- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Hemde ne tatlı varya dünya tatlısı sizinki de çıkınca gülsün bol bolMaşallah Ne tatlıdır şimdi o dişlerle gülmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne tatlı varya dünya tatlısı sizinki de çıkınca gülsün bol bolMaşallah Ne tatlıdır şimdi o dişlerle gülmek
Salanan baby plus var bende hiç sevmedi ilk 20 gün onda uyudu o kadarKızlarrr aranızda ana kucağı alıp memnun kalan varmi acil önerilere açığım
1 ay önce ikinci elden, az kullanılmış 4moms mamaroo aldım , acayip memnun kaldık, iyiki almışım . Orda uyuyor , vakit geçiriyor baya seviyor . Klasik sağa sola sallanan baska bi ana kucağı vardı bizde onu hiç sevmemişti . Gerçekten her bir kuruşu hak ediyor bence 4moms .Kızlarrr aranızda ana kucağı alıp memnun kalan varmi acil önerilere açığım
Merhabalar nuna leaf kullanıyoruz ben çok memnunumKızlarrr aranızda ana kucağı alıp memnun kalan varmi acil önerilere açığım
Kızlarrr aranızda ana kucağı alıp memnun kalan varmi acil önerilere açığım
Ben almıştım ama minnak bebem rahat olamadı içinde galiba bir tık daha büyümemiz lazımKızlarrr aranızda ana kucağı alıp memnun kalan varmi acil önerilere açığım
Eylül kuş senin kucağını seviyorSalanan baby plus var bende hiç sevmedi ilk 20 gün onda uyudu o kadar
Çok pahalı o marka alırım sevmez para boşa gider1 ay önce ikinci elden, az kullanılmış 4moms mamaroo aldım , acayip memnun kaldık, iyiki almışım . Orda uyuyor , vakit geçiriyor baya seviyor . Klasik sağa sola sallanan baska bi ana kucağı vardı bizde onu hiç sevmemişti . Gerçekten her bir kuruşu hak ediyor bence 4moms .
Aklımda bu var benimde inşallah bende memnun kalırımMerhabalar nuna leaf kullanıyoruz ben çok memnunum
Senin sallaman gerekiyor degilmi otomatik değil sanırımSalanan baby plus var 2ci el aldım temizdi,
ara ara uyuyordu içinde şimdi 5 aylığa yaklaştı
dik oturması olmadığı için eskisi kadar vakit geçirmek istemiyor
O minnak paşayı yerim ben ilerde lazım olma ihtimali yüksek bacım seninki hangi markaBen almıştım ama minnak bebem rahat olamadı içinde galiba bir tık daha büyümemiz lazım
Bazen mecbur kalıyoruz yapmayız dediğimiz şeylere inşallah iyi gelir kuzuyaBuraya da yaziiim
Ben tü kaka dediğim sudocremi deneyecem galiba daha basit basit şeyler yiyo ama iki gündür filan az az kaka yapıyodu ve katıydı biraz bayaa kızarmıs popo
Kepek gibi miBebisi konak olan varmıydı benimkinin kafasından biseyler çıktı sanırım konak bugün zeytinyağı sürüp yikicam inşallah iyi gelir
Az daha direneyim de olmazsa alacam galiba.Bazen mecbur kalıyoruz yapmayız dediğimiz şeylere inşallah iyi gelir kuzuya
Aynen kepek gibi salı günü kontrolümüz var o zaman sorucam ama ya çoğalırsa diye korkuyorumKepek gibi mi
Zeytinyağı çokta yaramıyor ama inşallah yarar
Kimi bebise zeytinyağı iyi gelmiş denedinmiAz daha direneyim de olmazsa alacam galiba.
Yok denemedim valla.Kimi bebise zeytinyağı iyi gelmiş denedinmi
Isıt asiti gitsin soğuyunca sür inşallah şifa olur minik kuzuyaYok denemedim valla.
Bencd yediklerinden yani temizliğiyle ilgili değikdir yavBen de sudo cream alicam bugün e bebekten.Poposu fena kızardı ama acimiyo anlamadımbu kızarıklık nasıl acımaz.3 gündür pamuk ve su kullaniyoruz temizliğinde.
Mustela Konak şampuanı iyi geliyor diyorlarAynen kepek gibi salı günü kontrolümüz var o zaman sorucam ama ya çoğalırsa diye korkuyorum
Olabilir Mervem.Bana da mantıklı geldi bu dediğin.Temizliginde bı değişiklik yapmadık.Serit daha maviye dönmeden bezini degisiyorum önceden de böyleydi,iki günde bir yıkıyoruz,pisik kremimizden de çok memnunuz.Allah başka dert vermesin pisigi de çözerizBencd yediklerinden yani temizliğiyle ilgili değikdir yav