Normal doğum yaptım ama alttan dikişim oldu her tuvalet sonrası baticonla taharet almam gerekiyordu her yer batıyor tabi. Bir gece kaldık hastanede. Depend sayesinde geceliklerim kirlenmedi ama her ihtimale karşı ilk gün koyu renk daha iyi olabilir tabi emzirme için önden düğmelilerden.Kimse yokken sadece sütyenle durdum zaten göğüs uçları acıyor altımda kocaman bez , karnımda korse giyinesim bile gelmedi.Ben üşümedim uzun kollulara ihtiyaç duymadım ama ihtiyac duyan anneler oldu yine de uzun kollu sabahlık almakta fayda var. Normal doğum olursa korseyi de aynı gün takabilirsiniz.2 paket depend bence de gayet yeterli, sonrasında pedle uğraşmamış oluruz kanama azmolsa dahi. Baticonla ne temizliği yaptınız?İlk bebişim olduğu için bihaberim biçok şeyden. Hastanede ne kadar süre kaldınız öncesi ve sonrası? Ne kadar pijama gecelik sabahlık götürmeliyiz ve hangisi daha kullanışlı olur
Ben kullanıyorum başka marka denemedim , bu emziği kabul etti her yeri yumuşak ağızda iz yapmıyor.
bu emzikten kullanan var mı aramamızda. oğlum kesinlikle emzik almamıştı. çok zorlandım. o zaman ben de dirençliydim emziğe karşı. geç verdim. bu sefer doğar doğmaz vermek istiyorum alışsın diye. hoşuma gitti ama emzik askısı kullanılamaz mesela bu modelde. artıları eksileri nelerdir diye kullananlardan duymak istedim.
Yapar mı ? Lavaboya rahat çıkmak için komposto içilir ya onun içinkayısı gaz yapmaz mı
evet kabızlık için içiliyor da ben gaz da yapar diye biliyodum emin olamadım şimdiYapar mı ? Lavaboya rahat çıkmak için komposto içilir ya onun için
Mamadus baby diye bir marka var ona bakacağım ben deBöyle sakın almayın bunlar önerilmiyor,kalça gelişimi için çok zararlı, M oturuş pozisyonu öneriliyor onu sağlayan kangurulara bakın, olanlarda yazıyor
evet kabızlık için içiliyor da ben gaz da yapar diye biliyodum emin olamadım şimdi
Bunda bence bel desteği yetersiz. Omuzlara yakın tutturuyosun kendine.
Hem bu 150 lira filanBunda bence bel desteği yetersiz. Omuzlara yakın tutturuyosun kendine.
Eki Görüntüle 2905845
Bak şu modeller daha rahat gibi geliyo bana.
Canım güle güle sğlıkla yatsın bebişin, ebatları nedir bu beşiğin bizde bundan düşünüyoruz ama 60*120 mi yoksa 70*130 mu alalım bilemiyoruz.Eki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik
60×120 canım kapıdan da rahat geçiyor. Ben de onu düşünerek 70likten almadım.Canım güle güle sğlıkla yatsın bebişin, ebatları nedir bu beşiğin bizde bundan düşünüyoruz ama 60*120 mi yoksa 70*130 mu alalım bilemiyoruz.
Kain tipleri güzel ben pierre cardin capsüle aldım. Kraft kokpit kanz cgo da aynı model.
Wala ben de çok bişi almadım kuzum.Asiri rahat takiliorum bakalımBebek arabası inatla hala doona ya bakiorum.Bi de Maxi cosi ve quinny var listemde.
Öneri için teşekkür ederim netten bir inceliyeyim. Haftasonu çıkıp mağazalara bakma düşüncem varKabin tipi gibi katlanan iki yönlü kullanılan travel ler var. Kanz y go, Kraft onyx bu modellere baktım ama karar vermedim. İsterseniz mağazadan bakın. Ama portbebeli değiller. Çift yönlü ve ana kucakları var.
Teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım.Senin arabana renkten dolayı bayıldım listeme aldım canlısını görüp karar vericem
Sizde güzel günlerde kullanın
Bence ikinci el de olsa o yarı fiyat bile çok fazla ya bilmiyorum bazı şeylere verilen parayı benim mantığım kabul etmiyo. Yaza kadar kullanacaz hem yazdan sonra daha taşıyamayız bebek arabası kullanılır. E öncesi de kıştı hava soğuktu filan derken geçecek. O yüzden ben maks sling alırım alırsan o da sevivibebe fiyatından daha pahalısıni almamEvet megerse kalca ve bacak gelisimi icin cok onemliymis kanguru sekli. Bel destekli bacaklarin genis acildigi modeller tercih ediliyor sanirim. Neko markasi tavsiye ediliyor. Fiyati biraz yuksek dolaptan ve face sayfalarindan ikinci elleri de tercih edilebilir