Aynen öyle canım bence krem almak daha mantıklı ben her gün yıkıyorum bi de isilikleniyo biraz gıdıklı diye. Yani normal kreme devam edip açıkcası çok kızarıklıkta sudokrem ya da hametan filan kullanılıyo galiba öyle bi şey de yapabiliriz. Benim kız iki gündür az az çok sık kaka yaptı ondan oldu bence. Bi kac gün normal haliyle bi bakacam. Direkt sudocreme de alıştırmak istemiyorum açıkcası.Olabilir Mervem.Bana da mantıklı geldi bu dediğin.Temizliginde bı değişiklik yapmadık.Serit daha maviye dönmeden bezini degisiyorum önceden de böyleydi,iki günde bir yıkıyoruz,pisik kremimizden de çok memnunuz.Allah başka dert vermesin pisigi de çözeriz
Teşekkür ederim doktoruna sorucamMustela Konak şampuanı iyi geliyor diyorlar
BiZimki egzamaya dönmüştü anca kortizon krem hemen geçirdi
Teşekkür ederim canım çok sağolB begonya93lu bebeklerimizle ilgili her seyden konuşuyoruz biz burada. Canın sıkıldıkça yazabilirsin.
İnstagram gruplarınız falanda var mıTeşekkür ederim canım çok sağol
Yok sadece forumcuyuzİnstagram gruplarınız falanda var mı
Travazol krem denedin mi? Bir kere oldu bizde ve o hemen geçirdi. Doğal birkaç krem denemiştim ecowell vs onlar geçirmemişti. Bu da ilaç ama kısa süreden bişey olmaz bence sudokremden daha az tehlikeliAynen öyle canım bence krem almak daha mantıklı ben her gün yıkıyorum bi de isilikleniyo biraz gıdıklı diye. Yani normal kreme devam edip açıkcası çok kızarıklıkta sudokrem ya da hametan filan kullanılıyo galiba öyle bi şey de yapabiliriz. Benim kız iki gündür az az çok sık kaka yaptı ondan oldu bence. Bi kac gün normal haliyle bi bakacam. Direkt sudocreme de alıştırmak istemiyorum açıkcası.
Yaa daha mı az tehlike. denemedim başka bi şey hiç şu an kendi haline az bırakacam ilk alışma bocalamasıdır poponun diye.Travazol krem denedin mi? Bir kere oldu bizde ve o hemen geçirdi. Doğal birkaç krem denemiştim ecowell vs onlar geçirmemişti. Bu da ilaç ama kısa süreden bişey olmaz bence sudokremden daha az tehlikeli
Senin sallaman gerekiyor degilmi otomatik değil sanırım
Buraya da yaziiim
Ben tü kaka dediğim sudocremi deneyecem galiba daha basit basit şeyler yiyo ama iki gündür filan az az kaka yapıyodu ve katıydı biraz bayaa kızarmıs popo
bizim ki uzun sürdü, zeytinyağ sürdüm 1 saat boyunca gittim geldim masaj yaptım hafif tarakla taradım geçti çok şükürBebisi konak olan varmıydı benimkinin kafasından biseyler çıktı sanırım konak bugün zeytinyağı sürüp yikicam inşallah iyi gelir
Popoya mideye kafaya diyosuuunben zeytinyağcıyım, hem aç karna içiriyorum hem de poposuna kullanıyorum
bizim ki pul pul olup hafif kanamalar olmuştı,
1 bez değiştiirdim , 2 zeytinyağ sürdüm 3-4 güne toparladık
bizim ki uzun sürdü, zeytinyağ sürdüm 1 saat boyunca gittim geldim masaj yaptım hafif tarakla taradım geçti çok şükür
Popoya mideye kafaya diyosuuun
Du bakalım ben napsambi sürü pişik kremi aldım, pahalı ucuz fayda vermedi
sonra popom daha özel öyle kimyasallarla işim olmaz dedi
zeytin yağı iyice ısıttım soğuttum onu popoya
saf ısıtılmamış hali mide ve kafaya
cocuk 8 günde bi kaka yapıyordu ,
aç karna 1 çay kaşığı veriyorum fayda vermedi
sonra 1 çay kaşığı içirdim, artık günde 1 kere yapıyor artık
Du bakalım ben napsam
Aaa bizde tek seferde %90 geçirmişti. 2. De tamamen gitti.Kepek gibi mi
Zeytinyağı çokta yaramıyor ama inşallah yarar
Hmmm ben de denesem mi daha kötü yapmasın? Bizimki hep kızarık pütürlüIsıt asiti gitsin soğuyunca sür inşallah şifa olur minik kuzuya
Ne kadar ısıtıyoruz canımIsıt asiti gitsin soğuyunca sür inşallah şifa olur minik kuzuya
Temizlikle ilgisi yok. Besin alerjisinden bizim. Sizinki de tepki veriyordur. Daha yeni tanıştığı tatlar var sonuçta. Zamanla toparlar inşallah.Ben de sudo cream alicam bugün e bebekten.Poposu fena kızardı ama acimiyo anlamadımbu kızarıklık nasıl acımaz.3 gündür pamuk ve su kullaniyoruz temizliğinde.