yada çorba falan yapip vermedim artık baslasammi çorbalara falan?
Realcim tuz yasakmış. Biz her yemeğin içine tuz katıyoruzDün 7.ay kontrolümüz vardı canım @papatyakokankadin.Doktorumuz bize artık herşeyi verebilirsiniz.Sofrada siz ne yiyosaniz o da yesin dedi.Belli başlı yasaklar var onları hepimiz biliyoruz.Bal,inek sütü vs.
Ona ayırcan pişince en son tuzu atcan beybiRealcim tuz yasakmış. Biz her yemeğin içine tuz katıyoruz
Tamam Mervecim. Zaten benim bebe çok sevmedi bu ek gıda olayını. Yoğurt ve labne peyniri dışındakilere kusma efekti yapıyorOna ayırcan pişince en son tuzu atcan beybi
Aa siz başladınız mı yer ya ne severse onuyesin zaten diline değse yeter.Tamam Mervecim. Zaten benim bebe çok sevmedi bu ek gıda olayını. Yoğurt ve labne peyniri dışındakilere kusma efekti yapıyor
Başladık Mervecim. Küçük bir listemiz var şimdilik. Annem heyecan yaptı, ilik suyu kaynatmış filanAa siz başladınız mı yer ya ne severse onuyesin zaten diline değse yeter.
Ah evet canım doğru diosun.Tuz yasak.Biz kendimize de tuz neredeyse hiç kullanmioruz.Ama dışarda bişey yiosam tattiriorum.Kandiramiorum da Perayi kendi yemekleriyle,kriz cikario.Mecbur tattiriorumRealcim tuz yasakmış. Biz her yemeğin içine tuz katıyoruz
Evet Realcim. Derin’de şimdiden başladı. Gözü sürekli bizim yediklerimizdeAh evet canım doğru diosun.Tuz yasak.Biz kendimize de tuz neredeyse hiç kullanmioruz.Ama dışarda bişey yiosam tattiriorum.Kandiramiorum da Perayi kendi yemekleriyle,kriz cikario.Mecbur tattiriorum
Çok tatlılar yaEvet Realcim. Derin’de şimdiden başladı. Gözü sürekli bizim yediklerimizdeResmen kursağımızda kalıyor
Olmadi cok sukur. Komik pozisyon amaÇok mantıklı2 tane emzirmek de gerçekten Allah kolaylık versin
Hiç sorun olmadı o zaman değil mi? Bugün randevusu var. Doktora soracağım ben de
Bende öyle düşündüm merve ama insanlar ver artık deyince bilemedim, ek gıda sürecinde bebegimden çok insanlarla bogusuyorumBu ay basit basit ilerle bagırsaklar güzelce alışsın. Sonra yavastan kahvaltı gibi verirsin akşam yemek gibi verirsin.
Amin canim insaAllah saolasinÇabucak atlatır inşallahne sıkıntıları olduğunu anlamamak çok kötü
Salçalı yemekler falan yemesine izin mi verdi yani kuzumDün 7.ay kontrolümüz vardı canım @papatyakokankadin.Doktorumuz bize artık herşeyi verebilirsiniz.Sofrada siz ne yiyosaniz o da yesin dedi.Belli başlı yasaklar var onları hepimiz biliyoruz.Bal,inek sütü vs.
Bırak insanları yavBende öyle düşündüm merve ama insanlar ver artık deyince bilemedim, ek gıda sürecinde bebegimden çok insanlarla bogusuyorum
Evet canim verdi.Bizimki anne sütü almio belki de ondandır herşeyin serbest olması.Salçalı yemekler falan yemesine izin mi verdi yani kuzum
Valla onlar beni bırakmiyo merve ne bulsalar çocuğa yedirmeye çalışıyorlar çikolata, tatlı vs bile vermek istiyolar.Bırak insanları yav
Olabilir kuzum, yarasın şifa olsun prenseseEvet canim verdi.Bizimki anne sütü almio belki de ondandır herşeyin serbest olması.
Oha kim onlar ya. Bana da bir iki geçen ay dediler sy bu kocaman ne versen yer diye ben 180 gün dolmadan su bile vermedim.Valla onlar beni bırakmiyo merve ne bulsalar çocuğa yedirmeye çalışıyorlar çikolata, tatlı vs bile vermek istiyolar.
Aile büyükleri kuzu aynı senin dediğin gibi ne versen yer diyolar evet yiyor, ama birçok zararı olan birseyi neden veriyim cocuguma vallahi korkudan çocuğu kimseye bırakamıyorum.Oha kim onlar ya. Bana da bir iki geçen ay dediler sy bu kocaman ne versen yer diye ben 180 gün dolmadan su bile vermedim.