- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
O zaman sever sizinki deSüperİnşallah bizim için de keyifli olur. Dışarıyı izlemeye bayılıyor zaten. Arabasının tepesini tamamen açıyoruz öyle seviyor:)
Sahibindendekiler de yurtdışından
Kod yok benimkinde anaa sahte mi kullaniyom beenO zaman sever sizinki de
Valla evde bile büyük rahatlık oluyor bana çünkü öyle anakucağına koyup işimi halledemiyorum
Dolaptan almıştım ben, alıcı yorumları iyiydi bir de herhangi bir mağazadan okutabilirsiniz demişti öyle bişeyle uğraşmadım ama ona güvendim
İade hakkı da vardı
Nerde olması lazım ki ben ona bile bakmadım klavuzu kutusu her şeyi güven veriyorduKod yok benimkinde anaa sahte mi kullaniyom been
Nerde olması lazım ki ben ona bile bakmadım klavuzu kutusu her şeyi güven veriyordu
2. El miydi belki kullanan kişi kesmiştir varsa da sanki alt kısmı kesilmiş gibi. Bende etiket kesme hastalığı var mesela
Ama bütün koyulan 2.eller böyle. Kutusuna bi bakcam sağına soluna2. El miydi belki kullanan kişi kesmiştir varsa da sanki alt kısmı kesilmiş gibi. Bende etiket kesme hastalığı var mesela
Az kullanıp satarım dediklerimi kesmiyorum sadece
Bendeki bu şekilde2. El miydi belki kullanan kişi kesmiştir varsa da sanki alt kısmı kesilmiş gibi. Bende etiket kesme hastalığı var mesela
Az kullanıp satarım dediklerimi kesmiyorum sadece
Ben de merak ettimEve gidince bakayım ben de merak ettim
Bu kodu nereden doğrulatıyorum?Bendeki bu şekilde
Ergobabynin sitesinden bakabilirsin, ya da operaistanbula mail atabilirsinBu kodu nereden doğrulatıyorum?
Kodu buymuş. ÇözemedimErgobabynin sitesinden bakabilirsin, ya da operaistanbula mail atabilirsin
Fiyatı ne kadar bunun sahibindendeKodu buymuş. Çözemedim
Alırken sorsana eski modellerde de oluyomuymus kod?Kodu buymuş. Çözemedim
Anam kızın içine dert oldu ya laAlırken sorsana eski modellerde de oluyomuymus kod?
Yalan Dünya Tülay'ın ezik miyim lan ben çıkışı yapıyorum burda.Anam kızın içine dert oldu ya la
Bu dolaptan 1 kere kullandığını söylüyor. 850₺Fiyatı ne kadar bunun sahibindende
Sahibinden de sıfır olanlar daha cevap vermedi kod için sorayım:)Alırken sorsana eski modellerde de oluyomuymus kod?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?