- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Sadece bir şey söyleyeyim doğunca memeyi emmedi ve ben zorla memeye alışturdım. Bu süreçten mastit oluyordum az daha .....Olmaz inşallah Dur anlatma hamileler var aramızda Biz zaten dertlendikçe dertlendirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bir şey söyleyeyim doğunca memeyi emmedi ve ben zorla memeye alışturdım. Bu süreçten mastit oluyordum az daha .....Olmaz inşallah Dur anlatma hamileler var aramızda Biz zaten dertlendikçe dertlendirdik
Kaç kilosun kimerve ya bu emzirme atletleri geldi 2xl olmadı bana hiç likra yok gibi bişey daraldım valla geri iade etcem
87Kaç kilosun ki
Gebelikten önce kaçtı ki ay ne biliyim koca göbeenle olmaz tabi
74 düm ama göbek değil de üstten daha giyerken daraldım kollarımı geçirirken likra yok gibiGebelikten önce kaçtı ki ay ne biliyim koca göbeenle olmaz tabi
E tam cup yerleri ya çok yok gibi. Bi şey diyemedim ya rahat edemediysen ver tabi. Ben 70le doğuma gittim. Şimdi 60 61 kiloyum M olan tam L geniş biraz. Iki tane almıstım. 30 hafta civarı denemis de almıştım. Çok yorum yapamadım sana bence olması lazımdı74 düm ama göbek değil de üstten daha giyerken daraldım kollarımı geçirirken likra yok gibi
E kilo almamışsın ki74 düm ama göbek değil de üstten daha giyerken daraldım kollarımı geçirirken likra yok gibi
Yürek kalp ne varsa yemişsinerkek annesi moduna giriyorum şimdi tam zamanı gelmiş bekleme daha fazla
Geleceğin kv si online
Ya her bebek aynı olmuyor. Olmuyordur inşallah Emmeyi bıraktığı gibi 2.yi istiyorum. İstemekle hemen olsa keşke tabii ama nasip:)
Demek herkes bir şekilde emmeyle uğraşıyor merve hariçSadece bir şey söyleyeyim doğunca memeyi emmedi ve ben zorla memeye alışturdım. Bu süreçten mastit oluyordum az daha .....
Kup yerleri zaten büyük bana göre 75 dim şimdi 80 85 olmuştur ancak hala küçük. Bi daha bi deneyim bakayım annemde aceleyle denedim ama daraldımE tam cup yerleri ya çok yok gibi. Bi şey diyemedim ya rahat edemediysen ver tabi. Ben 70le doğuma gittim. Şimdi 60 61 kiloyum M olan tam L geniş biraz. Iki tane almıstım. 30 hafta civarı denemis de almıştım. Çok yorum yapamadım sana bence olması lazımdı
HahahYürek kalp ne varsa yemişsin
Bn 2. Ye. 10 yılda hazır olmuş olaraktan susma hakkımı kullanayım
Ben 2 gün uğraştım 2 aylık atağında. O da az az emdi kendi halinde takıldı. Mastit olcaktım az kalmıştı. Sağıyom meme alıskın değil çıkmıyo. Biberonla veriyom öğürüyo biberondan. Kaşıkla verdim öyle hiç bilemedi icmeyi ağzını sap şap yaptı geçti. Neyse ki atlattık. Allah kimseye vermesin ya bu kadarcık şey bile zordu.Demek herkes bir şekilde emmeyle uğraşıyor merve hariç
Ben de emme konusunda çok uğraştım. Az yazmadım buraya benimki emmek çok istiyordu. Sütüm yetmiyor diye düşünüyordum. ağlama krizlerimiz vardı abartısız her saniye. Meğer alerjidenmiş. Onu çözdük sonra meme grevi başladı.
Doğduğundan beri o ağladı ben ağladım. Çevremdeki herkes neden uğraştığıma anlam veremedi. Boşuna kendimi üzdüğümü düşünüyorlardı. Ama şimdi alerjimiz yolunda, grevimiz bitti ve ben her açıdan kendimi daha yetiyor hissediyorum valla çok mutluyum
Nasıl 13 14 kilo aldım ya az mıE kilo almamışsın ki
Bi bak bakalım. Ben olacağıni düşünüyomKup yerleri zaten büyük bana göre 75 dim şimdi 80 85 olmuştur ancak hala küçük. Bi daha bi deneyim bakayım annemde aceleyle denedim ama daraldım
Normal almışsın.Nasıl 13 14 kilo aldım ya az mı
Amiin inşallah. Gerçekten zor. Benimki de biberon almıyor. Kaşık, fincan, şırınga neler denedim olmadı. Herhalde memeye alıştıklarında diğer türlüsünü de istemiyorlar. Tam tersi olmasından iyisir ama aksi bir durum olunca insan ne yapacağını bilmiyorBen 2 gün uğraştım 2 aylık atağında. O da az az emdi kendi halinde takıldı. Mastit olcaktım az kalmıştı. Sağıyom meme alıskın değil çıkmıyo. Biberonla veriyom öğürüyo biberondan. Kaşıkla verdim öyle hiç bilemedi icmeyi ağzını sap şap yaptı geçti. Neyse ki atlattık. Allah kimseye vermesin ya bu kadarcık şey bile zordu.
Aa ben sana biberon vercektim. Gel alAmiin inşallah. Gerçekten zor. Benimki de biberon almıyor. Kaşık, fincan, şırınga neler denedim olmadı. Herhalde memeye alıştıklarında diğer türlüsünü de istemiyorlar. Tam tersi olmasından iyisir ama aksi bir durum olunca insan ne yapacağını bilmiyor
İnşallah beğendim çünkü tek malzemeyle iki işlevBi bak bakalım. Ben olacağıni düşünüyom
Burda kalır umarımNormal almışsın.
Arkadaşım 24 kilo aldı 1 ay olmadan 15 kilosunu verdi.Nasıl 13 14 kilo aldım ya az mı