- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Ohooben ne alacağımıda bilemiyorum bir küvet setimiz var bimen aldığımız birde 2 3 parça kıyafet başka birşeyimiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooben ne alacağımıda bilemiyorum bir küvet setimiz var bimen aldığımız birde 2 3 parça kıyafet başka birşeyimiz yok
kız valla napıcam ben ya hayır birde çalışıyorum alışveriş için bir pazarımız var onda da hep birşey çıkıyor bir türlü başlayamadık herhalde 1 ay kadar daha alışverişe falan çıkamıcaz
Senin eksik kalmadı maşallah bnm kıyafetler tmm o kadar
şurdan bana bir alınması gereken en önemli şeyleri söyleyin, ben ne alıcam onu bile bilemiyorum ilk gebelik ve kış bebeği kafalar karışık yaniSenin eksik kalmadı maşallah bnm kıyafetler tmm o kadar
Aynn öyle bn ilk oğlumda doğumda molfix almıştık hiç iyi gelmedi mecburen değişmiştikSleepyden çok memnun olan var ben ilk onu denemek istiyorum ya. Yarı fiyatına resmen. Haa memnun kalmadık elbette yeni alırız.
Internetten internetten başla sen.kız valla napıcam ben ya hayır birde çalışıyorum alışveriş için bir pazarımız var onda da hep birşey çıkıyor bir türlü başlayamadık herhalde 1 ay kadar daha alışverişe falan çıkamıcaz
Ya hala o kruvaze atletlerden almadım çocuumun atleti eksik ama biraz tutcam kendimi mola vercem 30. Hafta alacam son kalanları Yazık kocama da. Al al bunaldıSenin eksik kalmadı maşallah bnm kıyafetler tmm o kadar
Kesinlikle liste yap.şurdan bana bir alınması gereken en önemli şeyleri söyleyin, ben ne alıcam onu bile bilemiyorum ilk gebelik ve kış bebeği kafalar karışık yani
Kaba taslak bir liste oluşturdum kendime en temel ihtiyaç olarak düşündüklerimiKesinlikle liste yap.
Aman onları doğunca al yeter bunlarYa hala o kruvaze atletlerden almadım çocuumun atleti eksik ama biraz tutcam kendimi mola vercem 30. Hafta alacam son kalanları Yazık kocama da. Al al bunaldı
şu e bebeğin zıbınlarından aldınmı sen, onlardan alasım var ama kumaşı kalitesi nasıl acabaInternetten internetten başla sen.
Hastane çıkışı 2 yeter fazla alma zıbın 3-6 6-9 aylık tulum battaniyeşurdan bana bir alınması gereken en önemli şeyleri söyleyin, ben ne alıcam onu bile bilemiyorum ilk gebelik ve kış bebeği kafalar karışık yani
Bn aldım güzel en azından bişey olursa üzülmezsin uygunda fiyatları yıkamada nasıl olur bilmiyorum ama kalıp küçükşu e bebeğin zıbınlarından aldınmı sen, onlardan alasım var ama kumaşı kalitesi nasıl acaba
Bnde yaptım listemiKesinlikle liste yap.
Ben e bebekten zıbın almadım denk gelmedi.şu e bebeğin zıbınlarından aldınmı sen, onlardan alasım var ama kumaşı kalitesi nasıl acaba
PaylaşsanaaaBnde yaptım listemi
bakıyorum hemencik bendeBen e bebekten zıbın almadım denk gelmedi.
bebedino Çıtçıtlı Badi Kruvaze (5 Li Paket) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
bebedino Çıtçıtlı Badi Kruvaze (5 Li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şunlardan alacam 0-3 ayı için. 3-6 ayda yarim kollu ve kolsuzlar var.
yenidoğan yerine 3 ay almak mantıklı o zaman bu zıbınlardanBn aldım güzel en azından bişey olursa üzülmezsin uygunda fiyatları yıkamada nasıl olur bilmiyorum ama kalıp küçük
Çok kalın molfix yaa ben hiç beğenmiştimben molfix yenidoğan alıcam 1 paket 240 lı 1 pakette 2 numara alıcam duruma göre alırız artık az gelirse, molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu olanı görümcem kullandı çok memnun kamış kesinlikle ondan al dedi.
Hastane çıkışının içinde yenidoğan oluyor zaten o yeter aynn 3 ay alyenidoğan yerine 3 ay almak mantıklı o zaman bu zıbınlardan