Gumus kapak bence kesinlikle. 9 ay oldu hala ara ara kullaniyorum (artik isiriyormerhaba ,
göğüs kalkanı mı almalıyım , gümüş kapak mı ya da ikisini bir mi almalıyımm kullananlar hangiisinden memnunsa söylerse sevinirimm :)))
Tamamdır sağ olasın. Sorayım ben de doktorunaBizim doktorumuz sert yatak tavsiye etti canım.Sungere göre daha sert şu an kullandığımız yatak.Bizim yatakların bebek için olan boyutunu düşün.Tam olarak öyle.
NerdeTekstiller de acayip indirimde 109a aldigim takim 70e dustu 90a aldigim 64e filan
Sivilce gibi miKızlar bebeğimin popo ve ön bölgesinde kırmızı kırmızı puturler var.Cani yansa ağlar,bağırır ama ağlama yok.Sabah bişey yoktu şimdi bezini değiştirirken gördüm.Pisik mi,isilik mi ne olabilir bu?Doktoruna yarın sorucam şimdi size sorim dedim bilen vardır mutlaka aranızdakirli bezle asla kalmio,iki günde bir yıkıyoruz,kremini mutlaka sürüyoruz.Nasil oldu bu anlamadım.Ne yapmak gerek pisik tecrübesi olan anneler
Evet canim pütürlü sivilcemsiSivilce gibi mi
Mantar olabilir canım. Bizim de olmuştu, Dr dermo tyrosid diye bir krem verdi. Hametanla dönüşümlü kullan dedi hemen geçti. Sen dr a danış yine de, ama korkacak bişey yok geçiyor hemenEvet canim pütürlü sivilcemsi
Mantar miMantar olabilir canım. Bizim de olmuştu, Dr dermo tyrosid diye bir krem verdi. Hametanla dönüşümlü kullan dedi hemen geçti. Sen dr a danış yine de
Titizlikle alakası yok canım takma kafana. Islak kalmaktan olabilir, yediği biseyden olabilir. Bizimki mesela ishal olmuştu, çok sık kaka yaptığı için oldu. Hemen bezini değiştirdim ama oldu yine deMantar minasıl olur,nerden kapar ki.Hep evdeyiz ve çok titiz bakıyoruz.Cok moralim bozuldu
Kuzu bezini sürekli degisiyorum,şerit maviye dönünce bezi degis demek ben hiç bekletmiorum.Ama evet bebeğim çok sık kaka yapiyo.Gunde 4 5 defa bazen daha fazla.Bundan da olabilir mi yani?Titizlikle alakası yok canım takma kafana. Islak kalmaktan olabilir, yediği biseyden olabilir. Bizimki mesela ishal olmuştu, çok sık kaka yaptığı için oldu. Hemen bezini değiştirdim ama oldu yine de
Merve memnun kaldın sanırım dimi ya.
Kaçırmayııın indirimdeleeeer
link alırız eylültoşun kombinleriniTekstiller de acayip indirimde 109a aldigim takim 70e dustu 90a aldigim 64e filan
Vegan olması sebebiyle benim gönlümü kazandı.
Kaçırmayııın indirimdeleeeer
alalım mı kız hepsiburada ebebek satıcısında da aynı fiyatta.Vegan olması sebebiyle benim gönlümü kazandı.
Valla tıbbi bir dayanağı var mı bilmiyorum ama benim deneyimim görüşüm bu şekilde oldu. Bizimki normalde 3 4 günde bir kaka yapardı, diş çıkarma ve ek gıda eklenince sık ve sıvı yapmaya başladı. Bana sebep bu gibi geldi, çünkü her zamankinden farklı olan tek şey buyduKuzu bezini sürekli degisiyorum,şerit maviye dönünce bezi degis demek ben hiç bekletmiorum.Ama evet bebeğim çok sık kaka yapiyo.Gunde 4 5 defa bazen daha fazla.Bundan da olabilir mi yani?
Olsunlar bebitom da daha erken değil miydi, hemen aliciiz?alalım mı kız hepsiburada ebebek satıcısında da aynı fiyatta.
bebelerimiz şampuan kardeşi olsunlar mı
ne kaldı şunun şurasında 25. haftada sayılırız :d sen şafak 13 hafta deOlsunlar bebitom da daha erken değil miydi, hemen aliciiz?
Ebebek
Daha denemedim gibi yani bi iki kullandım. Ama çok güvendim nedense. Bi ürün ele alınca da güven vermeli ya öyle de oldu. Bi de bi süru amblem bi seyler var onlar hep iyi bi şeylermiş ay simdi anlatamıyom.Merve memnun kaldın sanırım dimi ya.
ben de ne alsam karar veremiyordum ama köpük şampuan düşünüyordum kalıntı kalmasın diye.
bi çılgınlık yapıp alsam mı :))
link alırız eylültoşun kombinlerini
Biz de ya muk ol maazolması sebebiyle benim gönlümü kazandı.