- 6 Aralık 2017
- 6.325
- 6.508
Aynen öyle aslında bebek karar verecek bir nevi 1 paket alıp deneme yaparak gitmek lazım kimi bebeğe hiç biri iyi gelmiyorken a101 bim bezi iyi geliyor.Çok kalın molfix yaa ben hiç beğenmiştim
Aslında bebeğin tenine hangisi uyarsa onla devam ediyorsun Prima yenidoğan aldım ben küçük pakette slipeey aldım
Prima ile devam ederim
Hastaneye geldim eve geçince atim möhteşem listemiPaylaşsanaaa
tamam canım zaten hastane çıkışı dışında yenidoğan almayı düşünmüyorum 3 aydan başlıcam almaya 3-6 6-9 olarak devam edicem birde doktor iri bebek olacak büyük ihtimalle dedi yenidoğanları çok kullanamıcak eğer öyle olursa zaten.Hastane çıkışının içinde yenidoğan oluyor zaten o yeter aynn 3 ay al
beklemedeyimHastaneye geldim eve geçince atim möhteşem listemi
Henüz almadım. En son alacam kendime alınacakları.Emzirme sütyeni ve atleti isini nasil yaptiniz arkadaslar
Emzirme sütyeni ve atleti isini nasil yaptiniz arkadaslar
Son ay almayı düşünüyorum bn göğüsü iyiden büyücek ona göreEmzirme sütyeni ve atleti isini nasil yaptiniz arkadaslar
Pembiş kağıdımPaylaşsanaaa
kız bu niveanın içeriğini araştırdınmı sen temiz mi?Pembiş kağıdımkızçe diye evet geldi möhteşemmmm liste
Almayacak nivea vazgeçtikız bu niveanın içeriğini araştırdınmı sen temiz mi?
pekiAlmayacak nivea vazgeçti
Değilmiş kararımı değiştim liste öncesinde olduğundankız bu niveanın içeriğini araştırdınmı sen temiz mi?
ne almaya karar verdin pekiDeğilmiş kararımı değiştim liste öncesinde olduğundan
H&m de var, pamuklu çok rahat.Emzirme sütyeni ve atleti isini nasil yaptiniz arkadaslar
Mustela mışne almaya karar verdin peki
Hay o mustelaya resmen herkesin beynine kazındı git eczaneden al bari işini garantiye alMustela mış
Öyle yapıcam yada e bebek ten alırımHay o mustelaya resmen herkesin beynine kazındı git eczaneden al bari işini garantiye al
en iyisi canımÖyle yapıcam yada e bebek ten alırım