Böyle merak edilesi şeyler özelden atılmaz kiBen sana özelden atıcam.
Ben anne yanı olabilen ahşap beşiklerden almıştım ama 5. ayda kullanmaya başladık. Bazı şeylere yaşarken karar veriliyor4 çocuklu bi arkadaşım var bana dediki kırkı çıkınca çocuğu kendi odasına koy git gel emzir . Bakıyorum çocukları çok iyi mutlu vs eşi de destekledi . Pek yatak mı anne yanı mı alsam derken sanırım odasında yatıracağım
40 ı çıkınca mı?? Gece dahil mi bu olaya?4 çocuklu bi arkadaşım var bana dediki kırkı çıkınca çocuğu kendi odasına koy git gel emzir . Bakıyorum çocukları çok iyi mutlu vs eşi de destekledi . Pek yatak mı anne yanı mı alsam derken sanırım odasında yatıracağım
Size yazıklar olsunValla oioi alışverşleri yaptık çılgın gibidediler Merve yokken alalım duymasın
Doğru buna doğurunca karar vermek en doğrusu sanırım bir şey almayacağımBen anne yanı olabilen ahşap beşiklerden almıştım ama 5. ayda kullanmaya başladık. Bazı şeylere yaşarken karar veriliyor4 ay yatak yüzü görmedi çocuğum kucağımda yaşadı
merve mapustan çıkmışsın hoşgeldin
Benimki de bir aylıktan beri mememde uyuyo gece sabaha kadar tşk4 çocuklu bi arkadaşım var bana dediki kırkı çıkınca çocuğu kendi odasına koy git gel emzir . Bakıyorum çocukları çok iyi mutlu vs eşi de destekledi . Pek yatak mı anne yanı mı alsam derken sanırım odasında yatıracağım
MaşallahBenimki de bir aylıktan beri mememde uyuyo gece sabaha kadar tşksarılıp yatıyoz
Görürsün tabi inşallah o yüzden tavsiyeler bu konuda havada kalıyor birazMaşallahinşallah ben de o günleri görürüm
Beybipılasın suyu mu çıktı püü sizeIlk bebeyi hep odasinda uyuttum, bunlar premature olup 1 ay yogun bakimda kalinca elimden birakasim koynumdan ayirasim gelmedi, oda isisi onemliydi, biri agir refluydu bogulur duymam diye korktim vb. odamda ikisini bir park yataga koydum gitti. Sonra biri yanima transfer oldu, sabaha dogru ikinci de geliyor.
Baktim b*ku cikiyor, bugun ikinci park yatagi koydum odaya bakalim ne olur? Ama 1-2 ay icinde odalarina geceriz yavastan. Plan bu...
merve Çok ozledim gercekten, hosgelmissin :)) OiOi
Allah kurtarmış. Hoş geldin. Az daha gelmesen temiz çamaşır, cuğara paketleyip ziyaretine gelecekti site ahalisi. Ben gelsem Goon getirirdim, o yüzden gelmedim
Çok pahalı. Bize bir arkadaşım verdi. Gerçekten gece gündüz kullandık ilk 1,5-2 ay kadar ama evet tekrar ediyorum, çok pahalıKızlar selamlar, anne yanı park yatak aldık içine de yataştan twiny yatak aldık. Ama bir de yatağın juno yatağı var onu almak gerekir mi? Bebek doğunca direkt kendi yatağına yatırabilir miyim? Ekstra bir yatak alman gerekir mi
Bende de Twiny var ya iyi değil miymiş o :/Reflü yatağı alabilirsin canım.Benim en çok kullandığım şey oldu.Hem emniyet,hem de konfor açısından çok kullanisliydi.Twiny sünger bı yatak.Sahsen ben sünger yatak aldığıma çok pişman oldum.Yumusakti ve doktorlar yumuşak yatak onermiyolar.Neden satiliyo o zaman bu sünger yataklar onu da anlamadım ben.Boyle olunca gidip e bebekten yaylı yatak aldım ve çok memnunum.Donmeye başlayınca sünger yumuşak kaldı zorlandı sungerde dönerken.E bebekten aldığım yatağı çok sevdi bebeğimJuno yatağı bilemiorum.Kullananlar yorum yapicaktir mutlaka.Bebek doğunca yatirabilirsin direk kendi yatağına.Biz yatirmistik.İcine de reflü yatağını koymuştuk.
Getir goon getirAllah kurtarmış. Hoş geldin. Az daha gelmesen temiz çamaşır, cuğara paketleyip ziyaretine gelecekti site ahalisi. Ben gelsem Goon getirirdim, o yüzden gelmedim
Çok pahalı. Bize bir arkadaşım verdi. Gerçekten gece gündüz kullandık ilk 1,5-2 ay kadar ama evet tekrar ediyorum, çok pahalı
Bende de Twiny var ya iyi değil miymiş o :/
Çıkmışın artık, cezan bitmiş, bir anlamı yok. Kendin alırsınGetir goon getir
Ben de o ara çok baktım sanki hep sünger yatak alınıyordu. O öneriliyor gibi kalmış aklımda
Bizim doktorumuz sert yatak tavsiye etti canım.Sungere göre daha sert şu an kullandığımız yatak.Bizim yatakların bebek için olan boyutunu düşün.Tam olarak öyle.Ben de o ara çok baktım sanki hep sünger yatak alınıyordu. O öneriliyor gibi kalmış aklımdaBana sert gibi geliyordu hatta bu yatak. Daha da mı sert olmalıymış