- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
Evet biri görünce tuhaf da oluyor. Bakıcı ilk görünce şok olduOlmadi cok sukur. Komik pozisyon ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biri görünce tuhaf da oluyor. Bakıcı ilk görünce şok olduOlmadi cok sukur. Komik pozisyon ama
Aynı şey bizde de var. dinlemiyorum tabiiOha kim onlar ya. Bana da bir iki geçen ay dediler sy bu kocaman ne versen yer diye ben 180 gün dolmadan su bile vermedim.
Daha neler ya. Yazık günahValla onlar beni bırakmiyo merve ne bulsalar çocuğa yedirmeye çalışıyorlar çikolata, tatlı vs bile vermek istiyolar.
5.5 aylık olduk. Yine denemeye devam edicem bakalımNe kadarlık oldu. Kanguru taka taka en doğru pozisyonu buluyosun ama denemeliklerde hic anlasılmıyo en azında markete filan bi yürumek lazım.
Onlar isin eğlencesinde çocuk yerken gülüp eglencekler verdikleri zararın farkında degillerAynı şey bizde de var. dinlemiyorum tabii
Daha neler ya. Yazık günah
Doktordan geldik şimdi. Bizimkisi 5 ay 1 günlük olduOnlar isin eğlencesinde çocuk yerken gülüp eglencekler verdikleri zararın farkında degiller
Doktoruna sordum. Reflü için asla önermiyorum dedi. Bizim zaten sıkıntılı daha denemem artık çok mecbur kalmadıkçaOlmadi cok sukur. Komik pozisyon ama
Bence kesinlikle öyle.. ne zaman kvlerle yemek yiyecek olsak ya kp kucağına alıp kendi çorbasından yedirmeye kalkıyor ya da kv salatanın suyuna ekmek batırıp yedirmeye sürekli gözüm üstünde olduğundan ne yediğimi de anlamıyorumDoktordan geldik şimdi. Bizimkisi 5 ay 1 günlük oldu
Bayramda gizliden gizliye büyükler bir şeyler vermeye çalışırsa en fazla haşlanmış yeşil kabağı emzik gibi püre aparatı varya onunla verin emsin. Aile büyükleri de rahatlasın dedi
Kronik bir sorun demek ki
Ben onu uyku eğitmenine sormuştum, loş ışık sıkıntı olmuyormuşGüzel anneler bi sorum var size. Gece yatarken ben abajurun ışığını açıyorum renkli ışıklardan en düşük seviyede. Açmalı mı açmamalı mı? Gece gündüz kavramında bi sıkıntı olur mu?
Çok teşekkür ederim cevabınız için doğduğundan beri açık da bugün aklıma geldi benim de acaba zararı olur mu diyeBen onu uyku eğitmenine sormuştum, loş ışık sıkıntı olmuyormuş
3 4 aya kadar koridorun ışık açık kapı acıktı. Sonra kapıyı da ışığı da kapattık yattık. O kavram geleceği zamanı biliyor geliyor bence 4 5 aydan sonra.Güzel anneler bi sorum var size. Gece yatarken ben abajurun ışığını açıyorum renkli ışıklardan en düşük seviyede. Açmalı mı açmamalı mı? Gece gündüz kavramında bi sıkıntı olur mu?
Hee tamamdır sıkıntı yok o vakit zaten en düşük seviyeye getiriyorum ışığın gücünü3 4 aya kadar koridorun ışık açık kapı acıktı. Sonra kapıyı da ışığı da kapattık yattık. O kavram geleceği zamanı biliyor geliyor bence 4 5 aydan sonra.
Ay ne güzel benimki de anlasınsweetgirlcandy biz en başından beri loş ışık kullanıyoruz uyku için canım.Kizim da çok alıştı.Yatak odasına gelip,loş ışık acinca uyku için geldiğimizi anliyo.
Peki yatarak emzirilebiliniyor mu?Doktoruna sordum. Reflü için asla önermiyorum dedi. Bizim zaten sıkıntılı daha denemem artık çok mecbur kalmadıkça
Ahaha doktor bile farkında, keşke bizim kararlarımıza saygı duysalarDoktordan geldik şimdi. Bizimkisi 5 ay 1 günlük oldu
Bayramda gizliden gizliye büyükler bir şeyler vermeye çalışırsa en fazla haşlanmış yeşil kabağı emzik gibi püre aparatı varya onunla verin emsin. Aile büyükleri de rahatlasın dedi
Kronik bir sorun demek ki
Tam o aşamadayız 2 gündür perişan oldu yavrum, öncelikle şunu soyleyeyim ne kullanırsanız kullanin anlık etki ediyor etkisi geçince hop basa, biz tetagil veriyoruz çok çok agrisi olur durmazsa birde dün görümcem nurse hurwey dış jeli almış diş teknikeri kendisi içeriği doğal o jel tedagile göre biraz daha fazla rahatlattı.Selamlar bir sorum olacaktı :) diş çıkaran bebekleriniz için neler yaptınız? Diş jeli kullandınız mı içeriği temiz olmadığı için doktorumuzun yazdığı jeli kullanmak istemedim. Siz neler yapıyorsunuz/yaptınız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz :)
Sen ben olabilirsin çorba gene iyiymiş bizimki en son gofret yedirmeye kalktı son anda farkedip aldım elinden, kuru kayısı verdim bunu emdir biraz diyeBence kesinlikle öyle.. ne zaman kvlerle yemek yiyecek olsak ya kp kucağına alıp kendi çorbasından yedirmeye kalkıyor ya da kv salatanın suyuna ekmek batırıp yedirmeye sürekli gözüm üstünde olduğundan ne yediğimi de anlamıyorum
Hâlâ los ışıkta yatıyoruz canim aslında kapatsam bebeğim uyur karanlıklara ama ben birazda onu daha rahat görebilmek için açıyorum, zira bu ara yüz üstü uyumaya taktı sürekli gözüm üstündeGüzel anneler bi sorum var size. Gece yatarken ben abajurun ışığını açıyorum renkli ışıklardan en düşük seviyede. Açmalı mı açmamalı mı? Gece gündüz kavramında bi sıkıntı olur mu?