- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnce hiç gerek yok duruma göre alınır bn oğluma kanguru almıştım 1 kere kullandım. Çocuk iki büklüm oluyor boynu düşüyorKızlar ben de sling alicam.Kullanisli geldi bana.
Hiç alma bnceBence ikinci el de olsa o yarı fiyat bile çok fazla ya bilmiyorum bazı şeylere verilen parayı benim mantığım kabul etmiyo. Yaza kadar kullanacaz hem yazdan sonra daha taşıyamayız bebek arabası kullanılır. E öncesi de kıştı hava soğuktu filan derken geçecek. O yüzden ben maks sling alırım alırsan o da sevivibebe fiyatından daha pahalısıni almam
Zaten kış evdeyiz gerek yok kışın kanguruya da koyulmaz yaza da durmaz boşa para vermeyin yada duruma göre ihtiyaç olursa alınEvet megerse kalca ve bacak gelisimi icin cok onemliymis kanguru sekli. Bel destekli bacaklarin genis acildigi modeller tercih ediliyor sanirim. Neko markasi tavsiye ediliyor. Fiyati biraz yuksek dolaptan ve face sayfalarindan ikinci elleri de tercih edilebilir
Evet öyle düşündüm. Hani doğar da hep kucak ister iş yaptırmaz filan öyle bi durum olursa alacam.Bnce hiç gerek yok duruma göre alınır bn oğluma kanguru almıştım 1 kere kullandım. Çocuk iki büklüm oluyor boynu düşüyor
Hiç alma bnceucuz pahalı gerekli değil kışın nere koyucan bebeyi
Zaten kış evdeyiz gerek yok kışın kanguruya da koyulmaz yaza da durmaz boşa para vermeyin yada duruma göre ihtiyaç olursa alın
Halkalıdan hiç memnun değildi markette bi kadın gördüm. Kayıyo dedi. Nasıl kaydığını da gösterdi. Ince fon perde gibi bi kumaş bu. Normal bağlananlar penye onlar güzel olur.Kızlar ben de sling alicam.Kullanisli geldi bana.
Bunda bence bel desteği yetersiz. Omuzlara yakın tutturuyosun kendine.
Eki Görüntüle 2905845
Bak şu modeller daha rahat gibi geliyo bana.
Bizde gözler beyleeBuna da bakayım , baka baka gözler kaydı iyice zaten
saol canım bizde bu beikten düşünüyoruz en az 2 yıl kullansın istiyorum sonra odasına alıcam zaten60×120 canım kapıdan da rahat geçiyor. Ben de onu düşünerek 70likten almadım.
Çok güzelmiş güzel günlerde kullansınKızlar H&M den aldım 5 tane var pakette 50 TL
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Yok yok var daha eksikleriHayırlı olsun güle güle kullanıne herseyi tamam sanki senin kızın
Hayırlı olsun
Amin canım hepimizinHayırlı olsunmis kokulu kıyafetleri dolsun taşsın prensesin
Ben bez konusunda aşırı cahilim.Yenidogana ne almak lazım,ne kadar almak lazım hiç bilmiorum.Stoklayim dedim tavsiye etmediler.Ne alsak hastaneye yanımızda.
Benim aklımda 2 bez var biri Prima pure diğeri Molfix pure&soft. 1 beden 2 paket almayı düşünüyorum ilk başta sonra duruma göre değiştiririm yada aynısından devam ederim. İyi gelip gelmiceni bilmiyoruz çünküBen bez konusunda aşırı cahilim.Yenidogana ne almak lazım,ne kadar almak lazım hiç bilmiorum.Stoklayim dedim tavsiye etmediler.Ne alsak hastaneye yanımızda.
Buarada şimdi baktım kendi sitesinde de indirimde
Güle güle giysin.Kızlar yeni siparislerim bunlar.Kucuk büyük demeden aliorum wala bisiler.Bugunku alışverişim 20 TL likkızımın minnoş ayaklari için