- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Ben söyleyeyim şimdi.Merhaba, bugün beşik baktık. Anne yanı olanlar bana uymuyor. 72 cm yatağımın yüksekliği, beşikler 55-63 cm aralığında.
Alçak kalıyor anne yanı beşikler.çok eğilmem gerekir yattığım yerden bebeği alamam daha zor gelir.
Anne yanı beşik alanlar vardı. Onların beşiklerinin yatak yüksekliği en yüksek kademesi ne kadar ölçen varsa söyleyebilir mi ?
Kuğulunun tulumu var bizde de
Teşekkür ederimEki Görüntüle 2907773
Eki Görüntüle 2907774
Ahan da gardaşımla ölçtük nerden ölçtüğümü gör diye foto çektim. A anemoniasp
Biz daha kurmadık ama sitesinden baktım en yüksek kademe 60 cm’miş bizim de, heyner’den aldıkMerhaba, bugün beşik baktık. Anne yanı olanlar bana uymuyor. 72 cm yatağımın yüksekliği, beşikler 55-63 cm aralığında.
Alçak kalıyor anne yanı beşikler.çok eğilmem gerekir yattığım yerden bebeği alamam daha zor gelir.
Anne yanı beşik alanlar vardı. Onların beşiklerinin yatak yüksekliği en yüksek kademesi ne kadar ölçen varsa söyleyebilir mi ?
Yatak payını verip üstten ölçtüm bak deliğin üstüne 8 cm filan koydum. Bana sen de lütfen.Teşekkür ederimen yüksek kademesindeyken 70 ise bana uyar. Siz vivenseden almıştınız değil mi? Ben vivenseden dolap almıştım 2 günde kurabilmiştim tektim kurarken. Bunun kolay mı ? Hangi model bu tekrar uğraştıracağım ama .
Heyner den hangi modeli aldınız Bnde ordan düşünüyorum kurumca foto atın olur muBiz daha kurmadık ama sitesinden baktım en yüksek kademe 60 cm’miş bizim de, heyner’den aldık
Atarım tabi sabırsızlanıyorum ben deHeyner den hangi modeli aldınız Bnde ordan düşünüyorum kurumca foto atın olur mu
Yatak payını verip üstten ölçtüm bak deliğin üstüne 8 cm filan koydum. Bana sen de lütfen.
Hemen link ekliyorum.
ELYEZA ANNE YANI BEŞİK "PEMBE ÖRGÜ KORUMA" İLE FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Ben 830a almıştım. Zamlanmış.
Kurulumu dolaptan kolaydı tabi ama korkulukların çubukları gecirdiğimiz delikler çok temiz değildi. Ben tutuyodum iki alt üst tahtayı kardeşim ortadaki parmaklıkları geçiriyodu. Sonrakileri geçirirken baştakiler çıkma yapabiliyodu o uğraştırdı biraz.
Bende bunu istiyorum bakalımAtarım tabi sabırsızlanıyorum ben de
Bunu aldık
Atarım tabi sabırsızlanıyorum ben de
Bunu aldık
Kıymık o sopaların geçtiği oyuklarda vardı işte bi kaç. Dışı pürüzsüz ya dışında sorun yoktu. Tekrar çıkmaz. Hepsini taktıktan sonra iyice vurduk tam yerleşti.ELYEZA "MAVİ ÖRGÜ" İLE ANNE YANI BEŞİK FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Bu değil mi ? Oğlanlarınki artmamış
Çıkar mı tekrar çıtaları. Kıymış var mı boyalı değil ya temizlenmemiş derken zımparalanmamış mı
Cıks ben seninkini beğenmiyom ya baksana eşşek kadar kizlar oturmuş ne kadar yüksekte kalmış o fonksiyonu unut sen
Kıymık o sopaların geçtiği oyuklarda vardı işte bi kaç. Dışı pürüzsüz ya dışında sorun yoktu. Tekrar çıkmaz. Hepsini taktıktan sonra iyice vurduk tam yerleşti.
Biz vivense mağazada oluşturduk siparişi. Üst kata çıkarmazlar dediler. Biz girişte oturuyoruz. Kapının önüne bıraktılar. Bina dışında bırakmadılar.Güzel günlerde kullanın. Kargo eve çıkarmıyor mu? Binanın dışında teslim yazmış açıklamada .
Çok güzel görünüyo toplanınca nasıl?Kızlar az önce e bebekte bebek arabası beğendim.Stokke diye bişey.Cok.hosuma gitti.Fiyati da uygun geldi.Sanirim biz bunu alicaz.Kullanimi çok rahat geldi bana,bı de bebek resmen mama sandalyesinde gibi baya yüksekte.İsterseniz alcaladabilio.Siz ne dersiniz
Toplanınca da fena sayılmaz.Bizim araba Juke ona sığar kuzum.Bilen bilir Juke un bagajı pek de geniş sayılmaz.4700 du fiyatı.Rengine de bayıldım.Bu teşhir ürünüydü biraz düşünim diye detay sormadım.Umarim stoklarında vardır.Çok güzel görünüyo toplanınca nasıl?
Çok tatlı duruyo ya rengi filan ben beğendim. Pratik geldiyse al tabi. Puset filan takılıyo muToplanınca da fena sayılmaz.Bizim araba Juke ona sığar kuzum.Bilen bilir Juke un bagajı pek de geniş sayılmaz.4700 du fiyatı.Rengine de bayıldım.Bu teşhir ürünüydü biraz düşünim diye detay sormadım.Umarim stoklarında vardır.